Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Carla paltonul e tricotat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Carla e frumos modelul,e tricotat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Modelul de jos ma intereseaza,nu l-am mai intalnit |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| carla wrote:Fetelor pricepute tricotarese si crosetarese,oare cum se face modelul de jos de la paltonasul asta ca tare-mi place si sunt in aer.E tricotat sau crosetat modelul?Cu restul m-as descurca,dar modelul ala de jos nu l-am mai intalnit Eu am gasit pe youtube ceva asemanator poate te poate ajuta ,,cred ca l-ai putea adapta:Punto mandarina en dos agujas (o punto caramelos de limón) ,,,bagi in youtube ce ti-am scris eu si vezi modelul,,,daca vrei eu iti pot trimite traducerea,, |
|

| anyelle wrote:gabyta te rog spune'mi si mie cum se face modelul de la pardesiu? l'am incercat de zeci de ori si mi se inmulteste multumesc dESII MA UIT APROAPE ZILNIC PE FORUM MI-A SCAPAT MESAJUL TAU,,,IMI CER MII DE SCUZE Daca nu e prea tarziu acum am sa iti scriu ,,, e f simpu si ai poti adauga ce vrei tu ,,, eu modelul l-am pus pe 13 ochi ,,,4 impreuna pe fata,jeteu,1fata,jeteu,1fata,jeteu,1fata,jeteu,1fata,jeteu,1fata,jeteu,4impreuna pe fata,,,acesta ar fi modelul pe dos se lucreaza cum vine iar acest rand il poti repeda la cate randuri vrei tu,,,eu l-am repetat la fiecare al 5-lea rand,,dar il poti repeta si la al 3-lea depinde de ata,ace,,,, iar intre modele eu am facut simplu pe dos tu poti face cum doresti,, daca nu ai inteles sunt pe aici,,, sper ca nu asa de oarba ca si pina acum |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Gabyta , modelul tau alb daca nu faci pauze [pe fata ] intre randuri iese un model dantelat foarte frumos iar daca dupa 6 randuri schimbi culorile iese foarte frumos Se poate incerca si de la culori inchise spre culori deschise aceiasi nuanta si atunci de la maro de ex scazi pina la bej apoi alb . |
|

| gabyta wrote:Eu am gasit pe youtube ceva asemanator poate te poate ajuta ,,cred ca l-ai putea adapta:Punto mandarina en dos agujas (o punto caramelos de limón) ,,,bagi in youtube ce ti-am scris eu si vezi modelul,,,daca vrei eu iti pot trimite traducerea,, multumesc e asemanator,sigur ca vreau daca ai traducere |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Carla, ia vezi daca te ajuta ce am gasit eu! L-am gasit pe un alt forum mai demult si fetele de acolo aveau aceasta schema ,dar nu erau sigure ca ar fi de la acest model. andrushka attached the following image(s):

|
|

| andrushka wrote:Carla,ia vezi daca te ajuta ce am gasit eu! Le-am gasit pe un alt forum mai demult si fetele de acolo aveau aceasta schema ,dar nu erau sigure ca ar fi de la acest model. Asta-i!!! numai sa-l descifrez. Mama ce palton imi trag!!!Mi-a cerut o prietena sa i-l fac anul trecut si am ezitat ,acum mi-l fac mie! Oare din ce fir merge??? |
|

| andrushka wrote:Carla,ia vezi daca te ajuta ce am gasit eu! Le-am gasit pe un alt forum mai demult si fetele de acolo aveau aceasta schema ,dar nu erau sigure ca ar fi de la acest model. wawwwwwww ce super e modelul asta,, si mie imi place tare mult |
|

| Oare din ce fir merge???[/quote]
Sa vad daca spun ceva fetele |
|

| Nu am gasit nimic despre material dar ,cred ca lana e buna la paltoane pentru ca e calduroasa.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Carla,hai ca l-am salvat si eu . |
|

| mariana71 wrote:Carla,hai ca l-am salvat si eu  . L-ai si descifrat?Am mai gasit unul care seamana carla attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla ce frumos este . Sa ai spor. Eu l-as face dintr-un acril (Denver sau Detroit de la red heart).Ar merge de minune. |
|
|