Pampers prea plin sau pampers cu gel...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, November 22, 2006 2:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pampers nu se face de ras pe-aici, pana acum numai produse foarte bune am folosit...am renuntat la scutecele lor in favoarea celor Kirkland din cauza pretului si sunt la fel de bune...daca n-as avea prea multe marci din care sa aleg si cu care sa se-mpace fii-mea, probabil ca numai Pampers as folosi, dar cum aici sunt 100 de tipuri de scutece, majoritatea calitative, why don't give them a try? Si am incercat cateva marci, mai necunoscute in tara, au fost foarte bune, dar am ramas pe Kirkland ca ne plac noua cel mai mult si sunt si relativ ieftine.
Stele, nu ai decat sa-l schimbi mai des pana termini proviziile de scutece din astea...chilotei scutec ai incercat? Poate se impaca bine Matei cu ele, desi sunt mai scumpe.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, November 22, 2006 8:52 PM
Nivel

Definasa, de skimbat il skimb, fireste, dar...ma incomodeaza foarte tare ca skimbatul trebuie facut tocmai la orele de plimbare...implicit trebuie skimbat afara, pe banca si e frig si neplacut.

Kilotei am incercat de la Libero, ne-au placut foarte mult...dar...sunt prea scumpi pt.buzunarul nostru!
Vesna
Scris: Thursday, November 23, 2006 3:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Noi nu am patit niciodata nimic cu firma Pampers, nici cu scutecele, nici cu servetelele. Razvan nici cand era micut nu a avut probleme cu fundulet iritat...

Stele, si Pampers au scutece-chilot. De ce nu incerci? Sunt, intr-adevar, mai scumpi decat scutecele cu arici, dar cred ca-s mai ieftini decat Libero.
Alina
Scris: Thursday, November 23, 2006 3:33 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Deci nu ati renuntat la scutec prin metoda "pampers uitat definitiv".

Nu, am renuntat treptat.

stele_pe-cer wrote:
Cum adica la "pisoar"?I-ai luat kestiutza d'aia de baietei (care imita pisoarul de barbati)?

Da, take a look. E super eficient, iar Tudor e absolut incantat de barbatia sa.

stele_pe_cer wrote:
Si noi am fost foarte multumiti de produsele pampers pana la servetelele cu lavanda si scutecele cu gel.

Am folosit si servetelele cu lavanda, mie mi se par OK.

Vesna wrote:
Sunt, intr-adevar, mai scumpi decat scutecele cu arici, dar cred ca-s mai ieftini decat Libero.

Nu cred ca sunt mai ieftine, dar, cu siguranta, mai bune. Oricum, acesti chilotei, mie personal, mi se par un moft.sic
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 23, 2006 3:46 PM
Nivel

Noi, cum am mai spus, am folosit si kilotei.Nu mi se par un moft , ca se pun pe fundic mai usor decat cei cu arici.Noi am renuntat la kilotel si din cauza pretului, dar si din cauza faptului ca Matei la vremea respectiva, avand eritem kimic, trebuia sa il dau cu mai multe pomezi (printre care si violet de gentiana)si cand trebuia sa ii pun kilotelul absorbant muradarea totul (inclusiv mainile mele si spatele copilului).

Dar, per tottal, kiloteii mi se par buni.Mi-ati dat o ide, sa cumpar kilotel pt.zi, ca sa il pun mai usor la olita, sau poate numai pt.plecari afara, ca daca imi face ca alaltaieri pe strada "caca, caca" si am tulit-o repede acasa ca sa skimb copilul ca a facut caca.Si acasa nu facuse decat pipi.Acum m-am invatat:daca zice caca, e pipi.

Alina, e super fain pisoarul.Stiu ca l-am vazut pe bebleusultau.ro dar ma gandeam ca e bun pt.copilasi mai mari de 3 ani, nush de ce...

Hai ca te mai barai un pic; cum se monteaza pisoarul?este fix-fix, adica nu se balangane daca Rudor se agata de el?Intreb ca cine stie, poate Matei va avea vreo curiozitate si sa nu se intampe vreo minune.

Si, cum se varsa pipi din el?Se ia pur si simplu din "cui" si plosc la toaleta sau este conectat cumva la wc-ul clasic?
Alina
Scris: Thursday, November 23, 2006 6:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Alina, e super fain pisoarul. Stiu ca l-am vazut pe bebleusultau.ro, dar ma gandeam ca e bun pt.copilasi mai mari de 3 ani, nush de ce...

Da, e de pe bebelusultau.ro. O fi pentru copiii mai mari de trei ani, dar noi il folosim cu succes.

stele_pe_cer wrote:
Hai ca te mai barai un pic; cum se monteaza pisoarul?este fix-fix, adica nu se balangane daca Rudor se agata de el?Intreb ca cine stie, poate Matei va avea vreo curiozitate si sa nu se intampe vreo minune.

Pisoarul are o chestiune din plastic in spatele sau care se monteaza pe perete; se pot folosi ventuzele din dotare sau surubusri - eu am optat pentru ventuze, e suficient asa. Nu e periculos pentru ca il montezi jos, e din plastic, oricum nu-l va tine, deci cel mult va cadea pisoarul, nu copilul. Deci nu se pot intampla minuni.

stele_pe_cer wrote:
Si, cum se varsa pipi din el? Se ia pur si simplu din "cui" si plosc la toaleta sau este conectat cumva la wc-ul clasic?

Pur si simplu se scoate din agatatoarea de pe perete si se varsa, nu are nicio legatura cu toaleta WC-ului.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 23, 2006 7:53 PM
Nivel

Alina, iti multumesc pt.rabdareangel !Deocamdata vom incepe cu olita, apoi direct cu reductor de Wc si, daca va fi cazul, poate vom lua si noi un pisoar (Doamne ce urat sunaras )!
spezam
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Sunt atat de multumita de scutecele Libero incat nu o sa le mai schimb. Ii iau din acelea chilotel (au de la 7 kg) si nu ma mai chinui cu pusul celorlalte, cu arici, cand trebuia sa fac adevarate scamatorii ca sa reusesc sa-i pun - fi-mea in itpmul asta se foia de mama focului, in toate pozitiile. Asa ca acum nu mai am dureri de cap.Si schimb 3 pe zi, atat de bune sunt!
monique
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ce pret au si cate sunt la bax?
MNiko
Scris: Tuesday, February 6, 2007 9:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Tot citind pe topicul de la grupa de varsta 0-1 an depre scutecele Huggies cat sunt de bune, am cumparat si eu sa le incerc si nu sunt multumita deloc. Noi foloseam Happy si am fost foarte multumita de ele. Tot ce mi-as fi dorit era sa fi fost putin mai inguste intre picioare, desi daca le asez bine scap de pb asta. Am vazut ca foarte putine dintre voi sunteti incantate de Happy, dar eu n-am patit cu ele ceea ce povestiti voi. E adevarat ca sunt mai mari decat Huggies, dar nu trebuie schimbate asa des ca Huggies. Cu ultimele pe Cristina tb s-o schimb dupa fiecare pisu, dar la happy nu patesc asa.
Deziree
Scris: Tuesday, February 6, 2007 11:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Si eu sunt foarte multumita de Libero,,,deocamdata folosim cele clasice cu arici si nu am avut probleme.
delfinasa
Scris: Monday, February 12, 2007 2:12 PM
Nivel

Vreau sa iau si eu chilotei-scutec intrucat folosim cam 2 pampersi/zi, dar am auzit ca se imbiba mai repede decat scutecele normale si ca daca nu esti pe faza sa pui bebele des pe olita, se umplu foarte repede si poti folosi mai multi chilotei decat ai folosi scutece normale...scratch...cele care folositi deja, ce parere aveti vizavi de chestia asta?
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 12, 2007 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:
Vreau sa iau si eu chilotei-scutec intrucat folosim cam 2 pampersi/zi, dar am auzit ca se imbiba mai repede decat scutecele normale si ca daca nu esti pe faza sa pui bebele des pe olita, se umplu foarte repede si poti folosi mai multi chilotei decat ai folosi scutece normale...scratch...cele care folositi deja, ce parere aveti vizavi de chestia asta?

Eu sigur de tot nu-i mai cumpar chilotei . Mai avem vreo 10 ( deci tot atatea zile) si dupa aia ne mutam pe clasicii Happy cu arici.
Chiloteii astia sunt ciudati, la prima udare se face vata aia dinauntru ca un somoiog tare care o incurca la mers. Noi ii folosim cand plecam afara, incercam sa facem mereu pipi la plecare dar se mai intampla sa ceara kk si este mult prea frig sa o dezbrac pe langa garduri sau sa umblu cu ea uda.
O sa ma mai chinui cateva luni cu cei cu arici si sper ca prin aprilie sa nu mai purtam nici un fel de pampers peste zi.
Acum s-ar putea ca loturile americane sa fie de alta calitate ( cu toate ca nu prea cred).
Maria & Mario
Scris: Monday, February 12, 2007 2:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Noi am cumparat chilotei in vara, ca era usor de schimbat. Dar de atunci Nuuuuu ! E greu sa o schimbi afara ....... Si cu Pampers noi suntem super fericite,,,,,,,, ! cool
MNiko
Scris: Monday, February 12, 2007 7:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Eu sigur de tot nu-i mai cumpar chilotei . Mai avem vreo 10 ( deci tot atatea zile) si dupa aia ne mutam pe clasicii Happy cu arici.
Chiloteii astia sunt ciudati, la prima udare se face vata aia dinauntru ca un somoiog tare care o incurca la mers. Noi ii folosim cand plecam afara, incercam sa facem mereu pipi la plecare dar se mai intampla sa ceara kk si este mult prea frig sa o dezbrac pe langa garduri sau sa umblu cu ea uda.
O sa ma mai chinui cateva luni cu cei cu arici si sper ca prin aprilie sa nu mai purtam nici un fel de pampers peste zi.
Acum s-ar putea ca loturile americane sa fie de alta calitate ( cu toate ca nu prea cred).

Mami parca ai scris gandurile mele. Atata doar ca eu n-am luat scutece chilot ci scutece obisnuite de la Huggies. Tot asa somoiog se fac intre picioare la cel mai mic pipi. Abia astept sa le termin, nu mai dureaza mult pentru ca schimb si cate 6-7 pe zi. Cu Happy erau maxim 5. Si cand ma gandesc ca foloseam doar 3 pana acum cateva luni...banghead banghead Abia astept vara sa trecem la chilotei normali(fara scutece)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.