Oul la copii peste 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, January 20, 2007 4:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
eu i-am dat azi lui Andrei un ousor (galbenus numai) de prepelita. sper sa fie ok si sa nu aibe nimic de la el. citisem ca mai sunt mamici care au dat copilasilor ousoare de prepelita.
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, January 24, 2007 1:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Retractez tot ce am scris mai sus: Tudor nu mai papa ou! Nici fiert tare, nici moale, nici omleta... Nimic! Nu papa nici ficat, asa ca sursele naturale de fier s-au imputinat considerabil!banghead
Alina
Scris: Wednesday, January 24, 2007 2:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Lenus, trebuie sa fie doar o perioada. O sa vina si zilele cand Tudor va manca si ou si ficat.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, January 24, 2007 2:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Andismom wrote:
eu i-am dat azi lui Andrei un ousor (galbenus numai) de prepelita. sper sa fie ok si sa nu aibe nimic de la el. citisem ca mai sunt mamici care au dat copilasilor ousoare de prepelita.

Noi papam numai oua de prepelitza. Sunt grozave! Noi fie le papam fierte (mami le papa cu sos tartar) fie le facem ochiuri foarte putin timp, sa aiba albusul numai un pic facut cu cascaval ras pe deasupra. flowers

Si cred ca Tudor trece printr-o perioada mai delicata in care-i place tare mult cum suna NU nono . Lasa-l o saptamana fara out si vezi ce parere are dupa aia. Sau pune-i un pic de branza in out si devine alta mancare.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, January 24, 2007 3:11 PM
Nivel

Nico, cate oua ii dai tu Alexandrei odata?
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, January 24, 2007 3:14 PM
Nivel

Andismom wrote:
Nico, cate oua ii dai tu Alexandrei odata?

Noi la inceput dadeam cate 2; acum papa si mai mult de 4 dar mai putin de 6 ca daca se satura nu pot sa-i mai bag in gura
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, January 24, 2007 3:55 PM
Nivel

Nico, ai idee care e proportia de oua de prepelita la unul de gaina?scratch
Miri
Scris: Wednesday, January 24, 2007 6:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Lenus, nu ai incercat sa-i faci oul papara, in care sa pui si un pic de branza sau cascaval ras?
Asta e unul din cele doua moduri in care Sara papa oul(il mai mananca si ochiuri)!uff
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, January 24, 2007 6:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Am incercat, mai ales ca el il manca cu Almette! Dar acum, il papa Six!banghead
MNiko
Scris: Monday, February 12, 2007 2:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cate oua (de gaina) a trebui maxim sa manance un copil intr-o zi. Eu am primit de la bunica sotului niste oua proaspete dar cam micute fata de cele cu care suntem obisnuite, asa ca ma gandisem ca azi sa ii dau 2 oua ca sa se sature. Bona insa (ca ea trebuia sa-i dea sa manance la masa respectiva) i-a facut doar unul si mi-a zis ca a considerat ca e prea mult 2 oua pentru un copil asa mic, chiar daca sunt ouale mai mici. Momentan nu i-am mai dat celalat ou, dar as vrea sa stiu pe viitor. Voi ii dati mai mult de unul pe zi?
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 12, 2007 2:17 PM
Nivel

Andismom wrote:
Nico, ai idee care e proportia de oua de prepelita la unul de gaina?scratch

Uite ca abia acum ti-am vazut intrebarea. bounce Nu stiu exact da cred ca 3-4 oua fac cat unul de gaina de 50 grame. Un ou de gaina are in general 50g iar unul de prepelita 15g. Acum sunt tot felul de variatii la greutatea oualelor si la cele de gaina si la cele de prepelitza. Cum a suportat Andrei outele de prepelitza?
Mihaela, eu zic sa o lasi pe varianta un out mic cu mai multa paine decat prea mult ou. Mai bine mai putin si stii sigur ca nu-i dauneaza cu nimic decat 2 oua si sa stai o zi intreaga cu gandul la ce a mancat fetitza. Cred ca ai o bona foarte buna, este mai bine varianta unei femei precaute decat a uneia care indoapa copilul.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, February 12, 2007 2:54 PM
Nivel

Nico, a fost ok cu ele, i-am dat cel mult 2 oua odata de prepelitoi..

dar.. am citit aseara intr-o carte despre alimentatia copiilor mici ca nu se recomanda decat ouale de gaina... nu stiu de ce...scratch
MNiko
Scris: Monday, February 12, 2007 7:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Mihaela, eu zic sa o lasi pe varianta un out mic cu mai multa paine decat prea mult ou. Mai bine mai putin si stii sigur ca nu-i dauneaza cu nimic decat 2 oua si sa stai o zi intreaga cu gandul la ce a mancat fetitza. Cred ca ai o bona foarte buna, este mai bine varianta unei femei precaute decat a uneia care indoapa copilul.

Merci Nico de raspuns. Oricum nu ma asteptam ca fiica mea sa le manance chiar pe amandoua, ci doar ceva mai mult de unul. O sa tin minte pe viitor si o sa incerc sa ii dau ou cu ceva langa daca mai primesc oua asa de mici.
bontocel
Scris: Wednesday, February 14, 2007 3:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Eu din cate stiam ouale de prepelitza cad mai "greu la stomac", adica se digera mai greu....scratch
Cred ca am sa mai caut informatii.
Stiu ca pt oamenii mari au efecte benefice,de tratament....dar la bebei nu stiuuff
taki
Scris: Saturday, April 7, 2007 10:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Azi, i-am facut ochiuri prajite intr-o lingurita de ulei de masline (in tefal) si le-am amestecat cu un cremvust fiert. A papat cu pofta alaturi de o feliuta de paine prajita. thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.