Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| fetelor superbe.ce viteza aveti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| o palariuta bebe kara attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce frumoasa este, pacat ca poza nu e foarte clara . Ne pui si o schema la ea, te rog? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2013 Mesaje: 4
| Buna feltelor, Aveti niste lucrusoare nemaipomenite, sunt bestiale. Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema mai simpla pentru o palariuta. Sunt incepatoare si as vrea sa-i fac fetitei mele una, nu ma descurc la crescut. Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 4/3/2013 Mesaje: 1
| Buna!! De curand am facut o pasiune pt crosetat ,am facut 3caciulite pt fetita mea (8luni)cu ajutorul filmuletelor de pe youtube.insa aici am vazut multe palarii/caciulite pe care as vrea sa le fac dar nu ma descurc cu ajutorul pozelor,as avea nevoie de explicatii..daca mai intrati pe forum tare fericita as fi,daca mi.ati da o mana de ajutor. |
|

Inregistrat: 4/17/2013 Mesaje: 3
| Bine v-am gasit :) Am intrat de multe ori pe acest forum, dar nu am scris pana acum :) Azi m-am hotarat sa va arat si eu cateva din ceea ce lucrez cu drag

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe palariutele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Bun venit, fete dragi!Urmariti va rog de la inceput topicul si ve-ti gasi si modele si scheme si filmulete.E mai simplu asa. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Foarte frumoase palariutele ! |
|

Inregistrat: 5/15/2013 Mesaje: 2
| buna m am inscris de abia azi si asi vrea sa pun si eu niste poze dar nu stiu cum ma ajutati va rog mult |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| gretyy wrote:buna m am inscris de abia azi si asi vrea sa pun si eu niste poze dar nu stiu cum ma ajutati va rog mult
Uite Aici.Sigur te lamuresti ce si cum.Daca nu reusesti,da de stire. |
|

Inregistrat: 5/15/2013 Mesaje: 2
| mirela74chris wrote:Uite Aici.Sigur te lamuresti ce si cum.Daca nu reusesti,da de stire.
multumesc mult o sa incerc acum daca tot am invatat sa pun pozele va arat si eu ce am lucrat pt nepotica mea
gretyy attached the following image(s):

|
|
| Ce dulceata de fetita ai tu ascolo!Si palariuta e frumoasa |
|
| Cateva palariute

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| Ce frumuseti ,stie cineva cum se face floarea,va rog sa ma ajutati ,multumesc sandokan08ionut attached the following image(s):

|
|
|