Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai, ce ma distrati voi in seara asta... La noi, sunt zile in care "bomba" lipseste cu desavarsire sau e foarte compacta! Se aude cum"aterizeaza" in olitza! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Mai, ce ma distrati vo in seara asta... La noi, sunt zile in care "bomba" lipseste cu desavarsire sau e foarte compacta! Se aude cum"aterizeaza" in olitza!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Draga Niko..in cazul vostru sunt 6 pampersi, in cazul nostru sunt (uneori, nu in fiecare zi ca as innebuni) 6 randuri de haine pisate la spalat manual (chilot-ciorapi/ si pantalon, body), asa ca..., una peste alta ce castigi in vama, pierzi la pod, sau cum era vorba |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cam asa e, Madalina...daca nu-s atenta s-o asez pe wc sau pe oli, ea nu se duce mereu sa faca, in joaca ei nu-si da seama ca nu mai are pampers si da drumul pe ea ...ei, asta sa fie baiul, o data la un timp sa faca pp sau kk pe ei...fii-mea bea mai multe lichide decat inainte, acum cred ca peste 1 l/zi...tinand-o fara pampers, ii pun chilotei si-i dau pantalonasii, dar am grija la o ora s-o pun pe oli, iar daca in intervalul respectiv a baut mai multa apa sau a papat ciorbita, mai devreme de-o ora o pun.
Miri, am incercat si eu fara pampers la somnul de amiaza, dar e chinuiala mare ca e casa mare si cand se trezeste imediat face, iar daca sunt jos sau in alta camera ori in curte, pana vin, o gasesc uda ...o sa mai incerc, ideea e sa fiu in zona cand se trezeste. |
|
| Delfinasa, mult succes! Uite ca au si apartamentele de bloc un avantaj? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da, la asta-s in avantaj |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfinasa wrote:Miri, am incercat si eu fara pampers la somnul de amiaza, dar e chinuiala mare ca e casa mare si cand se trezeste imediat face, iar daca sunt jos sau in alta camera ori in curte, pana vin, o gasesc uda ...o sa mai incerc, ideea e sa fiu in zona cand se trezeste. La fel patesc si eu cu Cristina. Daca nu sunt in zona imediat face. Si chiar daca stau la bloc in 2 camere are prostul obicei de a se trezi si a se da jos in liniste din pat fara sa faca chiar si cel mai mic zgomot. Babyphonul sta degeaba conectat. |
|
| Sunt foarte incantata de progresele Sarei....i-am pus aseara pampersul, dimineata era uscat...la plimbare i-am dat pampers, ne-am intors acasa si era uscat! E prima data cand nu a udat niciun pampers, in 24 de ore! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Sunt foarte incantata de progresele Sarei....i-am pus aseara pampersul, dimineata era uscat...la plimbare i-am dat pampers, ne-am intors acasa si era uscat! E prima data cand nu a udat niciun pampers, in 24 de ore!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Sunt foarte incantata de progresele Sarei....i-am pus aseara pampersul, dimineata era uscat...la plimbare i-am dat pampers, ne-am intors acasa si era uscat! E prima data cand nu a udat niciun pampers, in 24 de ore! Bravo Sara. S-o tii tot asa. |
|
|
Am inteles!Data viitoare, eu dau de baut!
Niko, multumesc muuuuult pentru felicitari! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sara, felicitari pentru reusita, mami felicitari pentru rabdare si perseverenta |
|
| Multumesc pentru felicitari, Sousurel! Continuam pe aceeasi linie: un singur pampers in 24 de ore! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Fetelor ,Dragos are 1 an si 8 luni si incercam sa scapam de pampers ,dar alta e problema ,nu mai face pisu decit foarte rar,oare,e normal? Poate sta si 5 ore pina sa faca ,ce ziceti,sa consult un medic?Sunt putin speriata!
|
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Amalia eu zic sa nu te sperii,asa e si Andrei dar daca nu bea lichide prea multe nu ai de ce sa-ti faci probleme! |
|
|