Oscillococcinum
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, June 5, 2006 5:08 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
OSCILLOCOCCINUM

Oscillococcinum este un medicament homeopatic, folosit pentru imunizare, atat in prevenirea cat si in tratamentul starilor gripale, manifestate prin: febra, dureri de cap, frisoane si dureri musculare. Poate fi administrat atat la sugari, copii, gravide cat si la adulti si varstnici.

O doza pe saptamana previne imbolnavirea.

Daca deja ai simptome de gripa, se ia cat mai repede un tub-doza si se repeta la 6 ore.

Pentru tratamentul gripei deja instalate, se ia un tub-doza dimineata si unul seara, timp e 3 zile.

Mod de administrare

Se pune intregul continut al unui tub-doza sub limba si se lasa sa se topeasca. La sugari se dizolva continutul unui tub-doza in putina apa si se da cu lingurita sau cu biberonul.

Se administreaza cu 15 minute inainte de masa sau la 1 ora dupa masa.

Editare ulterioara :

Exista voci care sustin ca acest medicament este o inselaciune. Exista o serie de procese intentate fabricantului, care a facut reclama falsa, sustinand ca Oscillococcinum vindeca gripa si te scapa de orice simptome in 48 de ore.
Mai multe despre acuzatiile de insalaciune aici :
Adevarul despre Oscillococcinum
The True Story of Oscillococcinum
Oscillo may help, but not by much
Anaida
Scris: Monday, June 5, 2006 5:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

De tinut minte!!!...de mult voiam sa aflu mai multe despre acest medicament, ca nu l-am incercat niciodata...o sa-mi iau si eu sa-l am in farmacia familiei!
Kiki
Scris: Monday, June 5, 2006 5:37 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Anaida wrote:
De tinut minte!!!...de mult voiam sa aflu mai multe despre acest medicament, ca nu l-am incercat niciodata...o sa-mi iau si eu sa-l am in farmacia familiei!

Eu am luat dar degeaba. La mine nu si-a facut efectul. nu
AdrianaC
Scris: Wednesday, June 21, 2006 12:39 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Depinde cand il iei si cum il iei. Daca respecti intocmai specificatiile lor, trebuie sa mearga, la mine si la copii a mers mereu ras
carmenush
Scris: Saturday, October 4, 2008 7:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
Am o intrebare. Radu merge la gradi si aracit putin (ii cutge putin nasul si tuseste putin, dar fara febra sau alte simtome) Credeti cal-ar ajuta? Si pe urma daca ii dau preventiv il fereste de alte raceli?
georgy_adinutza
Scris: Saturday, October 4, 2008 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Eu ii dau lui Adina din luna octombrie pana in februarie cate o cutie (contine 6 doze) pe luna , chiar daca e , chiar daca nu e racita ...macar incerc sa previn cat de cat .....
leut
Scris: Saturday, October 4, 2008 3:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Pentru mine Oscilo e mana cereasca. I-am dat si Alexandrei preventiv si am fost tare multumita. Sa nu mai spun ca pe sarcina e singurul leac ce da rezultate.
carmenush
Scris: Friday, October 24, 2008 5:43 PM
Nivel

Fetele, i-am dat Dariei aseara oscillococcinum si afacut la3ore febra 38 cu 3, si dimineatza lafel. De azi dimineatza nu a mai facut febra, dar nu stiu cesa fac.
ingerash
Scris: Saturday, October 25, 2008 1:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carmenush wrote:
Fetele, i-am dat Dariei aseara oscillococcinum si afacut la3ore febra 38 cu 3, si dimineatza lafel. De azi dimineatza nu a mai facut febra, dar nu stiu cesa fac.

Ai fost la medic?
Incalt-o cu sosetute imbibate cu apa si otet,impachetari in cearceaf ud cu apa calie.
Multa sanatate!angel pupici
carmenush
Scris: Saturday, October 25, 2008 8:12 AM
Nivel

Nu a mai facut de ieri dimineata temperatura. Am continuat cu oscillococcinum dar i-am dat si nurofen.
ingerash
Scris: Saturday, October 25, 2008 9:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carmenush wrote:
Nu a mai facut de ieri dimineata temperatura. Am continuat cu oscillococcinum dar i-am dat si nurofen.

Foarte bine. Ma bucuryes ,un pupic Darieipupici computerlove
monique
Scris: Monday, November 9, 2009 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oscilo am citit mai sus ca se administreaza si la sugari. Care e doza? Cum se administreaza? As putea sa-i dai Teodorei la 2 luni? Are vreun efect pt rosu in gat???sorry1 sorry1 sorry1
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, November 10, 2009 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
10 granule mititele din ora in ora 6 ture, apoi de 3-5 ori pe zi tot 10 granule. Dar nu ai sa poti eradica rosul in gat numai cu oscilo, ti-as recomanda si homeogene9, este special pentru rosu in gat.
Mult succes, mergi totusi la un medic sa fii sigura ca nu scapi situatia de sub control ,Teo este mica tare.pupici
mihaellas
Scris: Monday, November 29, 2010 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2009
fetele care aveti experienta cu aceest tratament, va rog sa imi suneti daca isi face efectul in cazul dariei mele: a racit si ii dau tuberculinum si thuja, dar este foooarte mucoasa! stranuta foarte des si are multi, foarte multi mucisori, azi au inceput sa ii curga si ochii!
ma sfatuiti sa ii dau? si cat?
multumesc!
danab
Scris: Tuesday, November 30, 2010 12:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Cand e asa de avansata raceala eu ii dau cate 1/2 de tub de doua ori pe zi, sa ii dizolvi tu in putina apa, daca nu stie sa le mestece ea. Eviti laptele o zi, doua sa nu se mai formeze mucozitati.
Multa sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.