Nivel: Senior
Intrat: 2/18/2006 Postari: 7688
|
Noi am renuntat la carucior care sta si aduna praf degeaba...nici macar nu am mai incercat sa-l folsoesc, dar e adevarat ca nu trebuie sa fac slalom printre rafturi cu V in brate. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
| Noi folosim carutzul la cumparaturi, ca altfel nu pot cauta ce imi trebuie , ca alerg dupa ea ! Si afara pe distante lungi , sta , ca se tot uita, vorbim , cantam ! Voi profita oricum de carutz cat se poate de mult ! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 2/22/2006 Postari: 4839
| Eu deja am inceput sa caut prin magazine carut pt gemeni O sa le tin mult si bine in carut, chiar daca fac 4 ani ca altfel n-ai cum sa te misti repede. |
|

Nivel: Senior
Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Si Karinei ii place dar nu pe distante prea lungi are momente cand sta si in jur de o ora fara sa zica nimic admira peisajul,depinde si in ce stare este.Si eu am sa folosesc caruciorul probabil pana la 3 anisori ca te misti mult mai usor cel putin la plimbare prin oras si prin magazine. |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Am inteles eu gresit sau Miha va avea gemeni ???? Daca , da wowwwwwwww si felicitari, daca nu...sorry sunt blonda |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 2/22/2006 Postari: 4839
| Nu Tina, iau carut de gemeni ca Daria si cu Pasarel sunt foarte apropiati la varsta si o sa-i port in carut pe amandoi.Cam asa se face pe aici cand copiii vin as unul dupa altul.Doamne fereste de gemeni...asta mai imi trebuia |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| asta ma gandeam si eu, fereasca sfantu' de gemeni ..iuffff m-am linistit . Oricum super idee ti-a venit. Pupici si sarcina cat mai usoara cu pasarel in continuare !!!! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22777
| Noi am folosit caruciorul pana pe la 2 ani si jumatate , apoi am inceput sa mergem pe jos.asta nu inseamna ca daca as avea nevoie nu as apela din nou la el.Aici vad copii si pana la 4 ani stand in carucior. |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/26/2006 Postari: 16505 Locatia: pe o margine de lume...
| Azi am vazut in oras o mamica cu carucior de gemeni...cred ca cel mare avea vreo 3 ani iar cel mic, cateva luni!Era un tablou super! |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| si eu m-am gandit la inceput la varianta asta,cu carut de gemeni,doar ca darius nu prea sta in carucior,el vrea pe jos,sa fugaaa si din cauza asta eu nu pot iesi singura cu amandoi |
|
|