Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am inceput de aici Va invit sa va postati in continuare palarioarele crosetate,sa aduceti modele noi,cele care nu stiu sa invete de la cele care stiu,iar cele care stiu sa le invete pe cele care nu stiu |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| pun si eu doua palarii flori1972 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Neatza! Flori frumoase palariutele, imi place in mod deosebit prima , e lucrata cu bumbac? |
|

| laura multumesc si bine ai venit printr-e noi
e lucrata cu acril baby . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| flori felicitari.sunt super pun si eu niste poze pentru inspiratie bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Frumoaase poze, multumim! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Foarte frumoase Flori! |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Vin si eu cu un model (luat de pe net) care m-a fascinat pur si simplu:

|
|

| anamaria ,alina,multumesc mai postez una flori1972 attached the following image(s):

|
|

| Flori, multumesc mult de primire!
cu palariuta broscuta de mai jos ma lupt eu astazi sa o termin laurairina13 attached the following image(s):

|
|

| Crinutza, foarte frumusica palariuta rosie, si eu am in plan sa fac o palariuta rosie, poate mai fur idei de la palariuta postata de tine!! |
|

| Pentru inspiratie mai postez o palariuta rosie (pentru o fetita de 3 ani) lucrata dupa modelul postat de Dina in topicul ei

Este lucrata cu fir Angelica. |
|

| Crinutza, foarte frumoasa palariuta! Cam cat fir angelica ti-a intrat in ea, daca poti sa imi spui? Si cu ce croseta? Eu nu am lucrat cu angelica, am o singura bobina alba ratacita prin casa si mi s-a parut cam gros si aspru firul..dar uite ca va vad pe voi cat de frumos il lucrati si parca parca as vrea si eu acum. |
|

| laurairina, mi-a intrat putin peste 50 de grame (un ghem si in plus cel alb). L-am lucrat cu croseta numarul 1 (TULIP JAPAN), desi mi s-a parut ca iese cam batut, dar rezultatul a fost bun pana la urma. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vali iti multumesc de explicatii cu toate ca e cam tirziu.scuzama dar sunt cu capul in nori in uyltimul timp.stii de ce?ca vreau sa fac prea multe si nu stiu cum sa ma mai descurc.acum ca a venit primavara mia venit din nou in minte palariuta si acum am vzt ca miai raspuns.scuzama te rog. |
|
|