Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Multumim frumos pentru aprecieri |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| Intr-adevar foarte frumos. Felicitari !!!!!!!! |
|
|

| Tacyta |
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cristy, sunt superbe, e o arta sa stii sa faci asa ceva |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cristy bravo,esti talentata |
|

|
Talentata la pozat
Eu ma bucur ca am avut ocazia sa fiu prezenta
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cristy ma poti ajuta cu ceva?nu inteleg cum se face condeiul
si ai talent |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| Cristy, am o intrebare. stii cumva pe cineva care vinde chisite (condeie) in tara? caut asa ceva de.............. in timp imi mai fac singura dar nu sunt asa de bune ca cele facute de cineva care se pricepe nu ca mine dupa cum bate vantul. anul asta e primul an in care nu o sa incondeiez oua dar am o copila mica de tot acasa si nu pot sa fac miros de ceara si nu am timp de asa ceva. uite astea sunt oua incondeiate de mine acum ceva ani, facute cadou.

ou de strut facut cu primul rand de ceara:
 ou de strut vopsit in galben si cu al 2-lea rand de ceara:
 ou de strut vopsit in rosu si cu al 3-lea rand de ceara:
 ou de strut vopsit in albastru inchis si curatat de ceara.
 din pacate cu oul de strut dat cu lac nu am poze. acum oul e pe undeva prin America, l-am facut cadou. tamarisc attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Tamarisc, absolut superbe!
Mie imi confectionase bunicul o chisita (in Moldova asa i se spune instrumentului de incondeiat), dar s-a pierdut...Stiu ca o facuse cu par de porc, am si reusit intr-un an sa schitez cateva modele. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| tamarisc wrote:Cristy, am o intrebare. stii cumva pe cineva care vinde chisite (condeie) in tara? caut asa ceva de.............. in timp imi mai fac singura dar nu sunt asa de bune ca cele facute de cinevare care se pricepe nu ca mine dupa cum bate vantul. anul asta e primul an in care nu o sa incondeiez oua dar am o copila mica de tot acasa si nu pot sa fac miros de ceara si nu am timp de asa ceva. uite astea sunt oua incondeiate de mine acum ceva ani, facute cadou.
waw ce frumoase sant ,cata rabdare trebuie sa ai si ce indemanare ,am ramas masca |
|

| chisita este de fapt o tabla indoita pe in ac subtire in care se baga un fir de par de porc si apoi se ancoreaza cu litza pe o bucata de lemn, de pereferat lemn mai tare sa reziste ceva timp.eu mi le cioplesc singura, am cumparat eu ceva tuburi metalice dar nu imi ies asa cum trebuie, ma chinui si ma chinui......anul asta o sa fie primul an in care nu am sa incondeiez, nu stiu cum, pt ca ma leaga amintiri frumoase de Paste si parca nu pot sa stau calma. dar nu am timp! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Tamarisc |
|

| multumesc pt aprecieri, sunteti asa dragute! |
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| sunt superbe tamarisc
|
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| http://blog.whoopdwhoop.com/2011/04/14/tutorial-silk-tie-easter-eggs/ ce dragut... putem incondeia oua cu ajutorul matasei
ally_4fvr attached the following image(s):

|
|
|
|