Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mai un pic,sa dea caldura si le testez,azi am vazut laun alt magazin culori super:alb,oranje,rosu,negru,aveau vreo 10 culori |
|
| ildi wrote:mai un pic,sa dea caldura si le testez,azi am vazut laun alt magazin culori super:alb,oranje,rosu,negru,aveau vreo 10 culori Ce bine de tine ca se gasesc. Aici la mine unde am mers nu am vazut deloc rafie.
|
|
| Mami_de_gemeni wrote: Ce bine de tine ca se gasesc. Aici la mine unde am mers nu am vazut deloc rafie.
probabil nemtii nu le folosesc,aici,e si clima mai calda si o gramada de turisti! |
|
| ildi wrote: probabil nemtii nu le folosesc,aici,e si clima mai calda si o gramada de turisti!
Da tot ce se poate. Nici fir de matase nu am vazut, insa pe net am gasit ceva mostre. |
|
| Mami_de_gemeni wrote: Da tot ce se poate. Nici fir de matase nu am vazut, insa pe net am gasit ceva mostre.
eu ma uitam la fettuccia ptr genti crosetate,se face cu croseta de 10-12,iti dai seama ce repede merge?au niste preturi insa... |
|
| ildi wrote: eu ma uitam la fettuccia ptr genti crosetate,se face cu croseta de 10-12,iti dai seama ce repede merge?au niste preturi insa...
Merge la fel de repede, daca e la croseta. |
|
| Mami_de_gemeni wrote: Merge la fel de repede, daca e la croseta.
sa fi vazut croseta de 12!mi se pare ciudat,trebuie sa incerc sa vad cum se lucreaza!ideea mea era mereu caci croseta foloseste ptr a face un lucru fin,andrelele da,sunt si mai groase.in fine! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| Imi plac palariile din rafie si am si eu in proiect ,dar pana atunci vreau sa va arat si eu 2 palarii lumi71 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/9/2011 Mesaje: 22
| Foarte frumoase palariutele.Felicitari!
Am facut si eu una din macrame.

|
|
| Foarte frumoasa palariuta CoryD. |
|
| Lumi71, superbe palariutele |
|

Inregistrat: 11/9/2011 Mesaje: 22
| Mami_de_gemeni wrote:Foarte frumoasa palariuta CoryD.
Multumesc! |
|
| lumi71 wrote:Imi plac palariile din rafie si am si eu in proiect ,dar pana atunci vreau sa va arat si eu 2 palarii frumoase palariute! |
|
| [quote=CoryD]Foarte frumoase palariutele.Felicitari!
Am facut si eu una din macrame. felicitari ptr palariuta,e finuta! |
|
| coryD e foarte foarte finuta si frumoasa palariutza. |
|
|