Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eileen, nu stiu sa-ti spun... Sotul era chiar innebunit dupa ea. Acum a cam uitat si el daca eu nu am mai folosit-o... Adevarul e ca imi placea foarte mult mirosul! Na, cred ca pun de o paine daca tot m-ai provocat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Eu o ung cu ou si ii pun seminte , mac/susan. Cateodata o si impletesc mi se pare mai buna impletita , nu e sfaramicioasa mai tarziu. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eileen wrote:Apoi fac si aluaturile cu ea gogosi , pizza , nu ma mai murdaresc eu pe maini
Si eu la fel. Masina mea face si baghete mai mici dar simpatice si bune foc! Am facut si aluat de cozonac la ea si l-am copt la cuptor. E foarte comod cu o masina de paine; de cand am descoperit-o, o folosesc intens. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Si eu fac paine de casa dar la masina de paine. Nu-mi mai ajunge timpul sa fac aluat cu mana, iar de facut trebuie sa fac mereu. Sotul meu e mare fan. Nu trebuie sa fie prin preajma cand se termina programul si e calda ca o da gata pe jumatate...Nu am o masina sofisticata si nici scumpa dar face o paine foarte buna si cat se poate de sanatoasa...zic eu... Asa arata una facuta de jum de ora AdrianaM attached the following image(s):
|
|
| Unsa cu ou cum imi place mie As pofti la ea dar eu am facut in seara asta turte , fara ulei , in tigaie ...'ca pe plita' Buna stiu ca e, ca am gustat ....altadata
Cu nuca tot raman datoare ...asta e |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Ziceam de sot dar pe mine nu ma vad...deja jumatate a disparut |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am dat comanda si eu lui fi-miu de o masina de paine.Am gasit-o si i-am zis sa mi-o ia,caci si asa mosul a fost tare sarac la mine ........deci zilele urmatoare trebuie sa ajunga.De abia astept Ma pun pe copt masina-de-paine-moulinex-bread-of-the-world-1600-w-1-5-kg-19-programe Are cineva acest model? |
|
| AdrianaM wrote:Ziceam de sot dar pe mine nu ma vad...deja jumatate a disparut Vezi sa nu te ingrasi ...2 grame
marivic wrote:Are cineva acest model? Marivic eu am Zelmer, si e model doar cu o paleta ,a ta are doua fiindca face paine mai mare , dar pentru noi, doua guri , este mai mult decat suficienta . Eu stiu ca Moulinex 1600 este buna , neagra este si a ta ? Sau alba ? Eu sustin varianta neagra fiindca cea alba se ingalbeneste in timp. S-o stapanesti sanatoasa si sa ne arati prima painita facuta cu ea !
Anelise , gata painea ? |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| marivic wrote:Are cineva acest model?
Eu am un model asemanator, cu 16 programe, la fel, 1,5 kg si 2 palete. E super! Coace si baghete; are suport special. E o investie buna, Mari, s-o folositi cu placere!
Eileen, varianta alba e foarte buna si ea, nu are timp sa se ingalbeneasca. Masina mea veche de paine m-a tinut fix 5 ani, carcasa de aluminiu era intacta si nu m-a ajutat la nimic.
|
|
| monica irimia wrote: Eileen, varianta alba e foarte buna si ea, nu are timp sa se ingalbeneasca. Masina mea veche de paine m-a tinut fix 5 ani, carcasa de aluminiu era intacta si nu m-a ajutat la nimic.
Fiecare cu piticul lui , eu o am de 3 ani . Nu ma astept sa ma tina 10 chiar daca nu e no name. |
|
| Eileen wrote: Anelise , gata painea ?
Ieri nu am mai facut, dar am pus acum jumatate de ora. Cand anume pun oul...? Si trebuie sa ma dumiresc care e programul doar pentru aluat... Marivic, sa o folosesti cu drag! Ce fain arata! Si neaparat poza cu prima ta painica! A mea e simpla, alba, 12 programe, doar o paleta si No Name... |
|
| Anelise la mine programul se numeste Dough , de 1h30. Si de impletit si uns procedez asa : dupa ce framanta ea bine , la un moment dat scoate niste bipuri consecutive si multe , nu le-am numarat , dupa ce se opreste din invartit scos aluatul+paleta , il contorsionez cum vreau eu , il pun inapoi , fara paleta , ung cu ou si pun seminte si el creste apoi se coace . Daca vrei doar sa-l ungi il poti unge cand incepe sa creasca si se opreste din invartit (adica tot dupa bipurile respective ). Stiu ca in general toate tipa asa fiindca e momentul in care poti adauga in paine seminte , fructe , ceapa , usturoi ...daca vrei sa faci o painita cu bunatati. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc pt lamuriri....nu stiu cum este,....caci Alex a comandat-o,m-au sunat si maine ajunge....de abia astept......parca as fi copilul care asteapta cadoul de Craciun Am vrut mai puternica deoarece eu trebuie sa fac paine la mancaii mei Ce am vazut din prezentare,am inteles ca face 10 tipuri de paine si sunt super incantata Este de putere mare,are 19 programe,ceea ce am vazut in prezentare,....Are Programe: 7 pentru baghete si chifle 8 pentru paine 1 aluat 1 pentru placinta 1 pentru Gem 1 pentru paste Are 4 Tavite speciale: 2 tavite pentru baghete si 2 tavite plate Cutit Face:grisine,Focaccia,Ciabatta,briose,Pita,chifle,bagheta,Individual breads,pain viennois cred ca o sa ma distrez cu ea..... MULTUMESC DIN SUFLET Eileen,Monica,Anelise ......daca nu ma descurc,vin aici si va stresez sa ma invatati si pe mine Cu siguranta ca am sa dau pe dinafara de fericire la prima mea experienta de acest fel,numai sa nu-mi iasa vreun musuroi,ceva |
|
| Eileen, mersi! Da, am si eu programul respectiv. Cat despre bipuri - a sunat dupa jumatate de ora, dar a mai invartit... Stiu ca normal suna si la o ora si atunci ar fi momentul pentru ou... Cred... Daca am ratat momentul, ramane pentru data viitoare partea cu oul.
Mari, ce bine suna prezentarea! Asteptam impresii! Parca vad ca mi se deschide iarasi apetitul si o schimb si eu pe a mea. |
|
| Probabil depinde de fiecare masina, dar intr-adevar mai amesteca aluatul ceva timp dupa bipuri dar stiu ca atunci cand se opreste nu mai incepe iar . Eu nu stau atenta s-o pazesc , ma uit la ea cand imi aduc aminte si daca nu a inceput sa coaca (se cunoaste ca e foarte caldut acolo si aluatul se face coaja deasupra ) mai ung , daca nu ....altadata |
|
|