Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ada_alexandra10,waw,sunt super! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Inger sunt cu toate superbe!!!
Ada superb!!!Si mie imi plac botoseii roz!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| multumesc mult. referitor la botosei roz, sunt de fapt 2 perechi
 si mai am in lucru inca o pereche cu verde
scheme pentru sandalele si pantofii prezentati in primele doua pagini se gasesc? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ada foarte frumos!!!! Felicitari!!! |
|

| Ada sunt super
Din pacate nu am gasit schema la saboti si sandalute. |
|
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| mersi pentru cautari. stii ce nu stiu eu? de unde incep? de la botul pantofului? si cresc obisnuit? nu e problema unui model anume, asta se face. oricum trebuie pusi pe calapod cand le pune talpi, dar nu se incretesc urat la varf? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| vara asta m-au innebunit cizmele crosetate si balerinii de acest tip. Toata lumea (sau aproape...) le considera "chic" si le gasesti fara sa vrei peste tot. Au devenit moda verii 2009 repede si cred ca mult prea usor
Sa dai peste 100 de lei pe ceva de genul asta mi se pare mult. Oare sunt greu de realizat?
 |
|

| Imi plac oh,daca as sti cum se fac |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cate minunatii pe aici! |
|

Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| da superbi si scumpi in comert. si hai ca de crosetat le dam noi de cap pana la urma(atatea minti luminate...)dar cine nii pune pe talpi.mai sunt oare cizmari care sa se ocupe cu asa ceva?
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mie NU imi plac .Au un aspect de ieftin din piata si nu as purta asa ceva! Si imita crosetatul va dati seama -este o panza decupata sau asa ceva. Cred ca ar arata de 1000 de ori mai bine daca ni i-am face noi si ar fii originali si chiar crosetati si cam in fiecare oras mai exista o cizmarie si sigur are cine sa le pina si talpa. M-a batut gandul sa-mi fac ,dar nu am avut inspiratia necesara. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| Nici mie nu imi place ce am vazut pe piata. As purta asa ceva doar daca cineva i-ar lucra special pentru mine, pe masura mea . Oana
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2008 Mesaje: 29
| imi place ideea! cred ca am vazut la tv o tipa care purta o pereche de cizme albe si aratau chiar ok desi abia acum dupa ce am vazut postarea mi-am dat seama ca sunt crosetate.
cred ca ne-ar fi de folos un tipar de la un cizmar sa stim ce forma sa crosetam! ce ziceti? |
|

| Sonia,buna idee! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| mie astea-mi plac! sper sa fac ceva de genul asta spre iarna, doar ca vor fi cred cu talpa joasa,din astea am pt experimente ziukarika attached the following image(s):

|
|
|