Pantalonas pt fetita de 6 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana_mm27
Scris: Thursday, February 2, 2012 5:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/1/2009
Am gasit si eu un pantalonas pe care l-am facut mai demult, de fapt l-am inceput pentru fetita cea mare, nu l-am terminat la timp ca venise vara, iar cand m-am reapucat de el a trebuit sa-l pun de o parte ca nu-i mai venea, iar acum ii vine la cea mica... hohot

diana_mm27 attached the following image(s):
p1060292.jpgp1060295.jpg

t-mihaela
Scris: Friday, May 4, 2012 3:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Am si eu un pantalon de aratat, nu e mare grozavie ca am fost concentrata pe croiala nu pe frmusete.E primul meu pantalon, l-am facut si desfacut de vreo 4 ori,am incercat diferite tehnici pentru partea de sus, am ajuns pana sa invat si croitorie ca sa inteleg cum se aseaza pantalonul intre picioare...ce probleme serioase am eu hohot Pe bune, daca eram asa energica si serioasa la scoala ajungeam si eu la Harvard ,chiar asa, oare la harvard se tricoteaza ,un croset mic acolo...alcool
Inca nu i-am impodobit, o sa aplic ceva pe un picior,o sa cumpar ceva gata facut.

t-mihaela attached the following image(s):
img201.jpg

Mami_de_gemeni
Scris: Friday, May 4, 2012 4:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
t-mihaela wrote:
Am si eu un pantalon de aratat, nu e mare grozavie ca am fost concentrata pe croiala nu pe frmusete.E primul meu pantalon, l-am facut si desfacut de vreo 4 ori,am incercat diferite tehnici pentru partea de sus, am ajuns pana sa invat si croitorie ca sa inteleg cum se aseaza pantalonul intre picioare...ce probleme serioase am eu hohot Pe bune, daca eram asa energica si serioasa la scoala ajungeam si eu la Harvard ,chiar asa, oare la harvard se tricoteaza ,un croset mic acolo...alcool
Inca nu i-am impodobit, o sa aplic ceva pe un picior,o sa cumpar ceva gata facut.

Arata minunatnewclap newclap
kmn
Scris: Friday, May 4, 2012 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
fain pantalonul, mihaela...sa il poarte cu drag fata....
t-mihaela
Scris: Friday, May 4, 2012 7:51 PM
Nivel

Multumesc fetelor, pantalonii tricotati sunt facuti la nevoie ,e singurul lucru care il fac ca pur si simplu nu se gaseste pe piata asa ceva .Acum ca mi-am intrat in tema o sa mai fac vreo zece perechi de provizie :018:
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, May 4, 2012 8:04 PM

t-mihaela wrote:
Multumesc fetelor, pantalonii tricotati sunt facuti la nevoie ,e singurul lucru care il fac ca pur si simplu nu se gaseste pe piata asa ceva .Acum ca mi-am intrat in tema o sa mai fac vreo zece perechi de provizie :018:

Ai mare dreptate, nu prea se gasesc pe piata. Iar daca se gasesc au o calitate foarte proasta. Mama a facut foarte multi pantalonasi pentru picii mei. Acum e randul meu sa imi incerc indemanarea facand pantalonasi scurti.topai topai
gabyta
Scris: Friday, May 4, 2012 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
t-mihaela wrote:

Felicitari !newclap newclap tare faini au iesit mihaela,,,cracii,,,sunt lucrati circular sau cu cusatura?,,,nu fac genunchi daca stai asezat?
Ma incanta tare si pe mine,,,,,imi place tare mult culoarea,,ce fir e?computerlove pupici
green_eyes_11
Scris: Saturday, May 5, 2012 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2011
Sunt foarte frumosi pantalonasii, Mihaela!

Felicitari newclap , mie mi se par complicat de facutuff
sandica80
Scris: Saturday, May 5, 2012 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Mihaela newclap newclap newclap Aveam si eu in plan o pereche, dar am renuntat pentru ca ma gandeam ca se fac genunchi la purtat.Sant frumosi.

img
t-mihaela
Scris: Saturday, May 5, 2012 6:28 PM
Nivel

Gabita,cracii nu i-am facut circular ,am incercat dar culorile se asezau urat,faceau pete.La lucrat drept s-au a sezat mai bine.Am folosit "PatonsDecor",nu stiu daca fac genunchi dar nu prea cred la cum vad eu ca se aseaza ,firul are 25% lana si are o textura interesanta zici ca-i cu lanolina ,aluneca .Probabil faptul ca sunt largi jos ajuta sa nu formeze genunchi.O s afac si elastici mulati cat de curand.topai

t-mihaela attached the following image(s):
patons-decor-yarn.jpg

Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, May 5, 2012 7:13 PM

Fetelor, are cineva o diagrama sau schema cum se fac pantalonasii scurti?
mimisor
Scris: Tuesday, May 8, 2012 9:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
uite aici cate ceva
sper sa gasesti ce iti doresti dar din pacate explicatii nu am gasit...la salopeta pt fetite la pag 2 parca gasesti o explicatie data de cristina,sa ai spor si inspiratie

mimisor attached the following image(s):
cdsc.jpegczxcz.jpegdsfs.jpegdsvfcv.jpegfds.jpegfdsv.jpeggvbc.jpegmonster_cranky_pants.jpgthumbnail.jpeguubgyg.jpegvcxxv.jpegvdfxv.jpegvdsav.jpegvfdbv.jpegvfdv.jpegvvxcv.jpeg

Mami_de_gemeni
Scris: Tuesday, May 8, 2012 11:57 PM

mimisor wrote:
uite aici cate ceva
sper sa gasesti ce iti doresti dar din pacate explicatii nu am gasit...la salopeta pt fetite la pag 2 parca gasesti o explicatie data de cristina,sa ai spor si inspiratie

Mimisor, iti multumesc draga mea. Cu siguranta imi vor fi de ajutor atunci cand ma apuc de seturile pentru concurs.
Acum trag tare sa fac un set de lenjerie intima (cadou pentru aniversarea casniciei mele cu sotul).angel angel hearts hearts
gordana982
Scris: Friday, November 30, 2012 7:23 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/22/2011
am facut niste pantaloni fetitei mele de 4 ani

gordana982 attached the following image(s):
dscn0168.jpgdscn0169.jpgdscn0170.jpg

diana_mm27
Scris: Tuesday, February 5, 2013 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2009
Am inceput si eu inca un pantalonas pentru fetita cea mica, de purtat prin casa, la fel ca cel rosu facut mai demult.

diana_mm27 attached the following image(s):
p1070565.jpgp1070566.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.