Oul la copii peste 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
cris22tyna wrote:
Eu pun borsul la sfarsit, dar mai dau ciorba intr-un clocot, sting focul si adaug oul batut ...
Pe Deea o pacaleam cu jucarii, sau cu creioane de colorat si un caiet pe care mazgalea ea....iar eu ii bagam lingurita in gurita, printre jucarii, creioane.... o adevarata lupta boxing

asa am facut si eu si asa stiam ca e bine: la sfarsit si sa mai fiarba putin.
cu pacalitul cu diverse scalambaieli si jucarii sau minuni, cunoastem. dar daca el nu vrea ceva, nu vrea si pace! sper sa accepte acum, totusi.
Kiki
Scris: Friday, January 5, 2007 2:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

AdrianaC wrote:

Si eu stiu la fel, ca nu se da in aceeasi zi si ou si carne, dar daca ii dai doar ciorbita, nu cred ca ii dai prea multa carne / portie, adica banuiesc ca undeva la 30-40 g ii dai, deci merge si oul, care de fapt nu e 1 ou intreg, ca ala se imparte pe toata ciorbita.
...

Asa m-am gandit si eu. yes

Maria & mami wrote:

Noi cu Bors magic de la Knorr, ca alta varianta nu ne place, si pana vine Kiki la noi sa imi arate cum se pune varza la murat....... uff uff

hohot pupici

hohot hohot hohot
MNiko
Scris: Friday, January 5, 2007 2:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
1. Poti sa gatesti o supa de carne ca de obicei si sa-i pui zeama de lamaie doar in portia care i-o servesti. Nu mai trebuie fiert.
2. Poti sa faci ciorba sau supa simpla fara ou, iar in ziua in care vrei sa-i dai ou nu mai pui bucata de carne si faci astfel: Bati bine un ou in castron, fierbi ciorbita(sa clocoteasca) si o torni peste ou. Daca ti se pare prea mult ou poti sa pui doar o parte din el si restul il mananci tu.
Alina
Scris: Friday, January 5, 2007 2:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
aidaalex wrote:
Fetelor , pe mine m-a inebunit Alex, nici nu vrea sa vada oul, am incercat sa i-l bag in diverse ,dar nu vrea.nervi

Cunosc, asa facea si Tude, i-l fierbeam si asa i-l dadeam, gol, doar galbenusul.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:56 PM
Nivel

MNiko wrote:
1. Poti sa gatesti o supa de carne ca de obicei si sa-i pui zeama de lamaie doar in portia care i-o servesti. Nu mai trebuie fiert.
2. Poti sa faci ciorba sau supa simpla fara ou, iar in ziua in care vrei sa-i dai ou nu mai pui bucata de carne si faci astfel: Bati bine un ou in castron, fierbi ciorbita(sa clocoteasca) si o torni peste ou. Daca ti se pare prea mult ou poti sa pui doar o parte din el si restul il mananci tu.

multumesc!pupici
o sa incerc ambele variante. si cu lamaia in portia de mancarica din ziua respectiva si cu o portie mai mica de ou in ciorba cu carne.
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 9, 2007 11:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si noi am trecut la ou fiert moale. Il mancam bine, pasat, cu un praf de sare si o lingurita de branza Almette cu verdeata! Daca e inca moale, adaugam cateva bucatele mici de miez de paine.
TatyKS
Scris: Tuesday, January 9, 2007 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Bine ati revenit Elena si Tudorpupici pupici pupici pupici yes Ne-ati lipsitpupici love

Ely
Scris: Tuesday, January 9, 2007 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Bine a-ti revenit Elena si Tudor chiar ca ne-ati lipsit ,Multi pupici d ela noipupici pupici pupici pupici

Fetelor oare pot sa-i fac omleta cu albus cu tot,am o prietena copilul are 1 an si 5 luni si ea ii da de 3 ori pe saptamana omleta .oare
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 9, 2007 3:20 PM
Nivel

Taty, Ely, pupici pupici pupici pupici
Alina
Scris: Tuesday, January 9, 2007 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Lenus, nu pot sa-ti spun cat sunt de bucuroasa ca ai revenit. pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 9, 2007 4:24 PM
Nivel

Alinus, pupici Si mie mi-a fost dor de voi!!!!!!flowers
AdrianaC
Scris: Friday, January 12, 2007 11:44 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am intrebat saptamana aceasta pediatra daca pot sa incep sa ii dau oul intreg, cu tot cu albus, dat fiind ca deja a trecut de 1 an, si mi-a spus ca ar fi bine sa mai astept pana pe la 1 an si jumatate macar.

Asa ca deocamdata, stam mai prost la capitolul ou. Andrei mananca 1 ou / saptamana, numai galbenusul.
Maria & Mario
Scris: Friday, January 12, 2007 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
[quote=AdrianaC]Eu am intrebat saptamana aceasta pediatra daca pot sa incep sa ii dau oul intreg, cu tot cu albus, dat fiind ca deja a trecut de 1 an, si mi-a spus ca ar fi bine sa mai astept pana pe la 1 an si jumatate macar.quote]

Interesant. Si ai cerut sa iti motiveze sugestia ? oare
Miri
Scris: Friday, January 12, 2007 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Eu ii dau o data pe saptamana ou intreg, pregatit ca omleta!E unul din putinele moduri in care Sara papa ou..
tic23tac
Scris: Friday, January 12, 2007 7:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/22/2006
ce noroc pe noi ca nu mancam ciorbita acrita...nimeni din familie nu o mananca asa.acum eu gatesc pt toti 3 fara nici o problema si folosesc si ou sa prind ciorbita cu carne.lui roby ii place f mult si chiar nu a patit nimic pana acum.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.