Pampers prea plin sau pampers cu gel...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Monday, February 12, 2007 9:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am vazut ca scutecele normale Huggies de aici tot somoiog se strang intre picioare si se umplu mai repede decat alte marci, deci nu ma mira sa aud ca si chiloteii Huggies se comporta la fel...cei de la Pampers tot la fel se comporta?...ca daca-i asa, mai bine-o tin cu scutece normale...am vazut o oferta la Huggies de chilotei 2T-3T, 22 sau 29 buc. parca, cu 9$ si am zis sa incerc, dar daca sunt slab calitativi, mai bine nu iau si vom trece de la scutece direct la chilotei normali, vorba Mihaelei.
MNiko
Scris: Monday, February 12, 2007 10:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mai, eu m-am hotarat. Cat o mai fi nevoie de scutece o sa iau doar Happy. Astia au fost buni de la inceput. Ce m-o fi apucat acum sa fac experiente pe copil: 171: banghead banghead nu stiu. Nici macar la pret nu era diferenta. Daca nu ma insel Huggies sunt mai scumpi ca Happy. Si mi-am mai amintit ceva. Astia de la Happy de obicei fac promotii si mai pun cate ceva langa pachet : servetele umede(cel mai des) sau barbita sau tampoane demachiante. Au pus odata o cutie de carton. Ii tin jucariile Cristinei in ea si fata e inebunita dupa cutie ca poate s-o mute unde vrea ea.

Asa ca fetelor, Doamne ajuta! cu olita sa ne invatam mai repede.
danab
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Am si eu chilotei Pampers, din Italia. Chiar am incercat ieri, ii vin foarte bine, dar cum am iesit dupa cumparaturi si nu am putut sa o schimb avea un scutec pliiiin cand am ajuns acasa alcool Mi-au placut, dar trebuie schimbat la 4 ore maxim
delfinasa
Scris: Wednesday, February 14, 2007 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Aici chiloteii sunt de la 2 ani in sus, in perioada de tranzitie de la scutece la chilotei normali, cand bebeii deja fac des la olita si se pun pentru evitarea accidentelor...noi inca nu suntem pregatite pentru ei nici ca antrenament si nici ca varsta, inca nu spune mereu inainte sa faca ca s-o asez pe oli...probabil ca in apropierea varstei o sa fie mult mai bine si-o sa pot sa incerc acesti chilotei, acum dupa cate-am mai citit ce-ati scris si voi, e cam paguba-n ciuperci cu ei, asteptam sa mai crestem.
Miri
Scris: Tuesday, May 8, 2007 9:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Am trecut si noi la scutecele Pampers...deocamdata ne descurcam bine cu ele, avand in vedere ca folosim doar unul noaptea si unul peste zi, cand iesim la plimbare...
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 9:57 PM

Oameni buni ma omorati!banghead banghead Cum folositi doar 2 -3 scutece in 24 de ore. Sau mai citeam la alt topic ca folositi mai putine scutece acum decat cand erau sugari. La mine e invers: foloseam 3 scutece pe zi pana pe la 6 luni apoi a tot crescut numarul. Acum sunt zile cand folosesc si cate 6 in 24 ore.what
Kiki
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pai si noi tot 3-4 folosim...chiar daca nu facem la olita...sic
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:08 PM

Kiki wrote:
Pai si noi tot 3-4 folosim...chiar daca nu facem la olita...sic

Eu nu pot s-o las mult timp cu un scutec pt ca se irita. La cresa mi-a zis sa ii duc 2 scutece pe zi, maxim 3 si eu stau si ma gandesc cum o sa se descurce numai cu atat.scratch Ori nu mai stiu eu sa calculez bine?
Miri
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:10 PM
Nivel

Niko, hai sa-ti spun cum e la noi:
- seara ii pun un scutec;
- ziua, Sara face pp si kk la olitza;daca plecam la plimbare, punem un scutec, de protectie.
Si atat!sic
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:14 PM

Miri wrote:
Niko, hai sa-ti spun cum e la noi:
- seara ii pun un scutec;
- ziua, Sara face pp si kk la olitza;daca plecam la plimbare, punem un scutec, de protectie.
Si atat!sic

Mi-am adus aminte ca voi folositi oli. Si intr-adevar cand o foloseam si noi erau mai putine scutece, chiar daca nu o lasam deloc fara, dar nu avea timp sa-l ude. Acum insa e ca si cum acel episod nu a existat.
Kiki
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:14 PM
Nivel

MNiko wrote:

Eu nu pot s-o las mult timp cu un scutec pt ca se irita. La cresa mi-a zis sa ii duc 2 scutece pe zi, maxim 3 si eu stau si ma gandesc cum o sa se descurce numai cu atat.scratch Ori nu mai stiu eu sa calculez bine?

Pai stai mai, ca nu il las cu scutecul plin, ca nu-s nebuna. Nu mai bea atatea lichide cat bea inainte. Acum un bibe de 250 ml apa / suc ii ajunge toata ziua. Ii pun pampers dimineata la trezire, unul la pranz cand face nani, unul la trezire dupa nani de la pranz si apoi cel de seara cu acre ramane dimineata.
In unele zile nu are nevoie de pampersul de la 11 30 cand face el nani de pranz, pt ca nu face nimic de cand se scoala pana atunci (e efectiv uscat).
Miri
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:19 PM
Nivel

Noi am renuntat la pampersul de la pranz, de cateva zile!Facem la oli cand ne culcam si cand ne trezim!dance
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:20 PM

Kiki wrote:

Pai stai mai, ca nu il las cu scutecul plin, ca nu-s nebuna. Nu mai bea atatea lichide cat bea inainte. Acum un bibe de 250 ml apa / suc ii ajunge toata ziua. Ii pun pampers dimineata la trezire, unul la pranz cand face nani, unul la trezire dupa nani de la pranz si apoi cel de seara cu acre ramane dimineata.
In unele zile nu are nevoie de pampersul de la 11 30 cand face el nani de pranz, pt ca nu face nimic de cand se scoala pana atunci (e efectiv uscat).

Nici nu m-am gandit la scutecul plin. Ca daca l-as lasa pana se umple...
Dar la noi e cam asa : la 7.00 pipi(uneori prindem olita, alteori chiar nu mai vrea sa sta si face in maxim 10 min in noul scutec sau pe jos daca nu i-l pun), apoi pe la 8-9 kk, apoi dupa inca vreo ora pipi apoi dupa vreo 2-3 ore altceva....si tot asa. Iar dupa episodul ala cu constipatia face acum intre 1 -3 ori pe zi kk exact intre orele la care face pipi si de obicei nu sunt aceleasi ore de la o zi la alta.
Kiki
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:27 PM
Nivel

Aaa, cunoastem cum e cu constipatia. Cat am fost plecati la Geoagiu, 3 zile domnul meu nu a facut nimic what dar si cand a inceput...la 3 ore schimbam cate un pampers mirositor. facea cate putin, dar nu era sa il las cu "bomba" la fund, nu? sic
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 10:29 PM

Kiki wrote:
Aaa, cunoastem cum e cu constipatia. Cat am fost plecati la Geoagiu, 3 zile domnul meu nu a facut nimic what dar si cand a inceput...la 3 ore schimbam cate un pampers mirositor. facea cate putin, dar nu era sa il las cu "bomba" la fund, nu? sic

Practic asta e motivul pt care schimb eu scutece asa de multe. "Bomba"
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.