|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| miriam wrote:tare dragalasa cu fir de la R? este subtirel si potrivit pt acest model... Da , traiasca R. ca tare ieftin si bun mai e bumbacul! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| lauriana ce frumoasa este |
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| ce finuta e , felicitari |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 11
| Buna fetelor..sunt noua in clubul celor care croseteaza si nu ma pricep prea bine.Cine ma poate ajuta cu niste explicatii la basmaluta care a facut-o anedelcu...sau poate ma poate ajuta chiar autoarea.Am o schema pentru o basmaluta care se incepe din partea ascutita si se tot creste...dar nu stiu cum sa fac ...vreau sa fc si eu pentru pitica mea una....Asta e basmaluta de care vorbesc....ma ajuta cineva.... http://forum.7p.ro/Palariute-copii-2.aspx?g=posts&t=13009&p=11 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Eu as incepe de la partea dreapta spre varf. Evident fara scheme, mai ales de cand mi s-a spus ca eu "cant bine si dupa ureche, nu doar dupa partitura", adica lucrez si fara scheme. |
|
| anutza uite aici ceva poze poate te ajuta. bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| anutza184 wrote:Buna fetelor..sunt noua in clubul celor care croseteaza si nu ma pricep prea bine.Cine ma poate ajuta cu niste explicatii la basmaluta care a facut-o anedelcu...sau poate ma poate ajuta chiar autoarea.Am o schema pentru o basmaluta care se incepe din partea ascutita si se tot creste...dar nu stiu cum sa fac ...vreau sa fc si eu pentru pitica mea una....Asta e basmaluta de care vorbesc....ma ajuta cineva.... http://forum.7p.ro/Palariute-copii-2.aspx?g=posts&t=13009&p=11
Uite si de la mine o schema, se incepe de la varful triunghiului catre baza vad, nu ma pune sa explic ca nu ma pricep deloc la explicatii.. laurairina13 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| super Laura!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| fetelor am facut si eu o palarie cu floarea din vf capului vazuta la voi dar am facut-o pentru toamna
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/image0330.jpg/][/URL] |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| bulgaru , foarte frumoasa palariuta facuta de tine |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Minunata si aceasta palariuta! |
|
| pentru anutza si celelalte fete care vor bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 11
| Multumesc tuturor pentru ajutor si mai ales pentru promptitudine.Laura tot schema asta o aveam si eu si nu prea pricep cum sa o fac...am sa incerc ultima schema postata de Ana maria...e mai pe intelesul meu |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Bulgaru,e tare frumoasa palariuta.Sa o poarte sanatoasa fetita ta. |
|
| anutza mai am si am ceva si pentru baietei desi prima sapcuta albastra pare ca are margelute pe ea (adica merge si la fetite) bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
|