Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mami, dar repeta si tu acolo in fiecare zi si poate iese ce trebuie. Tu o faci pentru bebe sau...pentru amorul artei? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Mami, dar repeta si tu acolo in fiecare zi si poate iese ce trebuie. Tu o faci pentru bebe sau...pentru amorul artei?
Paaiiii ...pentru amandoua ..... |
|

| AdrianaC wrote:Pai atunci mai amanati si voi plecarea  . Din cate stiu eu nu se poate sa ramai in primele 5 zile.
Eu am ramas insarcinata in a 2 sau a 3 a zi de ciclu .....deci, de putut se poate, dar exita cumva o ecuatie, sau pura intamplare intamplatoare?Si la mine este de fiecare data menstra buna, nu falsa (culoare, durata....nu m-am inselat).
Acum, ce-o vrea Dumnezeu, si cand o vrea El....ca noi de cele mai multe ori nu stim ce cerem.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2006 Mesaje: 81
| Tot medicul ginecolog zicea ca se poate sa se formeze ovulul la ciclu. Dar nu cunosc mai mult nimic. In rest nu pot spune decat ca doamne ajuta la un |
|

| gugulet wrote:Tot medicul ginecolog zicea ca se poate sa se formeze ovulul la ciclu. Dar nu cunosc mai mult nimic. In rest nu pot spune decat ca doamne ajuta la un
Multumesc, guguletz...la fel si tie |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| ei, Stele pe cer, vad ce te bagi in clubul nostru...sper sa nu trebuiasca sa astepti atat de mult ca si noi, ca eu deja incerc de 7 luni Iti doresc sa iti iasa din primele incercari.
|
|

| kry wrote:ei, Stele pe cer, vad ce te bagi in clubul nostru...sper sa nu trebuiasca sa astepti atat de mult ca si noi, ca eu deja incerc de 7 luni Iti doresc sa iti iasa din primele incercari.
Pai, ma bag, ma bag, dar....sa vedem daca ise cu oki ! Multumesc pentru urari ! |
|

| ce ovulatie, ce teste, ce site-uri, ca iar am ramas insarcinata in afara statisticilor !Desi menstrele din ultimele luni au fost relativ regulate, am ramas insarcinata cam cand nu aveam cum, cica , deci, clar nu mai am incredere in ce se spune ca iti poti planifica copilul cand vrei tu.
Cred ca numai Dumnezeu si organismul tau de femeie pot decide cand esti pregatita pentru o sarcina.... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Stele pe cer, am inteles bine? pai felicitari draga mea, ma bucur ca ai reusit, sa-mi spui si mie secretul sarcina usoara |
|

| kry wrote:Stele pe cer, am inteles bine? pai felicitari draga mea, ma bucur ca ai reusit, sa-mi spui si mie secretul
kry, stii care e secretul?Nu m-a mai interesat subectu'...pur si simplu s-a intamplat...nu am mai calculat nimic, nici zodie, nici luna, nici perioada fertila, nici nimic, pur si simplu la plesneala, asta ca sa nu ma stresez prea tare, ca deja ma gandeam ca iar imi vine menstra, ca cine stie daca, la uterul meu retrovers voi reusi sa raman repede sau nu (la prima sarcina tot repede am ramas insarcinata dar pe atunci nu stiam ca am si uter retrovers ).
Cred ca noi ne gandim pra mult la detalii, la calcule, si stressul intervenit pe aceasta cale ne afecteaza intr-o oarecare masura fetilitatea.
Am o prietena care a pierdut o sarcina si de apoape 2 ani incearca sa ramana insarcinata din nou.Medicii le-au spus la amanadoi ca sunt super ok, am facut toate analizele, nici urma de infetilitate.Ba kiar 2 dintre medici le-au explicat ca in cazaul lor exista 2 factori:stessul si tutun/alcool/cafea.
kry, iti tin pumnii, ca poate se lipese si te tine "microbul" si ne convrsam si noi pe la "sarcina", ca acum sunt singurica....doarEvelina ce mai este, dar ea mai are putin si naste !
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2006 Mesaje: 81
| In sf s-a mai prins un bb ... Kry draga mea e cazul sa punem de curand piciorul in prag si sa facem ceva ... ca iara ramanem veterane pe aici.
Stele pe cer ce sa spun mai mult decat si o sarcina cat mai usoara si doamne ajuta la tot ce e mai bine. |
|

| gugulet wrote:Stele pe cer ce sa spun mai mult decat  si o sarcina cat mai usoara si doamne ajuta la tot ce e mai bine.
Multumesc din suflet !Si tie iti doresc de 10 ori mai mult decat ce-mi doresc eu mie ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Felicitari, Stelute! Ma bucur pentru tine, stiu ca-ti doreai inca un BB! Sarcina usoara! Dar totusi, ce poate fi? Sagetator, Capricorn?...Nu prea-mi dau seama...Cand ar fi DPN-ul? Acum am vazut altundeva ca DPN ar fi 30 decembrie. Deci, de Revelion... Capricorn... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna wrote:Felicitari, Stelute! Ma bucur pentru tine, stiu ca-ti doreai inca un BB! Sarcina usoara!  Dar totusi, ce poate fi? Sagetator, Capricorn?...Nu prea-mi dau seama...Cand ar fi DPN-ul? Acum am vazut altundeva ca DPN ar fi 30 decembrie. Deci, de Revelion...  Capricorn...
Capricorn sigur, ca are DPN 28.12.2006 |
|

| Capricorn, va fi ...este o zodie buna au ba ?O fi o zodie "urlatoare", "terorista" sau "ingereasca" ? |
|
|