Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Si mie-mi place, dar vorba fetelor, cu mai putine culori. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mie Oana sincer imi place asa cum e mai papagal
conteaza foarte mult si cum il asortezi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eiiii gusturile nu se discuta si mie-mi plac hainele colorate ,pline de viata . Momentan lucrez la bluza cu flori,dar cand ma apuc de asta mai la toamna o sa tin la curent. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| gata...sunt bolnava! trebuie eeaparat sa fac cursuri intensive de crosetat! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| https://picasaweb.google.com/mustrid/PikadJakid |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| mi-am facut un paltonas crosetat,dar nu sunt multumita deloc de cum a iesit...poate imi dati un sfat ce sa-i fac sa arate mai bine....nu stiu ce anume nu-mi place ,n-as putea spune,dar nu sunt multumita deloc...poate am timp maine sa fac si cateva poze cu el imbracat,sa vedeti cum vine... carmen2000 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Asa este ok dar parca nu are terminatie ...la guler , jos si maneci ..fa-i niste dintisori daca sti sau o margine nu prea iesita din comun ceva sa arate a terminat in rest este super |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| multumesc,georgyana,am sa incerc cum spui tu,dar nu stiu daca va schimba ceva....oricum cred ca va ramane undeva nepurtat,impiedicandu-ma de el....ca si altele care nu au iesit cum am vrut eu... |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu cred ca merita purtat ...merge la blugi , pantaloni acum vine primavara si chiar si cu fusta ...nu este chiar asa cum il vezi tu ..dar te inteleg ca si eu am facute cateva pt mine si nu le port stau in sifonier .. |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Carmen ,nu te descuraja!Arata binisor! Poate ca ai folosit fir subtire si poate de asta nu sta mai teapan!!Dar sunt de acord cu Giorgiana,merge purtat la blugi,la plimbare prin parc.... Si eu am avut lucruri care nu-mi placeau,doar ca eu le-am desfacut ....
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Carmen , nu arata rau paltonasul, dar depinde si cum se aseaza, oricum urmeaza sfatul lui Giorgyana. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carmen sa il vedem si pe tine. |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ingeras,ti-am ramas datoare cu multi ;firul este degrade ,asa ca s-au asezat singure culorile. Carmen2000,decat sa nu-l porti mai bine modifica-l.Eu l-as face numai in v-uri ;cred ca ar cadea mai bine si il poti face un pic in bie. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| incearca sa-i faci o captuseala fina ceva matasos si se aseaza mai bine
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| aici 6 pagini cu cardigane si pardesie(sper sa se decshida toate paginile,la mine se deschid doar 3) http://www.liveinternet.ru/users/liudmila_sceglova/rubric/1437468/page2.html |
|
|