Otita se trateaza cu un singur puf in nas!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giovanna
Scris: Tuesday, September 26, 2017 9:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
nfectiile tractului respirator se pot combate cu un „puf” de Rinogermina. Cand „respiri” bacterii bune, blochezi din primul moment atacurile germenilor responsabili de infectiile tractului respirator. Pulverizate in nas, bacteriile „bune”creaza un efect de bariera. Acestea restabilesc flora germenilor protectivi care sunt prezenti in mod natural la nivelul nasului si gatului, permitandu-le sa reactioneze imediat in fata agresiunii germenilor patogeni. Daca aceasta aparare este eficienta, atunci se inhiba multiplicarea intrusilor periculosi precum Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes (responsabili de infectiile tractului respirator), protejand organismul de atacurile lor.
Bacterioterapia cu Rinogermina este, prin urmare, o arma in plus pentru protectia tractului respirator impotriva infectiilor si diminuarea efectelor nedorite ale folosirii continue a antibioticelor.
mamadematei
Scris: Wednesday, July 31, 2019 6:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2012
Mesaje: 34
Da,da si pe noine-a salvat Rinogermina de interminabilele otite. Noi il aduceam din Italia, acum vad ca e si la noi in farmacii. Cred ca orice parinte de copilas ar trebui sa aiba in frigider un flacon de Rinogermina pentru orice eventualitate sau sa faca o cura preventiva inainte de a incepe sirul racelilor de toamna :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.