Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ana wrote:Ce frumoase este palariutza! la lucru,ana!acusi vine giulia si are nevoie de multe lucruri frumoase facute de mamica ei! |
|
| ia uite bumbacul care pe care e scris doar perlat,l-am gasit azi la o taraba,arat bineee,dar e subtire,zice croseta de 1.25 ildi attached the following image(s):
|
|
| ildi wrote:ia uite bumbacul care pe care e scris doar perlat,l-am gasit azi la o taraba,arat bineee,dar e subtire,zice croseta de 1.25 Se lucreza bine firul, dar e de migala cu croseta.
|
|
| Mami_de_gemeni wrote: Se lucreza bine firul, dar e de migala cu croseta.
dar cred ca se merita,oricum si la nr 5 si 3 cu croseta mai mare de 2 nu lucrez,altfel iese plasa |
|
| ildi wrote: dar cred ca se merita,oricum si la nr 5 si 3 cu croseta mai mare de 2 nu lucrez,altfel iese plasa
Cu siguranta merge.Si eu am 3 gheme de macrame care asteapta cuminti ziua in care ma decid sa le lucrez. Poti pune firul in 2 daca vrei sa folosesti croseta de 3.
|
|
| Mami_de_gemeni wrote: Cu siguranta merge.Si eu am 3 gheme de macrame care asteapta cuminti ziua in care ma decid sa le lucrez. Poti pune firul in 2 daca vrei sa folosesti croseta de 3.
ptr vara prefer sa las firul simplu,pus in 2 parca isi pierde tot farmecul |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2011 Mesaje: 22
| Am mai facut si eu doua caciulite si o palariuta din macrame.
|
|
| cory sunt superbe! ce fir este cel roz degrade?si frunza cu floarea,ai vreo schema,te rog? |
|
| Superbe palariutele Cory. Felicitari.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Cory ,toate 3 sunt superbe ,felicitari |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce delicate si frumusele sunt! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| cory foarte frumoase |
|
| ildi wrote:cory sunt superbe! ce fir este cel roz degrade?si frunza cu floarea,ai vreo schema,te rog?
Multumesc! Firul este macrame,cred ca este din Ungaria si este un pic mai gros decat macrameul alb,care este din Romania. Am si scheme pt frunza,iar pt floare trebuie sa caut filmuletul.
|
|
| Uite si filmuletul pentru floare,cu mentiunea ca eu am adaugat cate trei margelute(ca in imaginea de mai jos)pe fiecare petala dupa ce am facut primul rand.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4fKxBAR66I
|
|
| cory,multumesc mult!esti o dragutza! |
|
|