Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu am curatat robinetele de calcar si un filtru de cafea.stiam ca e bun si pt geamuri dar nu al folosesc.da si bunica al folosea cand vopsea ceva si la vopsit oaua se pune in apa sa se prinda vopseaua mai bine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Foarte interesant, am sa folosesc si eu de acum. Multumim ingeras |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| miorita02 wrote:eu am curatat robinetele de calcar si un filtru de cafea.stiam ca e bun si pt geamuri dar nu al folosesc.da si bunica al folosea cand vopsea ceva si la vopsit oaua se pune in apa sa se prinda vopseaua mai bine.
Subscriu!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| bereea wrote:Se pune otet in masina de spalat cand se spala lucrurile negre...ajuta sa se mentina si chiar sa se improspateze culoarea. Si eu il folosesc la masina de spalat rufe, dar fara rufe! Nu stiam de culoarea neagra! Si la filtru de cafea e bun.
Multumim, Ingerash! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| am uitat sa scriu ca pe vremuri curatam covoarele cu apa si otet dupa ce le bateam pe bara. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| andru
miorita si eu procedam asa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu folosesc la masina de spalat si la masina de vase sare de lamaie nu otet fiindca lasa miros ,are acelasi rezultat poate chiar mai bun ca nu trebuie clatit de atatea ori.Covoarele se curata intradevar cu otet tare bine . In privintza sanatatii la salate sau alte mancaruri este de preferat lamaia si nu otetul fie chiar natural.
Ingeras,multumim. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| multumim pt atatea informatii! am si notat din ele si le voi folosi cu siguranta... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce intesant chiar nu stiam....multumim Ingeras |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| INGERASH multumesc pt informatiile pretioase ,eu folosesc otetul pt multe lucruri dar tot mai am de invatat ,eu pun din cand in cand si in vasul de la wc si nu am probleme cu calcarul desi aici apa e foarte calcaroasa
pt bucatarie eu folosesc produse pe baza de otet FRUGY se numesc si as multumita tare de ele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Si eu folosesc otetul la masina de spalat si sa stii Shirel ca chiar nu miroasa deloc,doar se clatesc hainele apoi cu balsam.Si la curatat robinete si filtrul de cafea la fel!De asemenea la vopsitul oualelor la Paste!La mancare nici eu nu-l prea folosesc pentru ca nu-mi prea place gustul ciorbele le acresc cu sare de lamaie,iar la unele salate mai pun doar cate o picatura! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| raly wrote:Si eu folosesc otetul la masina de spalat si sa stii Shirel ca chiar nu miroasa deloc,doar se clatesc hainele apoi cu balsam.Si la curatat robinete si filtrul de cafea la fel!De asemenea la vopsitul oualelor la Paste!La mancare nici eu nu-l prea folosesc pentru ca nu-mi prea place gustul ciorbele le acresc cu sare de lamaie,iar la unele salate mai pun doar cate o picatura!
Subscriu!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Raly, pentru salate foloseste otet balsamic Si pentru capsuni |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ingerash, multumesc ! Chiar am pus in practica sfaturile si am curatat un humidifier de camera prin scufundarea partii care produce aburii in otet si vreau sa spun ca a descompus calcarul foarte bine in cateva ore; am ramas uimita ce cantitate reziduala a putut sa elimine din humidifierul meu . L-am intrebuintat si la spalarea pardoselii si sunt foarte multumita. O sa spal luni si geamurile cu solutia de otet, ca pana acum a plouat si am asteptat. Daca o sa imi placa rezultatele, o sa renunt la Windexul meu. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| perdeaua de dus!... am citit mai sus ca daca pulverizezi otet previi mucegaiul,dar daca am deja mucegai pe perdea pot curata cu ceva??????????please fetelor ajutati-ma...n-as renunta la ea! |
|
|