Paine de casa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, January 6, 2014 1:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eileen, nu stiu sa-ti spun... Sotul era chiar innebunit dupa ea. Acum a cam uitat si el daca eu nu am mai folosit-o... dirol Adevarul e ca imi placea foarte mult mirosul! innori
Na, cred ca pun de o paine daca tot m-ai provocat! thumleft
Eileen
Scris: Monday, January 6, 2014 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
DistanceKiss Eu o ung cu ou si ii pun seminte , mac/susan. Cateodata o si impletesc sic mi se pare mai buna impletita , nu e sfaramicioasa mai tarziu.
monica irimia
Scris: Monday, January 6, 2014 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Eileen wrote:

Apoi fac si aluaturile cu ea gogosi , pizza , nu ma mai murdaresc eu pe maini ras

Si eu la fel. angel Masina mea face si baghete mai mici dar simpatice si bune foc! Am facut si aluat de cozonac la ea si l-am copt la cuptor. E foarte comod cu o masina de paine; de cand am descoperit-o, o folosesc intens.
AdrianaM
Scris: Monday, January 6, 2014 9:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2012
Si eu fac paine de casa dar la masina de paine. Nu-mi mai ajunge timpul sa fac aluat cu mana, iar de facut trebuie sa fac mereu. Sotul meu e mare fan. Nu trebuie sa fie prin preajma cand se termina programul si e calda ca o da gata pe jumatate...Nu am o masina sofisticata si nici scumpa dar face o paine foarte buna si cat se poate de sanatoasa...zic eu...
Asa arata una facuta de jum de ora

AdrianaM attached the following image(s):
p5158132.jpgp5158133.jpgp5158134.jpgp5158135.jpg

Eileen
Scris: Monday, January 6, 2014 9:28 PM
Nivel

Unsa cu ou cum imi place mie essen
As pofti la ea dar eu am facut in seara asta turte , fara ulei , in tigaie ...'ca pe plita'ras
Buna stiu ca e, ca am gustat ....altadatasic sic

Cu nuca tot raman datoare ...asta echatten2much chatten2much
AdrianaM
Scris: Monday, January 6, 2014 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2012
Ziceam de sot dar pe mine nu ma vad...deja jumatate a disparutras
marivic
Scris: Monday, January 6, 2014 9:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am dat comanda si eu lui fi-miu hohot de o masina de paine.Am gasit-o si i-am zis sa mi-o ia,caci si asa mosul a fost tare sarac la mineras ........deci zilele urmatoare trebuie sa ajunga.De abia astept yes yes yes Ma pun pe copt dance yes
masina-de-paine-moulinex-bread-of-the-world-1600-w-1-5-kg-19-programe
imgAre cineva acest model?
Eileen
Scris: Tuesday, January 7, 2014 8:51 AM
Nivel

AdrianaM wrote:
Ziceam de sot dar pe mine nu ma vad...deja jumatate a disparut

Vezi sa nu te ingrasi ...2 grame baeh baeh

marivic wrote:
Are cineva acest model?

Marivic eu am Zelmer, si e model doar cu o paleta ,a ta are doua fiindca face paine mai mare , dar pentru noi, doua guri , este mai mult decat suficienta .
Eu stiu ca Moulinex 1600 este buna , neagra este si a ta ? Sau alba ?
Eu sustin varianta neagra fiindca cea alba se ingalbeneste in timp.
S-o stapanesti sanatoasa si sa ne arati prima painita facuta cu ea !Cheek Kiss

Anelise , gata painea ?
monica irimia
Scris: Tuesday, January 7, 2014 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
marivic wrote:
Are cineva acest model?

Eu am un model asemanator, cu 16 programe, la fel, 1,5 kg si 2 palete. E super! Coace si baghete; are suport special. E o investie buna, Mari, s-o folositi cu placere!majoreta angel

Eileen, varianta alba e foarte buna si ea, nu are timp sa se ingalbeneasca. Masina mea veche de paine m-a tinut fix 5 ani, carcasa de aluminiu era intacta si nu m-a ajutat la nimic.
Eileen
Scris: Tuesday, January 7, 2014 1:21 PM
Nivel

monica irimia wrote:

Eileen, varianta alba e foarte buna si ea, nu are timp sa se ingalbeneasca. Masina mea veche de paine m-a tinut fix 5 ani, carcasa de aluminiu era intacta si nu m-a ajutat la nimic.

Fiecare cu piticul lui DistanceKiss , eu o am de 3 ani . Nu ma astept sa ma tina 10 chiar daca nu e no name.
Anelise
Scris: Tuesday, January 7, 2014 1:28 PM
Nivel

Eileen wrote:

Anelise , gata painea ?

Ieri nu am mai facut, dar am pus acum jumatate de ora. sic Cand anume pun oul...? oare
Si trebuie sa ma dumiresc care e programul doar pentru aluat... maseluta
Marivic, sa o folosesti cu drag! pupici Ce fain arata! love Si neaparat poza cu prima ta painica! bounce
A mea e simpla, alba, 12 programe, doar o paleta si No Name... hainoroc
Eileen
Scris: Tuesday, January 7, 2014 1:37 PM
Nivel

Anelise la mine programul se numeste Dough , de 1h30.
Si de impletit si uns procedez asa : dupa ce framanta ea bine , la un moment dat scoate niste bipuri consecutive si multe hohot , nu le-am numarat , dupa ce se opreste din invartit scos aluatul+paleta , il contorsionez cum vreau eu chitara , il pun inapoi , fara paleta , ung cu ou si pun seminte si el creste apoi se coace . Daca vrei doar sa-l ungi il poti unge cand incepe sa creasca si se opreste din invartit (adica tot dupa bipurile respective ). Stiu ca in general toate tipa asa fiindca e momentul in care poti adauga in paine seminte , fructe , ceapa , usturoi ...daca vrei sa faci o painita cu bunatati.
marivic
Scris: Tuesday, January 7, 2014 1:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc pt lamuriri....nu stiu cum este,....caci Alex a comandat-o,m-au sunat si maine ajunge....de abia astept......parca as fi copilul care asteapta cadoul de Craciun sic
Am vrut mai puternica deoarece eu trebuie sa fac paine la mancaii mei hohot
Ce am vazut din prezentare,am inteles ca face 10 tipuri de paine si sunt super incantata yes
Este de putere mare,are 19 programe,ceea ce am vazut in prezentare,....Are Programe:

7 pentru baghete si chifle
8 pentru paine
1 aluat
1 pentru placinta
1 pentru Gem
1 pentru paste
Are 4 Tavite speciale: 2 tavite pentru baghete si 2 tavite plate
Cutit
Face:grisine,Focaccia,Ciabatta,briose,Pita,chifle,bagheta,Individual breads,pain viennois ras
cred ca o sa ma distrez cu ea.....yes yes yes
MULTUMESC DIN SUFLET Eileen,Monica,Anelise Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
......daca nu ma descurc,vin aici si va stresez sa ma invatati si pe mine ras Cu siguranta ca am sa dau pe dinafara de fericire la prima mea experienta de acest fel,numai sa nu-mi iasa vreun musuroi,ceva hohot hohot
computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:04 PM
Nivel

Eileen, mersi! pupici Da, am si eu programul respectiv.
Cat despre bipuri - a sunat dupa jumatate de ora, dar a mai invartit... Stiu ca normal suna si la o ora si atunci ar fi momentul pentru ou... Cred... oare Daca am ratat momentul, ramane pentru data viitoare partea cu oul. ras

Mari, ce bine suna prezentarea! Clap Asteptam impresii! Parca vad ca mi se deschide iarasi apetitul si o schimb si eu pe a mea. alcool
Eileen
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:16 PM
Nivel

Probabil depinde de fiecare masina, dar intr-adevar mai amesteca aluatul ceva timp dupa bipuri dar stiu ca atunci cand se opreste nu mai incepe iar . Eu nu stau atenta s-o pazesc Lol , ma uit la ea cand imi aduc aminte si daca nu a inceput sa coaca (se cunoaste ca e foarte caldut acolo si aluatul se face coaja deasupra ) mai ung , daca nu ....altadataras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.