Absolut minunata!
|
Foarte frumos! Serarg, am sa caut un filmulet cu metoda de a face ciucuri si o pun!
Cand croiesc cartonul, il fac mult mai mare diametrul decat vreau sa fie ciucurii, folosesc fffff multa ata, apoi forma o dau prin tundere! Din al doilea filmulet vezi cum se face tunderea!
|
Multumesc fetelor! Nu chiar in forta, dar incet, incet imi intru in mana. Nu prea e ok lumina, dar abia acum am ajuns sa o pozez si maine deja o dau beneficiarei!
|
M-am apucat din nou de lucru. Am sa postez doar modelele noi. Deseara o surpriza cu Hello Kitty pentru fetite. Si intre timp am in lucru caciulita cu urechi model Ingerash (multumiri pentru explicatii).
Va pup si ne "vedem " pe seara!
|
Va pup din suflet fetelor!
Eu am fost tot timpul pe aici, doar ca nu am scris. Promit sa nu se mai intample!
|
Am sa revin fetelor, doar ca eu vara nu prea crosetez. Cand am noutati, fiti sigure ca le voi posta.
Va pup!
|
Multumesc fetelor, dragute ca de obicei!
Sunt pe aici, doar ca nu am mai facut mare lucru, si din pacate ce am facut nu am pozat.
Dar nu v-am parasit,...
O primavara frumoasa si voua!
|
Multumesc fetelor. Ieri am fost cu setul la servici si am primit o multime de complimente.
Aseara, am mai facut un incazitor de gat:
|
Am mai lucrat un set cu basca si incalzitor de gat. L-am lucrat tot cu Alpin in 3(si ca sa raspund la intrebare, este foarte moale):
|
carla wrote:Am reusit ,cu greu mare,sa fac a doua caciulita explicata de Otilia  numai dupa ce am terminat-o mi-a placut.Multumesc de model Otilia,si multumesc ca m-ai incurajat s-o fac  Motul e cam amarat dar merge
Foarte frumoasa Carla!
Pentru ca sa fie motul mai bogat, se face ffffff mare, firele trebuie sa aiba cam 5 cm din centru si se infasoara ffffff mult fir. Dupa ce se leaga se tunde mult, pica cam jumatate din ata.
|