Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Am gasit si eu un pantalonas pe care l-am facut mai demult, de fapt l-am inceput pentru fetita cea mare, nu l-am terminat la timp ca venise vara, iar cand m-am reapucat de el a trebuit sa-l pun de o parte ca nu-i mai venea, iar acum ii vine la cea mica... diana_mm27 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am si eu un pantalon de aratat, nu e mare grozavie ca am fost concentrata pe croiala nu pe frmusete.E primul meu pantalon, l-am facut si desfacut de vreo 4 ori,am incercat diferite tehnici pentru partea de sus, am ajuns pana sa invat si croitorie ca sa inteleg cum se aseaza pantalonul intre picioare...ce probleme serioase am eu Pe bune, daca eram asa energica si serioasa la scoala ajungeam si eu la Harvard ,chiar asa, oare la harvard se tricoteaza ,un croset mic acolo... Inca nu i-am impodobit, o sa aplic ceva pe un picior,o sa cumpar ceva gata facut. t-mihaela attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela wrote:Am si eu un pantalon de aratat, nu e mare grozavie ca am fost concentrata pe croiala nu pe frmusete.E primul meu pantalon, l-am facut si desfacut de vreo 4 ori,am incercat diferite tehnici pentru partea de sus, am ajuns pana sa invat si croitorie ca sa inteleg cum se aseaza pantalonul intre picioare...ce probleme serioase am eu  Pe bune, daca eram asa energica si serioasa la scoala ajungeam si eu la Harvard ,chiar asa, oare la harvard se tricoteaza ,un croset mic acolo... Inca nu i-am impodobit, o sa aplic ceva pe un picior,o sa cumpar ceva gata facut. Arata minunat  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| fain pantalonul, mihaela...sa il poarte cu drag fata.... |
|
| Multumesc fetelor, pantalonii tricotati sunt facuti la nevoie ,e singurul lucru care il fac ca pur si simplu nu se gaseste pe piata asa ceva .Acum ca mi-am intrat in tema o sa mai fac vreo zece perechi de provizie :018: |
|
| t-mihaela wrote:Multumesc fetelor, pantalonii tricotati sunt facuti la nevoie ,e singurul lucru care il fac ca pur si simplu nu se gaseste pe piata asa ceva .Acum ca mi-am intrat in tema o sa mai fac vreo zece perechi de provizie :018: Ai mare dreptate, nu prea se gasesc pe piata. Iar daca se gasesc au o calitate foarte proasta. Mama a facut foarte multi pantalonasi pentru picii mei. Acum e randul meu sa imi incerc indemanarea facand pantalonasi scurti. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| t-mihaela wrote:Am si eu un pantalon de aratat, nu e mare grozavie ca am fost concentrata pe croiala nu pe frmusete.E primul meu pantalon, l-am facut si desfacut de vreo 4 ori,am incercat diferite tehnici pentru partea de sus, am ajuns pana sa invat si croitorie ca sa inteleg cum se aseaza pantalonul intre picioare...ce probleme serioase am eu  Pe bune, daca eram asa energica si serioasa la scoala ajungeam si eu la Harvard ,chiar asa, oare la harvard se tricoteaza ,un croset mic acolo... Inca nu i-am impodobit, o sa aplic ceva pe un picior,o sa cumpar ceva gata facut. Felicitari ! tare faini au iesit mihaela,,,cracii,,,sunt lucrati circular sau cu cusatura?,,,nu fac genunchi daca stai asezat? Ma incanta tare si pe mine,,,,,imi place tare mult culoarea,,ce fir e? |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Sunt foarte frumosi pantalonasii, Mihaela!
Felicitari , mie mi se par complicat de facut |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela Aveam si eu in plan o pereche, dar am renuntat pentru ca ma gandeam ca se fac genunchi la purtat.Sant frumosi.
 |
|
| Gabita,cracii nu i-am facut circular ,am incercat dar culorile se asezau urat,faceau pete.La lucrat drept s-au a sezat mai bine.Am folosit "PatonsDecor",nu stiu daca fac genunchi dar nu prea cred la cum vad eu ca se aseaza ,firul are 25% lana si are o textura interesanta zici ca-i cu lanolina ,aluneca .Probabil faptul ca sunt largi jos ajuta sa nu formeze genunchi.O s afac si elastici mulati cat de curand. t-mihaela attached the following image(s):

|
|
| Fetelor, are cineva o diagrama sau schema cum se fac pantalonasii scurti? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| uite aici cate ceva sper sa gasesti ce iti doresti dar din pacate explicatii nu am gasit...la salopeta pt fetite la pag 2 parca gasesti o explicatie data de cristina,sa ai spor si inspiratie mimisor attached the following image(s):

|
|
| mimisor wrote:uite aici cate ceva sper sa gasesti ce iti doresti dar din pacate explicatii nu am gasit...la salopeta pt fetite la pag 2 parca gasesti o explicatie data de cristina,sa ai spor si inspiratie Mimisor, iti multumesc draga mea. Cu siguranta imi vor fi de ajutor atunci cand ma apuc de seturile pentru concurs. Acum trag tare sa fac un set de lenjerie intima (cadou pentru aniversarea casniciei mele cu sotul). |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| am facut niste pantaloni fetitei mele de 4 ani gordana982 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Am inceput si eu inca un pantalonas pentru fetita cea mica, de purtat prin casa, la fel ca cel rosu facut mai demult. diana_mm27 attached the following image(s):

|
|
|