
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| 7 oua 7 linguri apa 7 linguri ulei 1 cana si jumatate faina 1 cana si jumatate zahar 1 praf de copt zahar vanilat 2 linguri cacao
Preparare: Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.
Se unge o forma (eu folosesc 3 forme mai mici de cozonac )cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Cand este rece pudrati cu zahar pudra. In compozitie se pot adauga fructe dezhidratate sau alune, nuci etc. Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tentant!O sa incerc si eu,imi place pandispanul.Multumesc Kmy |

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| De cand am descoperit reteta, nu am mai renuntat la ea!  Recomand Sursa |