Pantaloni haiosi cu schema
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, November 22, 2009 10:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Sunt grozavi pantalonasii, felicitari!! as vrea sa-i vad si pe model ras
tamarisc
Scris: Monday, November 23, 2009 1:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2009
pentru bulibuli poze cu modelul. pantalonii sunt putin larguti dar le-am facut marginea aceea jos ca sa ii poata purta si mai tarziu cand mai creste putin, si al 2-lea dezavantaj este faptul ca modelul meu e prea mic si nu poate sta in picioare singur si mami nu poate sa faca si pe fotograful si pe sustinatorul de model in acelasi timp. :)

azi am desfacut marginea de sus a pantalonilor si am facut 2 randuri de opturi, am crezut ca se va mai strange putin marginea aceea dar nu am avut dreptate. am sa le pun elastic, asa cum au spus fetele, cred ca e cea mai buna idee. ma gandisem intr-un timp sa ii fac tip salopeta dar am renuntat.multumesc pentru ideile de a pune pantalonii pe elastic, asa o sa fac pana la urma.

la urmatoare pereche de pantaloni o sa stiu cum si ce trebuie sa fac. e prima data cand tricotez pantaloni pt bebelica mea. am facut si o caciula dar nu am terminat-o de finisat, si ceva botosei. invat din greselile facute la prima incercare.

alinus
Scris: Monday, November 23, 2009 1:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
OOOOOO ce scumpic e modelul!love love love Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare! In ceea ce priveste faptul ca ii sunt mari pantalonii lasa ca o sa creasca printesa si o sa-i vina bine.
Iuli
Scris: Monday, November 23, 2009 2:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Ce frumosi sunt pantalonii iar bebelica e o scumpa.computerlove
RuxandraS
Scris: Monday, November 23, 2009 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2009
e o dulcica,sa-ti traiasca.hearts hearts hearts hearts hearts coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
alessia
Scris: Monday, November 23, 2009 4:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/16/2009
Imi plac pantalonasii iar bebica e o scumpa... De abia astept sa-i incerc si eu....
miriam
Scris: Tuesday, November 24, 2009 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
tamarisc wrote:
acum am ajuns acasa si ma tin de promisiune. explic cum am facut la gura.
am avut 70 de ochiuri pentru partea din spate si la penultimul rand de la dinte,acolo unde e varful dintelui (din 3 ochiuri) am inceput sa las la fiecare capat de andrele cate 3 ochiuri. la fiecare rand pe fata am lasat cate 3 ochiuri la capat de rand pana am ajuns cu lucrul la varful celuilalt rand de dinti, tot la randul din 3 ochiuri. apoi am mers cu urmatorul rand pe toate cele 70 de ochiuri. am facut si un desen pt cine nu intelege ce vreau sa spun, pt ca nu stiu sa explic prea bine.

schema este pt a-si forma fiecare o parere generala despre ce este vorba, pt ca fiecare pereche de pantaloni este diferita, in functie de marimea viitorului posesor.

cu rosu am desenat ochiurie care se lasa la capt de lucru, si cu negru am facut randul care se face la final din capat in capat si apoi se tricoteaza mai departe.
daca nu se intelege din ce am scris eu aici, o sa incerc sa gasesc o cale prin care sa explic mai bine. problema este ca la mine e totul inspiratie de moment si improvizatie.

tamarisc, multumim !
in mare am inteles...
RuxandraS
Scris: Tuesday, November 24, 2009 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2009

RuxandraS attached the following image(s):
f42a6d7d0305b.jpg

zaza_
Scris: Tuesday, November 24, 2009 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am vazut la pantalonasii lui Tamarisc, ca acolo unde a intors randul a ramas un spatiu. Am gasit pe net cum se face sa nu mai ramana.

Sper sa fie de folos. Eu azi inchei cracii si incep partea de sus. Am niste emotiiiiiiiii.
Au iesit foarte frumosi, Tamarisc, pantalonasii. Iar posesoarea este superba! Nu-ti face griji ca sunt mai maricei. Sa vezi la primavara ce o sa te feliciti ca i-ai facut asa!
bulibuli
Scris: Tuesday, November 24, 2009 7:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
vaaai ce scump e modelul... m-am topit dupa papusica mica love Super pantalonasii, mi-as dori si eu o pereche pentru finutz dar nu ma pricep deloc la tricotat ... poate ma enervez odata cand oi avea timp si ma apuc sa invat dupa tutoriale pe net, ca sunt fascinata de minunatiile ce ies din manutele voastre.. love
flori1972
Scris: Tuesday, November 24, 2009 10:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
zaza multumim pt filmulet ,foarte interesantras
Ana
Scris: Tuesday, November 24, 2009 11:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Foarte frumosi pantalonasii!!!!newclap
oanamaria
Scris: Wednesday, November 25, 2009 9:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Superbi pantalonasii .Si bebelusa este frumoasa si dulce!computerlove Felicitari si sa-i poarte sanatoasa!!!!!!!
tamarisc
Scris: Wednesday, November 25, 2009 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2009
multumesc mult pt aprecieri dar si pt ideile date spre a-mi imbunatati calitatea hainutelor pe care le lucrez. daca nu dadeam de voi nu cred ca puneam mana pe andrele curand. :) privind ce lucreaza mamicile ma tot intrebam cum de au mamicile timp sa lucreze atat ca eu nu am timp nici sa fac dus, acum ca m-am ambitionat se pare ca gasesc cate putin timp in fiecare zi. bravo ca existati.
zaza_
Scris: Saturday, November 28, 2009 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am terminat si eu pantalonasii, dar mi se par foarte largihohot
Trebuia sa scad dupa ce am inceput de la craci in sus?fool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.