Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Ce pantofi se mai poarta ? Ce pantofi purtati ?
Eu nu am putut sa suport pantofii cu varf rotunjit si fara toc pentru ca nu ma avantajeaza deloc si intr-un timp numai din aceia gaseam. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Chiar zilele trecute ma uitam pe net...mai am putin si nasc si, in sfarsit, am sa ies din pantofii mei sport. I-am tavalit 9 luni de zile, de abia astept sa-i arunc.
Am vazut ca se poarta panatofii cu botul rotund si cu talpa de pluta. Mie imi plac sandalele cu talpa de pluta, cred ca am sa-mi cumpar...altceva, nu mai stiu, o sa-mi fie greu sa ma acomodez din nou cu ce la moda, cu toate ca nu sunt un fashion victim. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie imi plac pantofii cu toc si varf ascutit si neaparat pantaloni. La fusta peste genunchi sau lunga pana la pamant port pantofi cu talpa joasa si foarte putin toc si tot cu varf ascutit. La blugi prefer adidasi sau ghete, tot cu talpa joasa, putin toc si bot rotund sau patrat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu am intrat in ceata. Aici nu-mi pot da seama ce se poarta si ce nu pt. ca nu exista moda. Toata lumea si toate magazinele sunt pestrite, nu se promoveaza un anume stil sau tendinta in moda , e harababura. Dar e comod ca te poti imbraca cu ce vrei sau cu cat te tine buzunarul fara sa se uite nimeni chioras la tine.Daca m-ati vedea pe mine in hainele obisnuite de zi ati rade cu lacrimi.Si totusi, in ce priveste pantofii imi plac cei din magazinele europene, in special italiene( dar cine-si permite sa cumpere?).Sotul meu a avut noroc de o reducere si si-a luat trei perechi ( una e made in Ro.:ras:).Sa scap de picioarele astea umflate si poate ma arunc si eu la o pereche asa cum imi place mie. |
|

| Cand iti cumperi pantofi noi, este bine sa tii cont de urmatoarele aspecte.
1. Imediat dupa ce i-ai achizitionat, unge-i in interior cu un tampon imbibat in ulei de nuca de cocos. Lasa produsul sa actioneze 3 zile (intre timp, repeta procedura in fiecare seara) si apoi incalta pantofii. Metoda aceasta va face ca pielea pantofului sa devina mai moale si mai flexibila.
2. O alta solutie ar fi sa pui felii subtiri de cartof crud in pantofi - mai ales in zona calcaiului. Dupa 2 zile, ii poti incalta si te vei simti foarte confortabil.
Ti-au aparut bataturi?
Paseaza jumatate de ceasca de orez pana cand capata aspectul de faina si amesteca aceasta cu apa, pana cand devine o pasta subtire si omogena. Aplica amestecul pe locul afectat si lasa se usuce. Apoi clateste cu apa calduta si vei simti cum disconfortul nu mai este nici pe departe atat de intens.
- Cumpara-ti pantofi in cursul dupa-amiezei sau seara. Picioarele sunt mai umflate si oarecum tensionate, asa incat sansele de a-ti achizitiona pantofi potriviti (adica, nu mai mici decat ar trebui) sunt considerabile. - Anatomic vorbind, se pare ca piciorul stang este putin mai mare decat cel drept. Asa incat probeaza ambii pantofi, pentru a te asigura ca ti se potrivesc. - Intotdeauna fa cativa pasi incaltata cu pantofii pe care intentionezi sa-i cumperi. - Nu cumpara niciodata pantofi stramti sau cu un numar mai mic, in speranta ca "se vor intinde".
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, eu nu stiu ce se poarta pe la voi anul asta dar aici m-am ingrozit cand am vazut ce modele de pantofi se ofera pentru primava - vara "englezeasca". Unii sunt draguti dar unii ... Pe la voi tot asa? Roxanel attached the following image(s):

|
|

| Da, stai ca o sa postez si eu niste poze cu ce e la moda in materie de pantofi pe aici
taki attached the following image(s):

|
|

| Si la noi sunt pantofi si pantofi...
Kiki attached the following image(s):

|
|

| Kiki wrote:Si la noi sunt pantofi si pantofi...
In Ro sunt sigura ca am sa gasesc pantofi frumosi si " la moda ", dar preturile sunt super mari , offf, noi femeile avem atatea pe cap |
|

| taki wrote:In Ro sunt sigura ca am sa gasesc pantofi frumosi si " la moda ", dar preturile sunt super mari  , offf, noi femeile avem atatea pe cap sa stii ca ai dreptate, preturile sunt cam mari |
|

| Kiki, mamica, dar puseshi si tu pantofi de GUCCI Pai eu una n-am bani sa-mi iau din aia chiar de-ar fi sau nu la moda |
|

| Roxanel wrote:Kiki, mamica, dar puseshi si tu pantofi de GUCCI  Pai eu una n-am bani sa-mi iau din aia chiar de-ar fi sau nu la moda
Da si tu ce crezi, ca io am? Asa sunt io mai masochista de felul meu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Vreau si euo pereche de sabotzei precum aia roz de la Colin Stuart ! Marimea 35 sau 2 ! Sunt super. |
|

| Pantofi...pantofi ..... Atasamente:
pantofi.ppt 2,746 KB, salvati 656 ori.
|
|

| Kiki wrote:Pantofi...pantofi .....
Hai ca parca imi mai trece durerea de burta cand ma uit la pantofi . Si ca sa ma bine dispun pun si eu doua modele, una mai scumpa decat cealalta. Cei maron sunt $515 iar cei verzi in jur de $200. Fetele din Sex and the City se dadeau in vant dupa marca asta Roxanel attached the following image(s):

|
|
|