Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2009 Mesaje: 61
| Dragele mele,
De cateva zile ne confruntam cu problema oxiurilor. Este greu, mai ales noaptea, are un somn destul de agitat, dar speram sa-i "nimicim". Deocamdata facem tratament naturist cu Helmiflores, deoarece ma feresc sa-i dau fetei (care are acum 3 ani jumatate) Zentel deoarece stiu ca este foarte toxic...Am inteles ca ar mai fi si alte medicamente naturiste , dar acesta mi-a fost recomandat ca fiind foarte eficient. Sunt convinsa ca ca trec destul de greu, suntem cat se poate de atenti cu tot ceea ce inseamna igiena, dar incercam momentan acest tratament si vom vedea dupa aceea ce mai e de facut. Pe langa tratamentul de baza, ii dau si usturoi, in limita a cat poate ea sa-l suporte...si i-am dat si propolis...Daca s-a mai confruntat cineva cu problema aceasta astept si alte sfaturi utile ca sa scapam cat mai repede de viermisori...
Multumesc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| helmifloresul este foarte bun. noi am incercat si cu tinctura de propolis, deci nu propolis simplu. succes |
| Danamaria, spune-mi te rog tinctura de propolis unde o gasesc?...tot la plafar?...cum sa-i dau?...Eu i-am luat un "bastonas" de propolis din piata, de la cei care vand miere si produse din miere, dar sincer mi se pare foarte mult amestecata cu ceara...nu prea se omoara, i-am dat sa merstece de vreo doua ori dar a scuipat-o rapid. Am observat deja o mica ameliorare de cand am inceput tratamentul cu Helmiflores, in sensul ca noaptea e mai linistita...de exemplu, azi noapte nu s-a mai trezit deloc, a dormit "snur" pana dimineata...Noptile de la inceput au fost groaznice, se trezea imediat dupa miezul noptii, palngand si zvarcolindu-se, si imi spunea ca o doare funduletul...greu se linistea...
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| tinctura de propolis se gaseste la orice plafar. atentie insa, e cu alcool si e posibil (foarte rar ce-i drept)sa faca alergie. dar poti verifica chestia asta dindu-i doua picaturi de propolis in putina miere daca nu are nici o reactie adversa poti sa incepi de a doua zi cu cite 2 picaturi pentru fiecare 5 kg din greutatea fetitei. ex: daca are 15 kg, ii vei da 6 picaturi. succes.....si mai ales ca ii va face bine pentru multe alte chestii, inclusiv imunitate. |
| Multumesc frumos dana pentru sfat, asa voi face...azi ii cumpar si o sa vad ce reactie o sa aiba...am timp in weekend sa testez...Sunt foarte multumita de helmiflores...deja observ o mare ameliorare...mananca mult mai cu pofta (nu stiu daca din cauza tratamentului), nu se mai trezeste de 2 nopti, cum facea inainte, deci, cred ca suntem pe calea cea buna...
Pup... |