Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Andismom wrote:revenind la ovulatie, Rody, parerea mea este sa mergi la un medic ginecolog cat mai curand. ciclul tau este cam lung si eu am o prietena care a patit ceva similar cu tine, in incercarea de a ramane gravida: ciclul, de la unul normal de 28 de zile, i s-a "lungit" pana la unul de 45-52 zile  si cand a fost la medic a descoperit ca are o dereglare hormonala nasoala, ovare micropolichistice etc. asadar, nu te mai chinui sa iti calculezi ce si cum pana nu mergi la un control si te asiguri ca esti 100% sanatoasa. ca sa nu mai zic de faptul ca in mod cert ginecologul te poate sfatui si ajuta sa iti gasesti perioada de ovulatie, fertila.
M-ai speriat Eu la aveam regulat de 28 de zile, dar nu stiu ce sa intamplat. Oricum imi fac programare la ginecolog |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Rody wrote:M-ai speriat  Eu la aveam regulat de 28 de zile, dar nu stiu ce sa intamplat. Oricum imi fac programare la ginecolog
f bine, asa sa faci!
in cazul in care tu nu ai un ciclu regulat , indiferent daca e sau nu de natura medicala dereglarea lui, cel mai bine te poate sfatui un medic.
din cate stiu eu, tot de la aceasta prietena care se chinuie saraca de vreo 2 ani sa ramana gravida, cand ciclul nu este regulat, se face monitorizare ecografica a ovulatiei. ei bine, aia nu mai da gres. daca tu doresti atat de mult sa ramai insarcinata, atunci cu ajutorul unui medic e cel mai probabil ca vei reusi.
nu am vrut sa te sperii, departe de mine acest gand insa eu cred ca e f important sa te duci la dr. |
|

| Andismom wrote:f bine, asa sa faci! in cazul in care tu nu ai un ciclu regulat , indiferent daca e sau nu de natura medicala dereglarea lui, cel mai bine te poate sfatui un medic. din cate stiu eu, tot de la aceasta prietena care se chinuie saraca de vreo 2 ani sa ramana gravida, cand ciclul nu este regulat, se face monitorizare ecografica a ovulatiei. ei bine, aia nu mai da gres. daca tu doresti atat de mult sa ramai insarcinata, atunci cu ajutorul unui medic e cel mai probabil ca vei reusi. nu am vrut sa te sperii, departe de mine acest gand insa eu cred ca e f important sa te duci la dr. Multumesc frumos pt sfat |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Rody wrote:Multumesc frumos pt sfat
cu mare placere si sper sa iasa bine pt tine pt ca stiu cat de mult iti doresti un bebe! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Legat de tampoane Ob, stiam ca nu sunt sanatoase, dar eu le folosesc uneori.De exemplu acum, cand am fost la mare,de mare folos mi-au fost.Si in restul timpului, daca am kef sa ma imbrac in alb si mulat kiar in zi de menstra, folosesc tampoane interne.
In skimb cele zilnice, le folosesc zilnic de mai bine de 10 ani (eram in clasa a 10 a cand am inceput sa le folosesc) si nu am nici o neplacere cauzata de folosirea lor.Acum...fiecaruia cum ii place! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| probabil nu o fi de ajuns sa faci dragoste doar o data dar eu am ramas insarcinata la 17 ani cand am fost dezvirginata si am fost nevoita sa renunt la sarcina, lucru care ma demoralizat, acum am 29 de ani si-mi doresc mult un copil, dar se pare ca se lasa asteptat, probabil nu i-a sosit timpul, |
|

| carisa wrote:buna, eu sunt noua,citeam mesajele voastre si m-am gandit sa particip la discutiile voastre, am cateva intrebari, poate ma ajutati cu sfaturi,eu am avut ultimul c.m. pe data de 15 august mi-am calculat perioada fertila si incepea dupa data de 30 august pana pe 2 septembrie am facut dragoste cu iubitul meu pe 31 august si pe 2 sept. si nu am ramas ca atare mi-a venit azi 14 sept. deci.... oare e posibil sa fi avut ovulatia pe 30 august? c.m. este cam neregulat 31 de zile 32 de zile 30, oricum e cam geru cu ovulatia asta dupa cate stiu eu,inseamna ca ai ovulat mai devreme decat data respectiva in care ai facut dragoste cu iubitul tau,sa-u poate mai tarziu.Eu stiam ca nu e suficient sa faci dragoste o singura data ca sa ramai gravi,chiar daca esti la ovulatie,sa-u poate ma insel,dar eu asa stiam Da chiar fetelor,daca o femeie este la ovulatie si face dragoste si o singura data poate ramane gravi????? P.S bine ai venit in lumea 7 Pitici! |
|
| buna, eu sunt noua,citeam mesajele voastre si m-am gandit sa particip la discutiile voastre, am cateva intrebari, poate ma ajutati cu sfaturi,eu am avut ultimul c.m. pe data de 15 august mi-am calculat perioada fertila si incepea dupa data de 30 august pana pe 2 septembrie am facut dragoste cu iubitul meu pe 31 august si pe 2 sept. si nu am ramas ca atare mi-a venit azi 14 sept. deci.... oare e posibil sa fi avut ovulatia pe 30 august? c.m. este cam neregulat 31 de zile 32 de zile 30, oricum e cam geru cu ovulatia asta
|
|
| probabil ar trebui sa facem dragoste din 2 in doua zile pentru a ne mari sansele sa ramanem insarcinate |
|

| carisa wrote:probabil nu o fi de ajuns sa faci dragoste doar o data dar eu am ramas insarcinata la 17 ani cand am fost dezvirginata si am fost nevoita sa renunt la sarcina, lucru care ma demoralizat, acum am 29 de ani si-mi doresc mult un copil, dar se pare ca se lasa asteptat, probabil nu i-a sosit timpul, ADICA AI FACUT DOAR O SINGURA DATA DRAGOSTE SI AI SI RAMAS INASRCINATA? |
|
| da atunci cand m-a dezvirginat, si dupa( adica in luna respectiva) n-am mai facut nimic, dar a fost de ajuns |
|

| carisa wrote:da atunci cand m-a dezvirginat, si dupa( adica in luna respectiva) n-am mai facut nimic, dar a fost de ajuns AHA,MOAAAAAAAAAA SI ACUM DE CE NU MAI POTI RAMANE DIN PRIMA?? |
|
| pentru ca atunci aveam 17 ani si acum am 29, la 17 ani hormonii o iau razana |
|

| carisa wrote:pentru ca atunci aveam 17 ani si acum am 29, la 17 ani hormonii o iau razana
MAMA LOR DE HORMONI AFURISITI |
|
| problema e ca a inceput sa ma streseze calculul asta al ovulatiei, pentru ca nu prea se potriveste, e atat de simplu sa faci copii si in acelasi timp atat de complicat, cred ca ar trebui sa ma calmez si sa incerc sa nu ma mai stresez atat, daca e sa fie va veni si bebele |
|
|