Oul la copii peste 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
am o intrebare: avand in vedere ca de pe la 11-12 luni se poate da si albus, as putea sa ii dreg ciorbita cu un ou (cu tot cu albus) dar in ea sa fie si carne? adica sa pape 2 zile la rand ciorbita cu carne dar si cu ou in ea?
eu stiam ca ori e ou, ori carne si ca nu merg amandoua in aceeasi zi. ce parere aveti?
oare oare
Kiki
Scris: Friday, January 5, 2007 2:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:

eu stiam ca ori e ou, ori carne si ca nu merg amandoua in aceeasi zi. ce parere aveti?
oare oare

Asa stiam si eu, dar asta nu m-a impiedicat sa ii dau ciorbica dreasa cu ou 2 zile la rand.
Cris-DL
Scris: Friday, January 5, 2007 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu i-am dat Deei ciorbita de carne si ou batut in ea si nu a patit nimic..... in mai toate ciorbele acre ii bat ou, cu toate ca sunt si cu carnita .... si cred ca i-am dat si mai devreme de 1 an scratch
Maria & Mario
Scris: Friday, January 5, 2007 2:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Maria a mancat ou si carnitza tocata in ciorba de la 11 luni. Si a fost ok totul !
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:26 PM
Nivel

multumesc de raspunsuri mamici dragi! facem si noi urmatoarea tura!
intrebare: cu ce le acriti ciorba?
Kiki
Scris: Friday, January 5, 2007 2:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
multumesc de raspunsuri mamici dragi! facem si noi urmatoarea tura!
intrebare: cu ce le acriti ciorba?

Zeama de varza acum. Inainte, cu sare de lamaie.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:29 PM
Nivel

kikiiiiiiiiiiii, cate maini ai? deja mi-ai raspuns!what
deci asa... cu bors nimeni?
si sarea de lamaie e ok la copii asa mici?
MNiko
Scris: Friday, January 5, 2007 2:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mi se spusese ca sarea de lamaie nu e buna si eu am acrit cu zeama stoarsa de la lamaie. Acum folosesc si bors sau doar suc de rosii facut de mine.
Cris-DL
Scris: Friday, January 5, 2007 2:30 PM
Nivel

Noi cu bors ... facut de masinaria "socrela" hohot
AdrianaC
Scris: Friday, January 5, 2007 2:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Andismom wrote:
am o intrebare: avand in vedere ca de pe la 11-12 luni se poate da si albus, as putea sa ii dreg ciorbita cu un ou (cu tot cu albus) dar in ea sa fie si carne? adica sa pape 2 zile la rand ciorbita cu carne dar si cu ou in ea?
oare oare

Si eu stiu la fel, ca nu se da in aceeasi zi si ou si carne, dar daca ii dai doar ciorbita, nu cred ca ii dai prea multa carne / portie, adica banuiesc ca undeva la 30-40 g ii dai, deci merge si oul, care de fapt nu e 1 ou intreg, ca ala se imparte pe toata ciorbita.

Deci, cred ca merge.

Eu nu ii dau ciorbe pentru ca nu mananca. Oul i l-am dat pana acum numai fiert tare si numai galbenusul, amestecat in diverse budincute. Diseara insa cred ca o sa ii fac o omleta cu branza calcica, sa vedem ce parere are domnul Andrei.uff
Maria & Mario
Scris: Friday, January 5, 2007 2:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi cu Bors magic de la Knorr, ca alta varianta nu ne place, si pana vine Kiki la noi sa imi arate cum se pune varza la murat....... uff uff

hohot pupici
aidaalex
Scris: Friday, January 5, 2007 2:35 PM
Nivel: Guest

Fetelor , pe mine m-a inebunit Alex ,nici nu vrea sa vada oul, am incercat sa i-l bag in diverse ,dar nu vrea.nervi
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:37 PM
Nivel

cred ca am dat-o off topic rau de tot.. parca e un topic activ si cu ciorbe.. dragi moderatori, ne scuzati!alcool
asadar, eu am incercat o data sa ii pun bors in ciorbita pt ca era cam constipat si a facut niste fete... scuipa fiecare lingurita si ziceai ca papa... kk nu ciorba! de atunci am renuntat si ma bate gandul sa mai incerc acum. ceva sfaturi? cum sa-l fac sa pape ciorba cu bors?
si inca o intrebare: cand acriti ciorba cum procedati? puneti la final (dupa ce stingeti focul) bors sau zeama de lamaie/sare de lamaie sau putin inainte si sa mai fiarba ciorbita?
Cris-DL
Scris: Friday, January 5, 2007 2:41 PM
Nivel

Eu pun borsul la sfarsit, dar mai dau ciorba intr-un clocot, sting focul si adaug oul batut ...
Pe Deea o pacaleam cu jucarii, sau cu creioane de colorat si un caiet pe care mazgalea ea....iar eu ii bagam lingurita in gurita, printre jucarii, creioane.... o adevarata lupta boxing
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 5, 2007 2:43 PM
Nivel

AdrianaC wrote:

Si eu stiu la fel, ca nu se da in aceeasi zi si ou si carne, dar daca ii dai doar ciorbita, nu cred ca ii dai prea multa carne / portie, adica banuiesc ca undeva la 30-40 g ii dai, deci merge si oul, care de fapt nu e 1 ou intreg, ca ala se imparte pe toata ciorbita.

Deci, cred ca merge.

cam asa ii dau. ii fierb carnea cu tot cu legume ( ca nu stiam de ce nu mai mananca dumnealui pireu; am inceput sa ii fierb carnea cu legumele dupa ce mi-a zis Mniko sa fac asa - multumim de sfat pupici - acum are gust de mancare adevarata).
avand in vedere ca intr-o portie de ciorbita intra putina carne si, vorba ta Adriana, putin ou ca se imparte in toata ciorba, cred ca as putea. oricum, o sa incerc data viitoare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.