Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| carisa wrote:problema e ca a inceput sa ma streseze calculul asta al ovulatiei, pentru ca nu prea se potriveste, e atat de simplu sa faci copii si in acelasi timp atat de complicat, cred ca ar trebui sa ma calmez si sa incerc sa nu ma mai stresez atat, daca e sa fie va veni si bebele
Pai chiar asa...ce atatea calcule? lasa totul sa vina de la sine! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| da asa e, inca nu i-a sosit timpul bebelului meu, parintii nostrii nu mai faceau atatea calcule, mamele nostre habar n-aveau de atatea calculatore pentru ovulatie,dar atunci cand iti doresti mai mult un copil, atunci nu vine, poate am noroc luna viitoare. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu zic sa uiti de scop (bebe) si sa o faci de amorul artei Rezultatul pozitiv va veni cand te astepti mai putin. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mai, eu tot nu inteleg de ce fetele care tot isi doresc un bebe nu recurg la monitorizarea ecografica, in urma careia se determina cu exactitate momentul ovulatiei, astfel incat sa poti ramane insarcina fix cand doresti (in cazul unui organism sanatos atat al mamei, cat si al tatalui).
Eu la anul voi face monitorizarile ecografice cu o luna inainte de momentul cand doresc eu sa raman insarcinata si in luna in care vreau sa raman.Fara dureri de cap si cu cateiva banutzi dati la medic faci din actul sexual atat o placere cat si un copil. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| pentru unii e mai palpitant sa faca din actul sexual "surprize-surprize"
dar eu nu inteleg altceva: tinere fete, de-abia si-au inceput viata sexuala si numara liniute pe teste de sarcina, sperand sa nu fie cu sot (liniutele).Iar altele, cu mult elan, presteaza la greu si...nimic. Diferenta intre cele doua situatii, zic eu, e gradul de inconstienta care e direct proportional cu sansele de a ramane insarcinate. Tre sa-mi verific teoria |
|
| codruta wrote:pentru unii e mai palpitant sa faca din actul sexual "surprize-surprize"
Pai...daca nu te grabeste nimeni, asa si e bine, sa faci "surprize".Dar daca nu ai kef de surprize sau daca astepti de prea mult timp, ajuti putin natura.
Cand ti-o confirmi, sa o postezi ! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| stele_pe_cer wrote:Mai, eu tot nu inteleg de ce fetele care tot isi doresc un bebe nu recurg la monitorizarea ecografica, in urma careia se determina cu exactitate momentul ovulatiei, astfel incat sa poti ramane insarcina fix cand doresti (in cazul unui organism sanatos atat al mamei, cat si al tatalui).
Eu la anul voi face monitorizarile ecografice cu o luna inainte de momentul cand doresc eu sa raman insarcinata si in luna in care vreau sa raman.Fara dureri de cap si cu cateiva banutzi dati la medic faci din actul sexual atat o placere cat si un copil. Pai sa sti ca eu asa am sa fac cu siguranta.Si de cand ar trebui sa merg mai concret ca sa imi spuna cu exctcitae nenea doctorul ce si cum?Acum cica sa-r fi terminat ovulatia si astept sa-mi vine CM.Poate Stelute ai mana buna si imi porti noroc cu un nou bebeica la burtica P.S Stele iubita,cum le sti pe toate cu ca un om mare |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
|
Rody, dupa ce iti trece ciclul, mai stai cateva zile si apoi poti merge le medic sa ii explici ca iti doresti un bebe, ca ai ciclul neregulat (stii ce am mai discutat noi aici, ca e musai sa te duci oricum la un ginecolog pt ca ai intarzierea aia mare de menstruatie si ca nu stii niciodata cand e perioada fertila cu siguranta) si el iti va spune in ce zile sa te duci la eco de monitorizare si pt cate luni. |
|
|
Rody, dragutzo, iti tin pumnii sa fie bebe de data asta, ca asa mult iti doresti de atata timp !
Monitorizarea ecografica trebuie inceputa imediat dupa incetarea menstrei, dar cel mai bine ste ca imediat dupa menstra, adica dupa ce kilotul este curat sa te programezi la un medic gineco si sa ii spui ca doresti o monitorizare ecografica, in urma careia el sa iti depisteze ovulatia (treaba cu foliculii maturati la un anumit moment).Te va kema de cateva ori dupa menstra ca sa depisteze cand anume ovulezi.
Mult succes si sa ne spui si noua cum decurge procedura la voi! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Multumesc fetelor.De data asta asa o sa fac fie orice ar fi.Astept sa-mi vina mestra si imediat dupa ce se termina fug repede la nenea doctorul.Sa vedeti voi ca de data asta iese cu ochisori |
|
| Sigur va fi cu oki, Rody!Fii optimista! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| codruta wrote:pentru unii e mai palpitant sa faca din actul sexual "surprize-surprize" dar eu nu inteleg altceva: tinere fete, de-abia si-au inceput viata sexuala si numara liniute pe teste de sarcina, sperand sa nu fie cu sot (liniutele).Iar altele, cu mult elan, presteaza la greu si...nimic. Diferenta intre cele doua situatii, zic eu, e gradul de inconstienta care e direct proportional cu sansele de a ramane insarcinate. Tre sa-mi verific teoria
Asta a fost mortala...chiar, asa, s-ar putea sa ai dreptate? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| codruta wrote:pentru unii e mai palpitant sa faca din actul sexual "surprize-surprize" dar eu nu inteleg altceva: tinere fete, de-abia si-au inceput viata sexuala si numara liniute pe teste de sarcina, sperand sa nu fie cu sot (liniutele).Iar altele, cu mult elan, presteaza la greu si...nimic.
cata dreptate ai in asta.oare de ce este asa?si asta se poate intampla la o singura femeie.la mine de exemplu,pe darius ni l=am dorit enorm de mult,a venit abea dupa 3 luni de cand am incercat,pt unele stiu ca trei luni e putin,dar pt mine,atunci a insemna enorm de mult.dupa trei luni,dupa ce l=am nascut a fost proiectat si karina,desi pe ea nu am vrut=o.acum ne bucuram ca ii avem pe amandoi cand vrei bb,nu vine,sau vine grau...iar cand nu vrei,imediat apare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| butterfly wrote:
cata dreptate ai in asta.oare de ce este asa?si asta se poate intampla la o singura femeie.la mine de exemplu,pe darius ni l=am dorit enorm de mult,a venit abea dupa 3 luni de cand am incercat,pt unele stiu ca trei luni e putin,dar pt mine,atunci a insemna enorm de mult.dupa trei luni,dupa ce l=am nascut a fost proiectat si karina,desi pe ea nu am vrut=o.acum ne bucuram ca ii avem pe amandoi cand vrei bb,nu vine,sau vine grau...iar cand nu vrei,imediat apare
Super tare! cum a fost cand ai aflat ca esti insarcinata din nou? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cum a fost?in ziua aceea am plans toata ziua ca eu nu vreau inca un bb,ca nu ma voi descurca cu doi.sotul meu a fost cel care m-a incuajat si a fost alaturi de mine si imi spunea...lasa ca amandoi ne vom descurca cumva.pe urma incet incet am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea,ca pana la urma abea apucam sa nasc si sa o am si pe ea(mai ales ca deja stiam ca e fata) |
|
|