|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| diana-andrea multumesc! sa inteleg ca gurita rosie din spate o faci asa dupa capul tau, nu ai nici o schema? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam ....da .....o fac dupa poza.....numar ochii care ii am eu si care sunt in poza....si modific dupa capul meu.....dintii si ochisorii o sa fie la fel ca cei din poza...numai ca ,,gurita mea,, o sa fie putin mai mare
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| diana-andreea wrote:miriam ....da .....o fac dupa poza.....numar ochii care ii am eu si care sunt in poza....si modific dupa capul meu.....dintii si ochisorii o sa fie la fel ca cei din poza...numai ca ,,gurita mea,, o sa fie putin mai mare
mercy, imi dadea impresia ca este facuta separat, de aceea am intrebat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| aici este un link cu mod de lucru pentru acest tip de pantalonasi... dar este in engleza...
http://alison.knitsmiths.us/pattern_baby_bell_bottoms.html |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| diana-andreea spune-mi te rog si mie asa mai babeste cum faci tu pantalonasii. Eu vreau sa fac pentru baietelul meu care implineste un an luna viitoare. Pe cate ochiuri sa pun, cum si cand sa scad la craci..??? |
|
| alinus wrote:diana-andreea spune-mi te rog si mie asa mai babeste cum faci tu pantalonasii. Eu vreau sa fac pentru baietelul meu care implineste un an luna viitoare. Pe cate ochiuri sa pun, cum si cand sa scad la craci..??? cara mia.....io ho fatto cosi:hi hi hi...hai ca m-am spart in figuri.... deci...eu nu mai stiu ce fire sunt in italia...de aceea nu-ti pot spune sigur ce si cum...dar ca sa ai asa o idee iti spun ca am lucrat cu fir gros tare cu andrele de 4 si eu i-am facut evazati...sa-ti dau un mic sfat...mai bine zis un truc...eu am avut ca ,,model,, o pereche de pantaloni de treinic ai sarei,si am impletit practic dupa ei....faceam cate o bucatica de crac si o puneam peste cracul pantalonului de treinic si tot asa pana am terminat...daca suprapui impletitura peste o alta pereche de pantaloni iti dai seama unde trebuie scazut sau crescut nr de ochiuri....eu asa am procedat cu prima pereche ...apoi,in timp ce impleteam am scris pe o foaie de hartie tot ce am facut si asa am facut si a 2 pereche si tot asa fac si a 3 pereche...am sa-ti pun 2 pozici sa vezi cum au iesit diana-andreea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| diana-andreea wrote: cara mia.....io ho fatto cosi:hi hi hi...hai ca m-am spart in figuri.... deci...eu nu mai stiu ce fire sunt in italia...de aceea nu-ti pot spune sigur ce si cum...dar ca sa ai asa o idee iti spun ca am lucrat cu fir gros tare cu andrele de 4 si eu i-am facut evazati...sa-ti dau un mic sfat...mai bine zis un truc...eu am avut ca ,,model,, o pereche de pantaloni de treinic ai sarei,si am impletit practic dupa ei....faceam cate o bucatica de crac si o puneam peste cracul pantalonului de treinic si tot asa pana am terminat...daca suprapui impletitura peste o alta pereche de pantaloni iti dai seama unde trebuie scazut sau crescut nr de ochiuri....eu asa am procedat cu prima pereche ...apoi,in timp ce impleteam am scris pe o foaie de hartie tot ce am facut si asa am facut si a 2 pereche si tot asa fac si a 3 pereche...am sa-ti pun 2 pozici sa vezi cum au iesit
sunt superbi!felicitari! si foarte bine gandita metoda.am sa fac si eu imediat ce termin bluzita.inca o data superbi.m-am indragostitde a 2-a pereche.si prima e superba dar a 2-a e..............super.bravo! |
|

| partea de jos ai lucrato in punct lenes?si ai lucrat circular?sau cum?imi spui si mie te rog? |
|
| da....dupa ce am pus ochiurile am lucrat 3 randuri lenes,de la al 4-lea rand am lucrat fata-fata ...dos-dos....cred ca intelegi...ca nu prea lee am cu explicatiile.....pe acelasi nr de ochi am facut 21 de randuri(se iau in calcul si cele 3 lucrate lenes),apoi am inceput sa scad cate 1 ochi la inceputul si sfarsitul randului in urmatorul fel:randul 22 -1-1,randul 23,24,lucrez asa cum este,randul 25-1-1,randul 26,27 asa cum este,randul 28-1-1,apoi vreo 10-15 randuri asa cum este ,apoi am inceput sa cresc tot asa odata la 3 randuri in felul urmator.partea din fata a cracului cresc 1 ochi,iar cea care vine in spte 2 ochi....cresc asa de vreo 4 ori apoi cu nr de ochiuri care rezulta dupa ultima crestere mai fac vreo 10 randuri....apoi incep sa scadla partea din fata(de la putza mai pe romaneste )cate 2 ochi 5 randuri consecutiv.....apoi cu nr de ochi ramasi merg in sus cat am nevoie sa ajunga pana la talie...in cazul meu au fost cam 42 de randuri daca nu ma insel....NUU AM LUCRAT CIRCULAR,ci normal cu fir GOOLDEN WOOL de la CANGURO....SARAH are 88 cm deci marimea pantalonilor merge bine pt varsta 12-18 luni.....nah cred ca ti-am facut capul calendar....daca n-ai priceput ceva spune-mi...(ca sigur n-ai priceput la felul in care am explicat...hi hi hi) aaaaaaaaaaaa si multam de laude |
|

| diana-andreea wrote:da....dupa ce am pus ochiurile am lucrat 3 randuri lenes,de la al 4-lea rand am lucrat fata-fata ...dos-dos....cred ca intelegi...ca nu prea lee am cu explicatiile.....pe acelasi nr de ochi am facut 21 de randuri(se iau in calcul si cele 3 lucrate lenes),apoi am inceput sa scad cate 1 ochi la inceputul si sfarsitul randului in urmatorul fel:randul 22 -1-1,randul 23,24,lucrez asa cum este,randul 25-1-1,randul 26,27 asa cum este,randul 28-1-1,apoi vreo 10-15 randuri asa cum este ,apoi am inceput sa cresc tot asa odata la 3 randuri in felul urmator.partea din fata a cracului cresc 1 ochi,iar cea care vine in spte 2 ochi....cresc asa de vreo 4 ori apoi cu nr de ochiuri care rezulta dupa ultima crestere mai fac vreo 10 randuri....apoi incep sa scadla partea din fata(de la putza mai pe romaneste )cate 2 ochi 5 randuri consecutiv.....apoi cu nr de ochi ramasi merg in sus cat am nevoie sa ajunga pana la talie...in cazul meu au fost cam 42 de randuri daca nu ma insel....NUU AM LUCRAT CIRCULAR,ci normal cu fir GOOLDEN WOOL de la CANGURO....SARAH are 88 cm deci marimea pantalonilor merge bine pt varsta 12-18 luni.....nah cred ca ti-am facut capul calendar....daca n-ai priceput ceva spune-mi...(ca sigur n-ai priceput la felul in care am explicat...hi hi hi) aaaaaaaaaaaa si multam de laude ai explicat super bine,babeste cum pricep si eu,ca nici eu nu ma pricep la explicatii ,faza e ca fiica mea are aproape 3 ani,deci trebuie sa adaptez marimea pt ea,dar ma descurc eu,daca nu fac,desfac si iar fac pana iese,ca doar pana la urma o iesi ceva hi hi hi |
|
| pai daca faci asa cum ti-am zis ...ochiometric...dupa alta pereche de nadragi care ii vin ei acuma o sa vezi ca o sa iasa f bine....:018: |
|

| ii fac cat de curand,si postez ce a iesit cand termin.acum sper ca pana sambata sa termin ce am inceput,si de luni sa ii dau bice |
|

| diana andreea mersi de sfaturi. in mare parte am priceput si am si fir gros si andrele de 4 acum zi-mi totusi cate ochiuri sa montez ca tot evazati vreau sa ii fac. ti prego! |
|
| alinus....io ho messo 64 ochi ...hi hi hi....iar ma sparg in figuri.....pt fiecare crac....pare mult dar cade bine pe picior....ti mando tanti bacceti...si spor la lucru |
|

| Mersi mult de lamuriri diana-andrea.Sper ca saptamana viitoare sa ma apuc de o pereche de pantaloni ca acum trag tare sa termin un hanorac. Ufff ca vad o multime de lucruri care de care mai frumoase si uite asa ma tot apuc si de una si de alta... cand le termin nu stiu. |
|
|