Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| georgy_adinutza wrote:Morocanosul, Somnorosul, Balbaila, Rusinosul, Inteleptul(parca e DOC), ....si nu mai stiu ...
Hapciu, si neuitatul Mutulica (pe care l-a nominalizat Codruta...)...
Sunteti tari cu Oscarul 7 Pitici! 
Later Edit... Daca nu ma insel, Balbaia si Rusinosul erau unul si acelasi, dar lipseste Fericitul (Happy...) Numele in engleza, in originalul lui Disney sunt? Doc, Happy, Bashful, Sleepy, Sneezy, Grumpy si Dopey. Tradusi i romana: Doc (Inteleptul), Fericitul, Rusinosul, Somnorosul, Hapciu, Morocanosul si Mutulica |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris rusu esti din bv?
nu am prea mult succes pe forumul asta. este drept ca nu prea ma descurc. speram ca o sa fie mai bine in viitor |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| saru'mana, georgy si criss
sa vedem cum putem face categorii bazate pe numele lor si sa nu suparam nominalizatii |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Codruta super idee |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| sorana wrote:cris rusu esti din bv? Nu..
Cu placere, Codruta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| in sfarsit m-a bagat si pe mine cineva in seama.multumesc
sunt noua pe aici si tot fac incercari peste incercari |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| super Felicitari Codruta |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sorana, poti reedita mesajele, sau Edit ai optiunea 24h si intri pe acelasi mesaj si postezi in continuare.
Plus ca ..... DA , te bagam cu toate in seama !
Daca vrei sa postezi imagini , fotografii, texte , copie BBCode, ca asta merge pe forumul acesta !
Sper ca ti-am fost de ajutor !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gagici, super tari ideile ! Abia astept concursul, nominalizarile , premiile ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sorana wrote: in sfarsit m-a bagat si pe mine cineva in seama.multumesc
sunt noua pe aici si tot fac incercari peste incercari
Bine ai venit! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Subscriu. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Codruta, ca sa zic, idee de idee
Brainstorming zici ...pai zic si eu?
Piticul cu maini magice Piticul cu vorba buna Piticul galcevila ...
Sorana, . |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ce idei va mai vin , felicitari Codrutza... poate gasiti si o categorie a piticilor ametiti si nepriceputi, acolo as fi castigatoare cu sigurantza mai ales dupa ce am dat-o in bara cu antibioticul Alexandrei.
In fine, nu uitati ca teoretic ar trebui sa fie doar 7 categorii ca atatia pitici sunt |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Foarte buna idea, Codruta! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| g_nicoleta2000 wrote:Ce idei va mai vin  , felicitari Codrutza... poate gasiti si o categorie a piticilor ametiti si nepriceputi, acolo as fi castigatoare cu sigurantza  mai ales dupa ce am dat-o in bara cu antibioticul Alexandrei. In fine, nu uitati ca teoretic ar trebui sa fie doar 7 categorii ca atatia pitici sunt Cred ca ma inscriu si eu la categoria pitici ametiti,azi am uitat carnea pe foc,era la fiert si cand am intrat in bucatarie carnea mea deja se prajea,era un fuuuum! |
|
|