Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| florymarry wrote:mamibogdan, am facut si eu azi o pereche de pantalonasi, dupa modelul pus de tine vroiam sa te intreb,intre picioare cumai facut ca sa nu se traga?trebuie facut ceva de genul din poza,la tricotat faceam din 2 parti si coseam dar cu croseta as vrea sa fac circular fara cusatura si nu-mi prea dau seama cum ar trebui sa fac.mersi ildi attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| eu am facut dintr-o bucata tot-se incepe cu un cerculet, in care se fac picioruselel duble..si astea se indoaie...intre picioare e cercul magic-sau cum ii spune......si la ultimul rand, am prins partile care se suprapuneau, de formau cracul pantalonului-apoi am facut modelul elastic sus, si jos la picioare...am salvat pozele pe de site-ul rusesc...le pun sa vezi, cum am indoit...
(sorry, nu ma prea pricep la explicatii..sper ca ai inteles :) florymarry attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| florymarry wrote:eu am facut dintr-o bucata tot-se incepe cu un cerculet, in care se fac picioruselel duble..si astea se indoaie...intre picioare e cercul magic-sau cum ii spune......si la ultimul rand, am prins partile care se suprapuneau, de formau cracul pantalonului-apoi am facut modelul elastic sus, si jos la picioare...am salvat pozele pe de site-ul rusesc...le pun sa vezi, cum am indoit... (sorry, nu ma prea pricep la explicatii..sper ca ai inteles  :) iti multumesc! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| pun si eu aici un pantalon desi nu este pentru baieti delfin attached the following image(s):

|