Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Mimisor,Miha ,va multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ms flori acum m-am apucat de altceva oricum pot sa incep asa sunt eu incep multe odata |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| flori e minunat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| diana-andreea wrote:serios???unde stati?? nu am nici o schema pt saculet....ala de la concurs l-am facut ''din cap''  uite niste poze pt insspiratie:
Pt ca aici am gasit pozele,aici o sa postez si eu.Diana te rog frumos frumos sa ma ajuti,vreau sa fac rucsacel foarte rapid pt un cadou,dar nu stiu cum sa fac marginea de sus,se vede tare bine in ultima poza ca e si putin cret,si bretelutele.Ma poate ajuta careva? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| voi posta un paltonas .pardisiu fetita :este spre final:am de facut gulerasul si incheierea pentru nasturi.sper sa va placa
am si eu o intrebare la toate fetele :vreau si eu o schema de orientare a ochiurilor in functie de varsta ;eu lucrez de fffffffffffffffffffffffff mult timp dar niciodata nu am avut asa ceva ;eu fac la ochii;sper ca nu deranjez prea mult. succes fetelor la tricotat crosetat ! ROZALINDA attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ROZALINDA wrote:voi posta un paltonas .pardisiu fetita :este spre final:am de facut gulerasul si incheierea pentru nasturi.sper sa va placa
am si eu o intrebare la toate fetele :vreau si eu o schema de orientare a ochiurilor in functie de varsta ;eu lucrez de fffffffffffffffffffffffff mult timp dar niciodata nu am avut asa ceva ;eu fac la ochii;sper ca nu deranjez prea mult. succes fetelor la tricotat crosetat ! este foarte fain paltonasul
pai zicea cineva pe aici nu mai stiu sigur cine sa faci niste esantoane inainte de a incepe lucrul apoi masori ochiurile in cm si iti dai seama apoi cati ochi trebuie sa pui pt o persoana mai mare
de ex faci o bentita de 20 de ochi din aceleasi fire cu care vei lucra le masori sa zicem ca au in jur de 10cm apoi la 80 cm ai x ochi sper ca ai inteles sa ai spor in continuare |
|

| rozalinda f frumos.cata rabdare ai avut splendid. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| super rosalinda! cum zicea si mimisor trebuie sa faci esantion.In functie de ata cu care lucrez,nr la andrele... |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Foarte frumos Rozalinda |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Felicia, te astept inca cu paltonasul ...
M-ai facut curioasa |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Mihaela,Sandica pentru incurajari,dar nu eram multumita cum l-am inceput,asa ca.......(dar de facut,tot il fac pana la sarbatori).Intre timp i-am facut un paltonas lui Mario din fir pom-pom(am sa-l postez maine),un pulover(tot pentru el),trei cardigane ,,blanoase''.Am in plan un paltonas cu spatele si piptii din blana naturala(luata de pe B)si manecile,mansetele,elasticul,tricotate.Ai mei copii au avut asa ceva.Acum caut un costul de Elf si unul de Mos Craciun.Va tin la curent si sper ca de acum am sa am timp sa intru mai des. Flori ,ca de obicei,perfect. Iozefina,foarte frumos paltonasul,sa ai spor in continuare. |
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| felix..dar cat lucrezi mama?si cate mai ai de gand..pfff...tie chiar ca iti trebuie cateva maini de ajutor chestia cu blanita chiar e interesanta |
|

| Cele facute am sa le postez maine la fiecare categorie si pe masura ce croiesc blanita(sunt bucati de diferite marimi)am sa le arat.As avea nevoie,macar de o pereche de maini de rezerva,dar asta e. |
|

|  Asta e paltonul lui Mario ,din fir pom-pom. |
|

| waw felixthecat frumos,dac era pe rosu era mos craciun asta a fost prima impresie cand l-am vazut dar frumos |
|
|