Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Doresc sa-mi fac asa ceva si am nevoie de inspiratie Cine a gasit modele rog sa le posteze |
|

| Modele in genul asta,pot fi si mai lungi,daca gasiti va rog sa le postati
 |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras am gasit ceva da modelul nu se vede prea bine
.png)
asta are si schema aici
|
|

| raly ,ultimul e super! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| E intr-adevar minunat!Inger,chiar vrei sa incepi un paltonas?Ai ce lucra la el nu gluma!Am gasit si eu unul dar pentru vara.Eu sunt mai mult cu tricotatul,mana mea a facut cunostinta cu croseta doar de curand carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si mie imi plac mult,dar nu ma incumet la asa ceva momentan. Iti tin pumnii Ingeras daca te apuci de lucrat . |
|

| carla ,e super paltonasul Vreau sa-mi fac si de vara si de iarna,aici se poarta,am vazut si in magazine,dar modelele nu sunt asa stralucite...oricum eu vreau sa imi schimb stilul vestimentar sa-mi creez eu haine
Multumesc,oanamaria! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nici mie nu-mi plac cele din magazine dar magazinele dicteaza moda .Daca eu imi fac unul din revistele alea rusesti risc sa se uite lumea ca la urs la mne .Sunt prea frumoase pentru partea asta de lume sunt considerate de lux .La fel am patit cu bluzita crosetata din flori, nu am unde sa o port, acum imi dau seama ca ce crosetez tre sa fie cat de cat in nuanta cu tendintele de aici.Si nu va spun ca tendintele astea nu ma incanta deloc.Am iesit ieri in parc cu hanoracul cu fluturas care e simplu ,nimic deosebit la prima vedere dar in secunda unu' a atras cateva mamici ca mustele .Se vede de la o posta lucratura de mana si cea de magazin , nu numai la calitate dar mai ales ca stil.Succes la palton ,sunt sigura ca o sa iasa ce n-a vazut vestul,uite asa estul e mai tare ca vestul macar la crosetat .Caut modele cu google in engleza si-mi apar niste porcarii ,ia sa googalesc in ruseste sau italiana si apoi sa vad ce minuni apar |
|

| Am mai gasit ceva,unele au explicatii,,adica ultimul,unele nu. carla attached the following image(s):

|
|

| Mihaela sa vezi ce patesc cu palariutele copiilor,cand iesim la plimbare,care mai de care ma lauda,sau intreaba de unde sunt cumparate,din ce tara... Am marele noroc ca aici se lucreaza serios de mana,dar sunt si piperate la pret.Mai castigata esti sa cumperi materialul{ata}si sa crosetezi decat sa cumperi Multumesc!
carla,super modele!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingeras, spor la lucru! Bravo, mami!
Mihaela, am crezut ca doar in RO se uita lumea ca la urs... |
|

| Multumesc,Teo!
Am niste ata alba si galbena,ma tot gandesc cum sa le combin,sa fac floricele galbene si intre sa lucrez cu alb? |
|

| Inger,dupa parerea mea,langa alb si galben ai mai avea nevoie de o culoare,un crem sau maro |
|

| carla wrote:Inger,dupa parerea mea,langa alb si galben ai mai avea nevoie de o culoare,un crem sau maro
Crem sau maro nu am in casa,merg maine sa vad ce gasesc
Cam asta este ata
 |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu as pune o culoare puternica sa le dea viata ca sunt amandoua pale.Ceva un maro sau mov ca e la moda sau orice alta culoare . |
|
|