Pantofii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, May 25, 2011 9:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pentru zi cu zi prefer tocurile desi port si platforme pentru comoditate. Cat sunt cu copiii- doar cu talpa joasa sau foarte putin inalta, sa pot alerga. Prefer combinatiile de materiale si culori ori piele imprimata- astea sunt cele care-mi atrag atentia in magazine, desi nu pot purta intotdeauna din cauza tinutei.
Balerini port rar si sunt foarte pretentioasa; greu gasesc pe placul meu. Oricum, pentru mine sunt comozi si nu prea pentru ca am senzatia ca ma duc pe spate din cauza ca sunt obisnuita sa port tocuri.
Nu port saboti sau papuci gen slapi decat la plaja.
shirel
Scris: Wednesday, May 25, 2011 4:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Pentru zi cu zi prefer tocurile desi port si platforme pentru comoditate. Cat sunt cu copiii- doar cu talpa joasa sau foarte putin inalta, sa pot alerga. Prefer combinatiile de materiale si culori ori piele imprimata- astea sunt cele care-mi atrag atentia in magazine, desi nu pot purta intotdeauna din cauza tinutei.
Balerini port rar si sunt foarte pretentioasa; greu gasesc pe placul meu. Oricum, pentru mine sunt comozi si nu prea pentru ca am senzatia ca ma duc pe spate din cauza ca sunt obisnuita sa port tocuri.
Nu port saboti sau papuci gen slapi decat la plaja.

M-ai facut sa-mi aduc aminte de excursia noastra cand am urcat la Cetate si tu erai cu tocuri inalte! hohot
Si ca sa revin la subiect eu port orice principalul sa-mi placa modelul,dar adevarul este ca tocuri nu am purtat ciar de mult de cand cu copii ,fiind ca trebuie sa fiu pregatita sa fug maraton dupa ei .Anul acesta chiar ca imi plac cum arata pantofi fiind au si tocul inalt dar mai gros ,mai stabil asa ca sunt in cautare de ceva ce sa-mi placa.
kali
Scris: Thursday, May 26, 2011 8:55 AM
Nivel

shirel wrote:

M-ai facut sa-mi aduc aminte de excursia noastra cand am urcat la Cetate si tu erai cu tocuri inalte! hohot

hohot hohot sic De unde sa stiu eu ca mergem la cetate? Oricum, aia erau super comozi!
Si da... prefer si eu tocul gros.firstprize
Ely
Scris: Thursday, May 26, 2011 11:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
kali wrote:

hohot hohot sic De unde sa stiu eu ca mergem la cetate? Oricum, aia erau super comozi!
Si da... prefer si eu tocul gros.firstprize

:018: Asa si eu m-am trezit pe tocuri dar nu erau cui,erau cu platforma dar destul de inalti tot la o cetate mergeam .Nici eu nu am stiut ca trebuie sa urcam,noroc ca erau comozi eu m-am simtit bine aveam 27 de ani fara copii.
Si eu sunt adepta tocurilor si greu acum cu copii , josi gen balerini am purtat o singura data erau din panza m-am simtit pitica rau obisnuita cu tocuri si de atunci nu am mai purtat .Sotul tot imi zice sa-mi mai iau si incaltaminte sport,parca -l pun pe el sa poarte tocuri asa insistabounce Am o pereche sport dar nu ma prea-i folosesc.Oricum acum port mai mult cu platforma si nu foarte inalti ,cu Erik nici o sansa.
kali
Scris: Thursday, May 26, 2011 11:36 AM
Nivel

Cu balerinii am impresia ca ma duc pe spate. Pitica sunt si eu, insa dupa ce mi-am nenorocit picioarele in ultimele 2 zile pentru ca am tinut mortis sa port o pereche de pantofi frumosi dar incomozi ( nu ma intreba de ce ), combinati cu un deget de la picior beteag cu care am vrut sa mut dulapulalcool, nu-mi vine sa cred ce comozi sunt astia cu talpa joasa! Asa ca azi port balerini galbeni din motive de sanatate subreda a picioarelorras
Ah, sa-ti mai spun ca am plecat la Sighisoara pe tocuri? 1- ca nu fusesem niciodata in cetate pana atunci si 2- am plecat in fuga, cu bagaj facut in graba si nu am realizat ca trebuie sa-mi schimb incaltamintea de birou. Iti dai seama ca bantuiam pe acolo sa-mi cumpar ceva, orice de incaltat!
Si nu ca as avea de unde alege dintre multitudinea de magazine!
M-am descurcat intr-un final... cu niste mocasini cu siret, gasiti la plesneala si cu care m-am impacat chiar bine si pana acasa au inceput sa-mi placa si mai mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.