Paine de casa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaM
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2012
Anelise eu pun oul cand mai sunt 50-40 min din program...nu am avut niciodata rabdare sa o urmaresc dupa bipuri. La un moment dat am pus si cu 5 min inainte de final si a iesit bine...
Anelise
Scris: Tuesday, January 7, 2014 3:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Vezi, Eileen, am masina si nu am folosit-o pana acum la adevarata ei valoare! sic Dar na, invatam, invatam! hainoroc
Adriana, mersi! pupici Am pus si eu oul acum. Imi arata ca ar mai fi 40 de minute. dance
kali
Scris: Tuesday, January 7, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si masina mea face baghete + nebunii si le-am incercat pe toate la inceputurile ei, insa copiii mei nu sunt incantati de ele. Doar primele 2-3 dati au avut succes.

Sincer, sincer, o masina care sa aiba programul rapid si atat e cea mai utila din punctul meu de vedere. Face paine repede si fara complicatii.

Eu am mai modificat si reteta in timp, asa ca pun si ou in compozitie + unt in loc de ulei...
marivic
Scris: Tuesday, January 7, 2014 4:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Parca tu spuneai,Kali,ca ai o Moulinex?Este complicata?
kali
Scris: Tuesday, January 7, 2014 4:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
marivic wrote:
Parca tu spuneai,Kali,ca ai o Moulinex?Este complicata?

Nuuuuuu, deloc!
marivic
Scris: Tuesday, January 7, 2014 5:06 PM
Nivel

Mersi Cheek Kiss am sa te mai stresez cu intrebari sic Cheek Kiss
Eileen
Scris: Wednesday, January 8, 2014 10:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Paine

Fetelor exista vreun topic legat de masina de paine ? La masina se poate face si altceva in afara de paine :

Un fel de chec cu nuci si banane :

- cu functia de coacere numai -

Cozonacel cu finetti si nuci (am pus finetti in loc de cacao) numai bun pentru dimineata . Copt in intregime la masina .

img
Anelise
Scris: Wednesday, January 8, 2014 10:29 AM
Nivel

Painea ta arata intr-un mare fel!!! Love Neaparat vreau explicatii! bounce Daca poti, bineinteles, dar tare vreau sa fac si eu in weekend pentru sotior una exact ca a ta - impletita cu mac - si una cu susan. DistanceKiss
Datorita voua masinutza mea a reintrat in functiune! hainoroc
Eileen
Scris: Wednesday, January 8, 2014 10:33 AM
Nivel

Anelise , iti explic cu cea mai mare placere , dar ajungem iar la bipurile si tipele masinii hohot hohot
Spusesem ieri (parca) ca dupa ce termina de framantat eu scot aluatul din masina , scot si paleta , o impletesc in 3 de exemplu si o pun inapoi fara paleta (iese mai usor painea , si nu mai lasa gaura aia mare in ea ). Apoi o ung cu ou , cum a spus si Adriana poti unge cu 30-50 minute inainte fara probleme. Eu o ung dupa ce am impletit-o si am scapat de ea.DistanceKiss
Anelise
Scris: Wednesday, January 8, 2014 10:51 AM
Nivel

Bipurile... Lol Mama lor! Crazy
Da, pai si eu iti spuneam ieri ca am fost atenta si au inceput dupa jumatate de ora, dar am observat ca masina mai invarte putin si dupa ele. Oricum, incerc si vedem rezultatul dupa! DistanceKiss Sper sa iasa... Nici la impletit nu ma prea pricep... alcool
Eileen
Scris: Wednesday, January 8, 2014 11:00 AM
Nivel

Anelise wrote:
Bipurile... Lol Mama lor! Crazy
Da, pai si eu iti spuneam ieri ca am fost atenta si au inceput dupa jumatate de ora, dar am observat ca masina mai invarte putin si dupa ele. Oricum, incerc si vedem rezultatul dupa! DistanceKiss Sper sa iasa... Nici la impletit nu ma prea pricep... alcool

Da , mai invarte dupa bipuri , dar dupa ce termina de invartit nu mai incepe iar . Daca urmaresti o data , ulterior nu mai trebuie sa fii atenta ! Sau te uiti la ceasul ei , la mine la in jur de 40 min -60 min o pot impleti . Ti-am spus ca daca urmaresti o data si-ti faci o metoda , dupa e usor !
La treaba cu impletitul nu te pricepi ? Nu ai impletit niciodata fetitei tale parul ?scratch
Anelise
Scris: Wednesday, January 8, 2014 11:45 AM
Nivel

Ei, la impletitul parului da! innori
O sa mai fac una maine sa testez si partea cu impletitul! thumleft
O intrebare mai am - cand scoti aluatul din masina nu e lipicios?
Eileen
Scris: Wednesday, January 8, 2014 11:55 AM
Nivel

Anelise wrote:

O intrebare mai am - cand scoti aluatul din masina nu e lipicios?

Daca este putin moale presar putin faina pe el inainte sa pun mana , si infainez si suprafata de lucru. Cateodata iese mai tare, cateodata mai moale . Depinde si de faina cat absoarbe .
Anelise
Scris: Wednesday, January 8, 2014 11:58 AM
Nivel

Ok. Mersi mult! pupici Revin cu rezultatul... Chef
marivic
Scris: Wednesday, January 8, 2014 3:57 PM
Nivel

Aveti cumva carte de retete pt masina de paine?Eu am primit una ,arata foarte bine,cu poze sugestive dar cred ca este in poloneza banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.