|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am o pereche de pantofi de primavara de fete aprox 9 ani ,21 cm masurat in interior ,,cine-i vrea?As prefera o familie mai nevoiasa |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| t-mihaela wrote:Am o pereche de pantofi de primavara de fete aprox 9 ani ,cine-i vrea?As prefera o familie mai nevoiasa imi plac gesturile tale mihaela. |
| Ei , nu sunt eu asa darnica mereu Cu pantofii astia am ramas ca i-am luat marime prea mica si la final sale deci nu-i mai pot returna |

| t-mihaela wrote:Ei , nu sunt eu asa darnica mereu  Cu pantofii astia am ramas ca i-am luat marime prea mica si la final sale deci nu-i mai pot returna ei lasa ca am vazut ca ai mai facut gesturi de astea...felicitari! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| t-mihaela wrote:Am o pereche de pantofi de primavara de fete aprox 9 ani ,21 cm masurat in interior ,,cine-i vrea?As prefera o familie mai nevoiasa
21 interior ptr 9 ani? cred ca aici in Romania traim pe picior mare :018: pe incaltarile lui Adina scrie 27 si are piciorul; cat palma mea ...deci cred ca merg si la fete mai mici ....asa ca dak nu apare altcineva cu mai mare nevoie .....sunt amatoare |
| Georgy,pantofii sunt mari sa stii,nu-i vin gazei tale.au 21 de cm ,numarul 1 de north america.I-am luat pt Diana dar vad ca acum ea a atrecut la nr 2 .Insa oricum ar fi,as vrea sa-i dau unei familii mai cu nevoi...daca ma-ntelegi Daca aveti in bloc pe cineva cu multi copii sau mai nevoias ,ii trimit imediat
 |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/23/2008 Mesaje: 63
| sper ca-ti dai seama ca ai sa faci fericita o fetita...si asta e mare lucru ! felicitari! |
| Multumesc ...dar vad ca nu prea-i vrea nimeni .Am o promisiune, e in masuratori, sa vedem daca se potrivesc |

| t-mihaela wrote:Multumesc  ...dar vad ca nu prea-i vrea nimeni  .Am o promisiune, e in masuratori, sa vedem daca se potrivesc Succes!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| t-mihaela wrote:Georgy,pantofii sunt mari sa stii,nu-i vin gazei tale.au 21 de cm ,numarul 1 de north america.I-am luat pt Diana dar vad ca acum ea a atrecut la nr 2 .Insa oricum ar fi,as vrea sa-i dau unei familii mai cu nevoi...daca ma-ntelegi  Daca aveti in bloc pe cineva cu multi copii sau mai nevoias ,ii trimit imediat
Miha sunt superbi , intr-adevar sunt un pic cam maricei sper din tot sufletul sa gasesti o fetita amarata care sa ii poarte cu mult drag ptr ca sunt superbi |
|
| I-am dat |
|
|