|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mamibogdan wrote:Ildi, e frumoasa. AI reusit sa o apretezi? inca nu,studiez cu ce ar fi mai indicat...saptamina viitoare.ma gandeam si la varianta cu zahar,dar apoi,zapacita cum sunt amzis nu o sqa traga toate mustele,albinele,etc? |
| mersi,are intr-adevar multe,plus cele de cind tricotam...o sa pun o taraba sa mai vand ceva...glumesc,tin la fiecare in parte |
| katty wrote:Interesant asta chiar nu stiam.ms de sfat serarg pe viitor o sa tin cont de acest lucru.Eu eram curioasa cum trebuie facut ca o palariuta cu borul mai mare sa stea drept.Am sa atasez un model sa vedeti la ce ma refer( prima palariuta ma intereseaza), pe aceasta intentionez sa o fac pt fetita mea si de asta va intreb.Celelalte sunt pt inspiratie. uite in ce varianta am gasit palariuta ce-mi placea mie.din pacate e prea mare nu reusesc sa o incarc,e in format pdf am inceput si eu s ao fac,minca d echinez obosit,fir subtire,croseta de1,5..iata ce a iesit pina acum...
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| a iesit frumos pana acum, spor la lucru mai departe |
|
| petronela wrote:a iesit frumos pana acum, spor la lucru mai departe mersi,doar ca am terminat bumbacul si furnizorul meu e in concediu si apoi stau pe ganduri caci am vazut-o palarioara facuta cu bor alb rifinit cu rosu d esus si floare alb-rosu,unicul dubiu e daca rosul prinde albul?cred ca am sa fac o proba daca pierde culoarea,inainte de a face vreo prostie |
|
| o alta palariuta,e cea ce vroiam sa o apretez si i-am pus floarea...a iesit asa... |
|
| ildi wrote:o alta palariuta,e cea ce vroiam sa o apretez si i-am pus floarea...a iesit asa... Minunataaaa, imi place la nebunie culoarea , iar purtatoarea este foarte frumoasa |
|
| multumim ptr complimente,i-am facut o garoafa pe mov,dar am fost neinspirata si am facut marginea orange,asaca acopera culoarea florii....sa dasfac?bordul am incercat sa-l apretez,dar nu s-a intarit f mult... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| mariana71 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| mariana,sint frumoase toate,dar cea alba este superba. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| MARIANA foarte frumoase palariutele tale si im place ca ai facut niste modele deosebite, FELICITARI |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| fetelor ce ata ziceti ca e mai buna pt palariuta ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2012 Mesaje: 26
| sunt superbe !!!! daca tu le-ai crosetat felicitarii!!!!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2012 Mesaje: 26
| ildi wrote:o alta palariuta,e cea ce vroiam sa o apretez si i-am pus floarea...a iesit asa... superba!!! |
|
| laly wrote:fetelor ce ata ziceti ca e mai buna pt palariuta ? Laly poti folosi orice tip de fir, eu folosesc preponderent pe timp de primavara/vara fir de bumbac Catania, Catania Fine.
|
|
|