Nivel: Membru
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 22
| [quote=Boroghina Ioana]
Am reusit sa fac si eu o palarioara Boroghina Ioana attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Boroghina Ioana wrote:[quote=Boroghina Ioana]
Am reusit sa fac si eu o palarioara Felicitari arata minunat. |
|
Am reusit sa fac si eu o palarioara frumoasa palariuta! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| frumoasa palariuta am apretato cu amidon
|
|
| bulgaru,ioana foarte frumoase amandoua |
|
| [quote=BULGARU]bire superba palariuta am mai facut si eu o palariuta de vara am avut putin de furca cu apretatul dar a iesit pana la urma frumoasa palariuta!sa o poarte cu drag! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/4/2012 Mesaje: 78
Am reusit sa fac si eu o palarioara este foarte frumoasa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ioana foare draguta palariuta ! Eu am o sacosa de palariute facute sper sa le vand candva ! |
|
| oanamaria wrote:Ioana foare draguta palariuta ! Eu am o sacosa de palariute facute sper sa le vand candva ! Oana daca nu le vinzi, sigur vor fi purtate de bebelusa ta (daca e fetita). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Superbe palariutele ,felicitari |
|
| sa vedeti ce-am gasit ieri tot umbland dupa fire:RAFIE si am vazut palarii de vara crosetate cu rafie,superbe,borul teapan,nu mai trebuie apret,am cumparat si eu sa incerc,poate a-ti lucrat deja ,eu ,e prima oara si imi place cum iese.

|
|
| ildi wrote:sa vedeti ceam gasit ieri tot umbland dupa fire:RAFIE si am vazut palarii de vara crosetate cu rafie,superbe,borul teapan,nu mai trebuie apret,am cumparat si eu sa incerc,poate a-ti lucrat deja ,eu ,e prima oara si imi place cum iese.  Wow, ce bine arata . Sa ai spor mami |
|
| am terminat-o,dar trebuie sa ies la cumparaturi!dupa-amiza pun poze,imi lipseste floarea! |
|
| ildi wrote:am terminat-o,dar trebuie sa ies la cumparaturi!dupa-amiza pun poze,imi lipseste floarea! Bravo , sunt tare curioasa daca nu i se incinge capul copilei datorita soarelui. |
|
| pai,zici ca tine cald?tipa care vinde firele,are o gramada facute din rafie ptr vara... |
|
|