Nivel: Membru
Inregistrat: 8/20/2007 Mesaje: 88
| eu am un singur folicul deci e unu eu am luat 5 ani apoi pauza 6 luni am ramas insarcinata accidental ,am facut intrerupere de sarcina,apoi am mai luat 4 luni si acum sunt in pauza de 1luna si jum
rody: eu nu cred in testele de ovulatie,dar cine stie,nici pe forumuri nu am auzit pe nimeni sa fie multumit, incearca cu tabelele acelea,imi spui ce-ai observat si-mi dau si eu un pic cu parerea,azi m-am documentat foarte mult cu privire la mucusul cervical asha ca dc vrea cine va informatii sunt doxa |
|
| tabele nu tablete |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Rody wrote:Eu sunt in z7 de la ultimul CM.Cand ar trebuie sa incep testele de ovulatie????
Adica abia ti s-a terminat menstra?Ziua 1 fiind prima zi de menstra.
Rody, testele de ovulatie dau erori...sa nu te consumi degeaba! |
|
| sunt de aceeasi parere cu testele de ovulatie nu cred ca iti arata ceva concludent...dar vad eu maine imi fac unu,teoretic ovulez poimaine deci ar trebui testul asta sa-mi indice ceva apropo al meu nu e pt mai multe zile e unu si atat ca la testul de sarcina eu as sfatuio pe rody sa incerce cu temperatura si cu identificarea mucusului e mai simplu si nu e costisitor nu dureaza decat max 1 min/zi |
|
| anaxena1 wrote: apropo al meu nu e pt mai multe zile e unu si atat ca la testul de sarcina
Din ncate stiu toat testele de ovulatie sunt de unica folosinta!In skimb mini microscopul se poate folosi timp de 2 ani (dar el este pe baza de saliva, nu de urina).
eu as sfatuio pe rody sa incerce cu temperatura si cu identificarea mucusului e mai simplu si nu e costisitor nu dureaza decat max 1 min/zi
Temperatura bazala poate da si ea erori, pt ca depinde foarte mult de starea organsimului (in caz de boala, raceala, temperatura bazala nu mai este relevanta).Plus ca este neplacut sa tot stai sa iti pui termometrul zilnic, dezinfectat, spalat...Cine si-a facut asta, stie despre ce vorbesc.O fi durand cateva secunde, dar...practica spune altceva!
Ana, ce test de ovulatie vei folosi?Cum se numeste el? |
|
| eu o fac de 12 zile,36.5 -36.4 maine sa vad care-i miscarea iar cu mucusul e si mai simplu vezi pe hartie sau pe chilotei deci nu vad unde atata stres |
|
| anaxena1 wrote:eu o fac de 12 zile,36.5 -36.4 maine sa vad care-i miscarea iar cu mucusul e si mai simplu vezi pe hartie sau pe chilotei deci nu vad unde atata stres
Daca ai vreo scurgere mai abundenta sau vreo urma de candida (cum multe femei au de altfel) nu ai cum sa depistezi numai pe baza mucusului cervical.Plus ca nu stai tot timpul cu okii in kiloti.Ma rog, eu una nu as putea si nici nu as avea timp de benoclat in kiloti !
PS: nici eu nu va de unde atata stres, ca pana la urma conceperea unui copil se face indepedendent de vointa omului.Daca e sa fie, este, daca nu, nu!Partea buna in ecuatie este ca EU nu ma stresez, ca nu am de ce! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:...Plus ca nu stai tot timpul cu okii in kiloti.Ma rog, eu una nu as putea si nici nu as avea timp de benoclat in kiloti ! ...
Nici eu n-as putea sa stau mereu sa ma benoclez...Noroc ca nu-mi trebuie |
|
|
Nici mie inca ! |
|
| mai vedem noi! dar cand stati pe toaleta va uitati in fata? iar faza cu mucusul o pot considera si ca un disconfort ca doar te simti uda parerea mea si atat dar fac pariu ca va vedeti chiloteii cel putin o data pe zi nu-i asha? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| anaxena1 wrote:... dar fac pariu ca va vedeti chiloteii cel putin o data pe zi nu-i asha?
Si de mai multe ori daca umblu la sertarul cu lenjerie ...
Haideti sa nu deviem de la topic, vorbind despre chiloti, totusi! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| anaxena1 wrote:tabele nu tablete |
|
| Hehehe...eu am alta treaba mai grozava decat sa imi admir kilotii si asa misto de altfel!Iar "uda" hmmmm port tampoane zilnice 30 de zile din 31, deci nu simt umezeala !!Si cand stau pe toaleta numai in kiloti nu ma uit cu plodul dupa mine care cine stie ce grozavie mai vrea sa faca, sa puna mana unde nu crezi, sa vada el ce si cum...Avem alte preocupari decat sa ne uitam perpendicular in lenjeria intima !Oricum si azi, ca si ieri, ca si acum 10 ani, kilotul nu imi ofera nici o noutate .
Kiki, scuza-mi off-topicul ! |
|
| stele_pe_cer, utlizarea de tampoane zilnice nu este deloc buna, dr ginecolog nu recomanda asa ceva. Si hai sa incheiem sb cu chiloteii ca nu are rost (pe mine ma intereseaza ce se intampla si ce schimbari de secretie am daca nu mi-as monitoriza secretia cine stie ce boli as putea avea pt simplu fapt ca nu ma uit). Si gata, eu am incheiat. |
|
| Totusi, sa nu dezinformam lumea: tampoanele zilnice, se numesc zilnice, pt ca se pot folosi "zilnic" .Sunt la fel de sanatoase ca orice alt produs existent pe piata, in general vorbind. |
|
|