Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce de minunatii sunt pe aici....Nici nu stiam ca sunt la moda! Eu am primit unul asemanator cu cel negru, ultimul, doar ca e maro inchis, nu are nasturi si se leaga la mijloc printr-un siret! Cred ca si modelul e un pic diferit de cel postat aici, dar cel mai bine e sa fac poze si o sa vi-l arat! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Asteptam |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Miri wrote:Ce de minunatii sunt pe aici....Nici nu stiam ca sunt la moda! Eu am primit unul asemanator cu cel negru, ultimul, doar ca e maro inchis, nu are nasturi si se leaga la mijloc printr-un siret! Cred ca si modelul e un pic diferit de cel postat aici, dar cel mai bine e sa fac poze si o sa vi-l arat!
Hai cu poze |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Promit sa-mi fotografiez cadoul si sa vi-l arat! |
|

| Miri wrote:Promit sa-mi fotografiez cadoul si sa vi-l arat!
Sper ca nu ai uitat de poze?
Am vazut paltonase in magazin,nu erau prea stralucite si cand m-am uitat la pret am inlemnit intre 70-100 lire |
|

| Am vazut si eu la noi frumose n-am ce zice da 85 ron cel mai ieftin? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| raly wrote:Am vazut si eu la noi frumose n-am ce zice da 85 ron cel mai ieftin?
Unde Raly? Si la fel ca-n poze? |
|

| raly wrote:Am vazut si eu la noi frumose n-am ce zice da 85 ron cel mai ieftin?
Mai bine mesterim |
|

| TeosOf wrote:
Unde Raly? Si la fel ca-n poze?
Daca gasesc poze o sa-ti pun! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| M-am indragostit de unul dintre modele.dragoste la prima vedere.
Oare unde gasesc si eu pe cineva capabil sa faca asa o minunatie contra cost , bineinteles? si daca se va uita lumea ca la urs- si se va uita sigur - n-are sa ma deranjeze deloc. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| TeosOf wrote: Unde Raly? Si la fel ca-n poze?
Cred ca esti din Bucuresti... nu sunt identice ca-n poze (cred ca sunt tricotate la masina), dar sunt super frumoase si la moda, medii sau lungi pana la genunchi, cu reduceri de pala la 70%. Eu am gasit la Fashion House outlet, in Militari, intrarea pe A1 Bucuresti-Pitesi -am prins reducerea la Mango, 70 ron si am mai luat un Cardigan lung Atmosphere, cu 55 ron
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Cris-DL wrote:Cred ca esti din Bucuresti... nu sunt identice ca-n poze (cred ca sunt tricotate la masina), dar sunt super frumoase si la moda, medii sau lungi pana la genunchi, cu reduceri de pala la 70%. Eu am gasit la Fashion House outlet, in Militari, intrarea pe A1 Bucuresti-Pitesi -am prins reducerea la Mango, 70 ron si am mai luat un Cardigan lung Atmosphere, cu 55 ron
Cris-Dl pune si niste foto, please sa vedem modelele...Unele sunt facute atit de bine de juri ca sunt facute cu croseta...am luat si eu cite ceva (poncho si jacheta si m-au intrebat prietenele daca le-am facut eu ) |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cris-DL wrote:Cred ca esti din Bucuresti... nu sunt identice ca-n poze (cred ca sunt tricotate la masina), dar sunt super frumoase si la moda, medii sau lungi pana la genunchi, cu reduceri de pala la 70%. Eu am gasit la Fashion House outlet, in Militari, intrarea pe A1 Bucuresti-Pitesi -am prins reducerea la Mango, 70 ron si am mai luat un Cardigan lung Atmosphere, cu 55 ron
Cris sa le porti sanatoasa! Te asteptam si cu poze. Cred ca maine sau poimaine ma duc si eu pe acolo. (da, sunt din Buc).
Raly, poate gasesti si poze. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
|  De ultimul eu sunt super indragostita! |
|

| Superbe! |
|
|