Ovulatia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, March 23, 2006 1:56 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mami, dar repeta si tu acolo in fiecare zi si poate iese ce trebuie. Tu o faci pentru bebe sau...pentru amorul artei?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 23, 2006 2:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki wrote:
Mami, dar repeta si tu acolo in fiecare zi si poate iese ce trebuie. Tu o faci pentru bebe sau...pentru amorul artei?

Paaiiiioare ...pentru amandoua hohot yes .....
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 23, 2006 2:06 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Pai atunci mai amanati si voi plecarea ras .
Din cate stiu eu nu se poate sa ramai in primele 5 zile.

Eu am ramas insarcinata in a 2 sau a 3 a zi de ciclu fool .....deci, de putut se poate, dar exita cumva o ecuatie, sau pura intamplare intamplatoare?Si la mine este de fiecare data menstra buna, nu falsa (culoare, durata....nu m-am inselat).

Acum, ce-o vrea Dumnezeu, si cand o vrea El....ca noi de cele mai multe ori nu stim ce cerem....
gugulet
Scris: Thursday, March 23, 2006 4:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2006
Tot medicul ginecolog zicea ca se poate sa se formeze ovulul la ciclu. Dar nu cunosc mai mult nimic. In rest nu pot spune decat ca doamne ajuta la un angel
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 23, 2006 4:12 PM
Nivel

gugulet wrote:
Tot medicul ginecolog zicea ca se poate sa se formeze ovulul la ciclu. Dar nu cunosc mai mult nimic. In rest nu pot spune decat ca doamne ajuta la un angel

Multumesc, guguletz...la fel si tie pupici
kry
Scris: Thursday, March 23, 2006 4:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

ei, Stele pe cer, vad ce te bagi in clubul nostru...sper sa nu trebuiasca sa astepti atat de mult ca si noi, ca eu deja incerc de 7 luniplans
Iti doresc sa iti iasa din primele incercari.
pupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 23, 2006 4:44 PM
Nivel

kry wrote:
ei, Stele pe cer, vad ce te bagi in clubul nostru...sper sa nu trebuiasca sa astepti atat de mult ca si noi, ca eu deja incerc de 7 luniplans
Iti doresc sa iti iasa din primele incercari.
pupici

Pai, ma bag, ma bag, dar....sa vedem daca ise cu oki hohot !
Multumesc pentru urari pupici !
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:10 AM
Nivel

yes ce ovulatie, ce teste, ce site-uri, ca iar am ramas insarcinata in afara statisticilor hohot yes !Desi menstrele din ultimele luni au fost relativ regulate, am ramas insarcinata cam cand nu aveam cum, cicaoare , deci, clar nu mai am incredere in ce se spune ca iti poti planifica copilul cand vrei tu.

Cred ca numai Dumnezeu si organismul tau de femeie pot decide cand esti pregatita pentru o sarcina....
kry
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Stele pe cer, am inteles bine? pai felicitari draga mea, ma bucur ca ai reusit, sa-mi spui si mie secretul sic
sarcina usoarapupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:35 AM
Nivel

kry wrote:
Stele pe cer, am inteles bine? pai felicitari draga mea, ma bucur ca ai reusit, sa-mi spui si mie secretulsic

kry, stii care e secretul?Nu m-a mai interesat subectu'...pur si simplu s-a intamplat...nu am mai calculat nimic, nici zodie, nici luna, nici perioada fertila, nici nimic, pur si simplu la plesneala, asta ca sa nu ma stresez prea tare, ca deja ma gandeam ca iar imi vine menstra, ca cine stie daca, la uterul meu retrovers voi reusi sa raman repede sau nu (la prima sarcina tot repede am ramas insarcinata dar pe atunci nu stiam ca am si uter retroversras ).

Cred ca noi ne gandim pra mult la detalii, la calcule, si stressul intervenit pe aceasta cale ne afecteaza intr-o oarecare masura fetilitatea.

Am o prietena care a pierdut o sarcina si de apoape 2 ani incearca sa ramana insarcinata din nou.Medicii le-au spus la amanadoi ca sunt super ok, am facut toate analizele, nici urma de infetilitate.Ba kiar 2 dintre medici le-au explicat ca in cazaul lor exista 2 factori:stessul si tutun/alcool/cafea.

kry, iti tin pumnii, ca poate se lipese si te tine "microbul" si ne convrsam si noi pe la "sarcina", ca acum sunt singurica....doarEvelina ce mai este, dar ea mai are putin si nastesic !

gugulet
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2006
In sf s-a mai prins un bb ... Kry draga mea e cazul sa punem de curand piciorul in prag si sa facem ceva ... ca iara ramanem veterane pe aici.

Stele pe cer ce sa spun mai mult decat yes si o sarcina cat mai usoara si doamne ajuta la tot ce e mai bine.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:06 AM
Nivel

gugulet wrote:

Stele pe cer ce sa spun mai mult decat yes si o sarcina cat mai usoara si doamne ajuta la tot ce e mai bine.

Multumesc din sufletpupici !Si tie iti doresc de 10 ori mai mult decat ce-mi doresc eu miesic !
Vesna
Scris: Thursday, April 20, 2006 1:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Felicitari, Stelute! Ma bucur pentru tine, stiu ca-ti doreai inca un BB!yes
Sarcina usoara!pupici
Dar totusi, ce poate fi? Sagetator, Capricorn?...Nu prea-mi dau seama...Cand ar fi DPN-ul?
Acum am vazut altundeva ca DPN ar fi 30 decembrie. Deci, de Revelion... ras Capricorn...
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 1:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Vesna wrote:
Felicitari, Stelute! Ma bucur pentru tine, stiu ca-ti doreai inca un BB!yes
Sarcina usoara!pupici
Dar totusi, ce poate fi? Sagetator, Capricorn?...Nu prea-mi dau seama...Cand ar fi DPN-ul?
Acum am vazut altundeva ca DPN ar fi 30 decembrie. Deci, de Revelion... ras Capricorn...

Capricorn sigur, ca are DPN 28.12.2006
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:39 PM
Nivel

Capricorn, va fi ...este o zodie buna au baoare ?O fi o zodie "urlatoare", "terorista" sau "ingereasca"hohot ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.