Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Au iesit tare bine |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dulce,felicitari!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/31/2010 Mesaje: 22
| as dori sa pot vedea si eu topicul tau ingeras .multumesc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/28/2010 Mesaje: 51
| Buna seara,sunt noua pe aici dar va rasfoiesc de ceva luni bune.Sunteti extraordinare si va multumesc ca duceti mai departe aceasta ARTA.Lucrati fffffffffminunat dar am si eu o rugaminte,doresc multe modele de cizme.VA MULTUMESC |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| melania wrote:Buna seara,sunt noua pe aici dar va rasfoiesc de ceva luni bune.Sunteti extraordinare si va multumesc ca duceti mai departe aceasta ARTA.Lucrati fffffffffminunat dar am si eu o rugaminte,doresc multe modele de cizme.VA MULTUMESC Te astept si pe tine sa ne arati ce ai lucrat |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| foarte frumosi dulce sa-i porti sanatoasa |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| fetelor m-ati terminat,cred ca voi intarzia la serviciu ,dar sunt o nebunie modelele si ce lucrati voi,din pacate timpul nu-mi mai permite,dar cred ca ma voi apuca iar de lucru toate felicitarile din lume! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| serarg wrote: fetelor m-ati terminat,cred ca voi intarzia la serviciu ,dar sunt o nebunie modelele si ce lucrati voi,din pacate timpul nu-mi mai permite,dar cred ca ma voi apuca iar de lucru toate felicitarile din lume! Daca te apuci nu poti sa te mai lasi ca da dependenta! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sunt lucrator veteran,din pacate nu-mi pot creste baiatul din asta si eu cat am stat cu rares acasa am lucrat de la goblen,tricotaje.... asta nu ma impiedica sa va admir pe voi bravo,multa lume ar trebui sa vada ca mai exista oameni iubitori de frumos si pasionati |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| N am gasit topicul cu cizme crosetate....asa ca postez aici
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| pentru inspiratie mamibogdan attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Superbe modele de inspiratie.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Salut... mi-a trecut prin cap sa-mi personalizez si eu ceva saboti vechi..si tot caut pe net...si caut si apoi dau de voi ( noi) ...oare cand o sa ma invat minte ca de aci ar trebui sa incep cautariile? ( si sa si gasesc tot ce-mi trebuie) sunteti super fetelor
inca caut cum se lipeste peste sandalele vechi minunatia crosetata.. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Sunt minunate! |
|
|