Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Bulgaru,Ildi,foarte frumoase. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ildi wrote:si o palariuta ptr o bebelina.urmeaza sa termin si rochita scumpica |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mersi,dragelor! ana tu nu te pregatesti ptr giulia cu nimic? |
|
| Ildi frumoasa palariuta. Uitati ce am gasit eu. victoria1 attached the following image(s):

|
|
| Superba, multumim Victoria |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| n-am facut nici o palariuta nu stiu daca mi-ar iesi.as avea nevoie de o schema ceva asa nu ma descurc |
|
| victoria1 wrote:Ildi frumoasa palariuta. Uitati ce am gasit eu. mersi,victoria!am pus-o la apretat.frumos modelul,daca ai gasi si o schema,chiar daca nu pare greu de facut,ar fi de mare folos,eu sunt adepta palariutelor,julia e marisoara,dar le poarta cu placere! |
|
| laly wrote:n-am facut nici o palariuta nu stiu daca mi-ar iesi.as avea nevoie de o schema ceva asa nu ma descurc eu am citeva scheme,daca vrei scrie-mi pm |
|
| bulgaru .ildi ce frumuseti |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2011 Mesaje: 22
| laly wrote:n-am facut nici o palariuta nu stiu daca mi-ar iesi.as avea nevoie de o schema ceva asa nu ma descurc
Buna.Uite cateva scheme pt palariute.

|
|
| Cory multumim pentru diagrame. |
|

|
Cu placere.Mai am cateva.

|
|
| multumim,cory.eu nu vroiam sa le postez caci tot de pe forum le am. laly,prima schema e de la palariuta ultima ce ma facut,dar am schimbat borul,vine frumos.si cu gaurele ptr vara numai bine |
|

| ildi wrote:multumim,cory.eu nu vroiam sa le postez caci tot de pe forum le am. laly,prima schema e de la palariuta ultima ce ma facut,dar am schimbat borul,vine frumos.si cu gaurele ptr vara numai bine
Buna.Eu nu le am de pe forum.Am cautat pe internet pe site-urile rusesti si acolo le-am gasit. |
|
| CoryD wrote:
Buna.Eu nu le am de pe forum.Am cautat pe internet pe site-urile rusesti si acolo le-am gasit.
ei da,sunt luate de pe site-rile rusesti,dar apar in topice,concursuri... |
|
|