|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ceva de genul asta am vazut azi in magazin,dar fara nasturii aia;erau intre 20 si 30 de euro,nu mai tin minte exact.

dar eu nu i-as purta.
mai degraba mi-as lua o pereche de genul celor din poza postata de Ziukarika,se poarta |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ziukarika si mie imi place cea neagra "imbracata" |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Wow, cred ca aici ar sparge piata! Serios! Nu am vazut asa ceva in magazine! Sunt frumoase, comode, tineresti, deosebite...au toate atuurile sa ajunga repede in trend ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| [quote=raly
[/quote]
Astea imi plac mult de tot, sunt mai deosebite decat ce am vazut pe strada pana acum si chiar as purta asa
Si imi plac si cele tricotate dar cand e caldut afara cred ca nu le-as putea incalta iar cand e mai frig "la Romania" e si murdar pe strada si se murdaresc dupa 10 metri |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| mai sunt careva idei... ziukarika attached the following image(s):

|

| Interesante! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumoase sunt !Imi plac!Mult! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Imi plac alea din piele si cu tricot doar pe picior ,ca sunt mai practice...as putea face dintr-o pereche de ghete cred ...de fapt chiar o s aincerc |

| Mihaela,mult spor! |

Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| Mihaela, succese! ar mai fi o idee... ziukarika attached the following image(s):

|

Inregistrat: 12/14/2009 Mesaje: 59
| Stie cineva sa tricoteze(croseteze) papuci de casa ca acestia?Sau macar daca are vreo schema ceva?
Ingerash,tu ai facut cumva papucii aceia din pozele de la pagina 2,daca da imi spui si mie te rog cum se fac?Caci vad pozele dar sunt incepatoare si la croseta si nu-mi dau seama exact.Cateva repere esentiale cred ca mi-ar trebui.
Am cautat peste tot pe net si n-am gasit macar o schema de papuci si nici la cei de mai jos.. Giuly attached the following image(s):

|

| Giuly wrote: Stie cineva sa tricoteze(croseteze) papuci de casa ca acestia?Sau macar daca are vreo schema ceva? Ingerash,tu ai facut cumva papucii aceia din pozele de la pagina 2,daca da imi spui si mie te rog cum se fac?Caci vad pozele dar sunt incepatoare si la croseta  si nu-mi dau seama exact.Cateva repere esentiale cred ca mi-ar trebui. Am cautat peste tot pe net si n-am gasit macar o schema de papuci si nici la cei de mai jos..
Acei pupici nu i-am facut,nu am talpa La modelul tau,nu stiu cum s-ar realiza Azi am terminat papuci de casa crosetati,uite aici in topicul meu http://forum.7p.ro/Revolutia-mea-vestimentaracrosetattricotat-inger7.aspx?g=posts&t=10008&p=49 |
|

Inregistrat: 12/14/2009 Mesaje: 59
| Multumesc ingerash pentru raspunsul atat de prompt!
Astept in continuare sugestii,pareri sau trimiteri spre linkuri in privinta papucilor din poza afisati,ba chiar mai am unii..sunt atat de draguti si par pufosi.. Giuly attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Is frumosi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce draguti sunt! |
|
|