Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ruth wrote:am terminat in sfarsit paltonul ca de prea multa vreme era ufo scuzati calitatea pozelor,am fost prea obosita sa reglez aparatul superb |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| ana |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Acest cardigan,are o poveste trista.A fost lucrat cu lana 80 la suta,s-a impaslit si ii venea urat ,asa ca ca m-am chinuit 3 zile sa-l desfac(cu andrea,fiecare ochi in parte....).I l-am refacut(am adaugat un fir de lana mai subtirel)si acum urmeaza sa plece la fiica-mea.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Felicia e foarte frumos La lana trebuie atentie la spalat... |
|
| Acum stiu ;nu era specificata concentratia de lana si ,,m-am impaslit''. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=felixthecat]Acest cardigan,are o poveste trista.A fost lucrat cu lana 80 la suta,s-a impaslit si ii venea urat ,asa ca ca m-am chinuit 3 zile sa-l desfac(cu andrea,fiecare ochi in parte....).I l-am refacut(am adaugat un fir de lana mai subtirel)si acum urmeaza sa plece la fiica-mea.
foarte frumos si calduros cardiganul |
|
| Gabriela ,este foarte calduros.Are si piticul unul crosetat,dar nu am apucat sa-i fac poza. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Felix e foarte frumos |
|
| Flori ,ce sa mai zic de ale tale. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| Frumos, sa-l poarte sanatoasa, Felix. |
|
| Mihaela |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| felixthecat wrote:Acest cardigan,are o poveste trista.A fost lucrat cu lana 80 la suta,s-a impaslit si ii venea urat ,asa ca ca m-am chinuit 3 zile sa-l desfac(cu andrea,fiecare ochi in parte....).I l-am refacut(am adaugat un fir de lana mai subtirel)si acum urmeaza sa plece la fiica-mea.
E foarte frumos, n-ai zice ca a trecut prin atatea peripetii :)) |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| feli si aici |
|
| Mihaela,Ruth ;de abia le astept pe ale voastre. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| carla wrote:Fetelor pricepute tricotarese si crosetarese,oare cum se face modelul de jos de la paltonasul asta ca tare-mi place si sunt in aer.E tricotat sau crosetat modelul?Cu restul m-as descurca,dar modelul ala de jos nu l-am mai intalnit
Buna sunt Feli, eu am gasit niste poze care s-ar putea sa te ajute .....dar poate deja de atata timp ai si terminat paltonasul
Daca ai timp te-as ruga sa postezi si explicatia diagramei pentru ca imi place foarte mult acest model de paltonas si poate dupa ce termin ceea ce lucrez acum imi gasesc timp sa tricotez unul si pentru mine. Multumesc anticipat. Feli attached the following image(s):
|
|
|