Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,nu mia venit CM nici acum si sunt in a 35z.Nu sunt gravi ca am facut 5 teste asa ca nu sunt.Ma-m dereglat tare cred,sau cine stie ce naiba s-o fi intamplat cu mine.Singura solutie este sa merg la medic cat mai repede posibil! Asteptam sa vina CM sa merg sa fac monitorizare ecografica cum ma sfauit Stele dar Sunt trista |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Rody, capul sus!Mergi repede la medic si....cine stie, poate testele voastre de sarcina mint si...o fi cu oki !Si de nu o fi, tot te va lamuri medicul!Hai, bafta, suntem alaturi de tine ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| rody,daca esti sigura ca nu e cu oki,mergi la dr.la fel a patit o cumnata de a mea acum luna asta.vor un bb,deci banuia ca e gravida.i-a intarziat aproape o luna si testele ieseau negative.pana la urma s-a dus la dr si i-a dat ceva medicament ca sa ii vina si i-a venit.sper ca la tina sa minta testele |
|

| Multumesc fetelor pt sfaturi.Cert este ca a venit asa pe nepusa masa dereglarea asta.E aiurea finca eu avem Cm de 28 de zile inainte si acum sunt in a 36z.Abea Luni am programare la medic.In fine sa tin la curent |
|

| Fetelor,cine ma ajuta cu o nlamurire.De cateva luni bune imi vine numai pe data de 11 CM.Deci in fiecare luna pe 11.Deci inseamna ca am un Cm de 28 de zile,insa cand numar zilele pe calendar imi ies 31 zile sau poate sunt eu batuta-n cap si nu stiu sa calculez Deci ovulatia ar fi pe 25,sau pe 28.Cine ma lamureste si pe mine va rog:923: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rodicuto, parerea mea e ca daca iti vine la data fixa inseamna ca nu e la 28 de zile. Mie imi venea la 28 zile, adica tot timpul cu 2,3 zile inainte de data ultimei mentruatii. Stiu pentru ca in ultimii doi ani mi-am tinut si o evidenta. Deci la tine ar fi 30,31 de zile. Uite un link care iti calculeaza perioada fertila. Te pupacesc! (Mai era unul pe care il mai foloseam dar nu-mi aduc acum aminte adresa. Mai caut si-ti spun.)
http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php
|
|

| Liz wrote:Rodicuto, parerea mea e ca daca iti vine la data fixa inseamna ca nu e la 28 de zile. Mie imi venea la 28 zile, adica tot timpul cu 2,3 zile inainte de data ultimei mentruatii. Stiu pentru ca in ultimii doi ani mi-am tinut si o evidenta.  Deci la tine ar fi 30,31 de zile. Uite un link care iti calculeaza perioada fertila. Te pupacesc!  (Mai era unul pe care il mai foloseam dar nu-mi aduc acum aminte adresa. Mai caut si-ti spun.) http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php Asa ma gandeama si eu,finca imi vine in fiecare luna in aceiasi data.Deci de 31.Sarumana ptr raspuns |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna,am o intrebare,am ciclul regulat la 28 zile,si nu stiu cand pot fi la ovolutie? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La CM de 28 de zile, e chiar simplu de calculat, pentru ca pica exact la jumate, in a 14-a zi...fertile mai sunt si 3-4 zile inainte si 1-2 zile dupa asta. Daca vrei fetita, trebuie sa prestezi mai mult inainte, daca vrei baietel, exact in ziua respectiva sau dupa, asta din cauza ca spermatozozii purtatori de sex masculin-XY- traiesc mai putin decat cei de sex feminin-XX-.
Pe mine incepe sa ma streseze ovulatia asta. La Karina habar n-am avut de ea, acum ma doare capul din cauza ei, ca dupa cateva luni de sport la liber fara rezultat, am zis sa-l facem mai cu cap si mi-am calculat-o luna trecuta cu exactitate si...nimic...da' nici rusii nu au venit si-i astept de cateva zile. |
|

| Delfinasa, sa stii ca te "urmaresc" pe aici! Pai? De ce nu faci un test daca iti intarzie? Hai, hai, ca ard de nerabdare! Uite, facem maine, amandoua odata! |
|
| Ar fi bine sa ne urmareasca niste gravidutze pe-amandoua sa ne molipsim de la ele ...am facut deja un test...de-aia am zis ca n-a iesit nimic! ...mai am unul in geanta si, daca nu ma invadeaza rusii pana la sfarsitul saptamanii, il fac atunci. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| delfinasa deci vrei bebe2.Iti tin pumni sa fie 2 liniute si rusii si uratii sa stea in tara lor! |
|

| Uite, o vad pe Ingerash prin zona! Poate se ia! Ti-am raspuns in partea cealalta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz wrote:Uite, o vad pe Ingerash prin zona!  Poate se ia!  Ti-am raspuns in partea cealalta.
Atentie sunt comtagioasa! |
|
| Am revenit sa ma contagiez de la tine Ingerash . Da' vreau bb 2 demult, asta nu e ceva nou, dar abia anul asta am putut sa trec la fapte si uite ca se lasa asteptat de vreo 3 luni. |
|
|