Oscar- 7 pitici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
codruta
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Kali, kiki bravo bravo
stiam eu ca sunteti fete cu idei pupici

intrebare: piticul mama dolores al lui kali nu seamana un pic cu piticul saritor al lui kiki?
Kiki
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Il concediem pe piticul saritor si il lasam pe piticul Mama dolores ca suna mai bine.dance
kali
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
codruta wrote:

intrebare: piticul mama dolores al lui kali nu seamana un pic cu piticul saritor al lui kiki?

Ba, da...
De fapt nici nu vazusem mesajul Kikitzei pentru ca a postat in timp ce scriam eu. Lasa prima varianta, e aia originala.
kali
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:44 AM
Nivel

Na, din nou s-a intamplat. Codruta tu hotarasti- tu esti maestrul de ceremoniiflowers
codruta
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:46 AM
Nivel

Nu, kiki, ii lasam pe amandoi!
Cred ca ar fi mai util sa facem un fel de brainstorming, retinem toate ideile, nu cenzuram pe nimeni iar la sfarsit facem o selectie in sensul ca unim ideile asemanatoare sub aceeasi denumire.E ok asa?
codruta
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:47 AM
Nivel

kali wrote:
Na, din nou s-a intamplat. Codruta tu hotarasti- tu esti maestrul de ceremoniiflowers

dupa cum spuneam, ii lasam pe amandoipupici
kali
Scris: Thursday, November 22, 2007 4:31 PM
Nivel

NICK-PITIC- cel mai inspirat nume... cel mai amuzant... sau piticul caruia i se potriveste cel mai bine nick-ulsic (in felul asta au sanse si incepatorii).

SUPER-PITIC- cel mai cel ditre pitici sau cel mai popular pitic!firstprize Cu siguranta fiecare are un pitic preferat la care apreciaza ceva in mod deosebit chiar daca nu-l cunoaste personal... un pitic care-ti "sare" in ochi de la inceput. Sigur ca toti suntem in top, dar 1-2-3 sigur sunt mai cu "lipici".
Cin' sa fie, oare?

PITI-X- cel mai discret pitic: se multumeste sa-i incurajeze pe ceilalti dar el foarte rar se plange... da cu greu detalii despre viatza lui (sau, dupa caz, vi se pare ca are un stil de viatza foarte interesant- nu stiu daca e cel mai potrivit cuvant, dar am un lapsus-)... in jurul lui planeaza misterulhohot hohot ... iti schimbi des parerea despre el?! Huh? Ala e!

codruta
Scris: Thursday, November 22, 2007 5:16 PM
Nivel

kali, superdance dance bravo
danab
Scris: Thursday, November 22, 2007 5:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
kali wrote:
Super idee, dar pe mine ma depaseste... sunt in pana de idei dar va urmaresc cu maxima curiozitate si interesthumright

Cine era in pana de idei scratch scratch hohot hohot
fdianamaria
Scris: Thursday, November 22, 2007 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
super idee !!!!
Ma gandeam acum la Piticul-fantezist dar deja am idee cine va ocupa locul de varf ras
Piticul-desperado, adica cel care intra cel mai repede in panica si isi pune 1000 de probleme negre in fata inainte de a face ceva sic
Piticul-copilaros, adica mamica cea mai copilaroasa (a nu se intelege ca varsta, ci ca fel de-a fi)
Piticul-gospodina....uf, cred ca ne vom bate pe acest premiu pentru ca multe mamici au fost extrem de active in bucatarie si in casa la curatenie...
Bineinteles, daca sunteti si voi de acord cu aceste idei.
kali
Scris: Thursday, November 22, 2007 6:09 PM
Nivel

danab wrote:

Cine era in pana de idei scratch scratch hohot hohot

sic Asta era ierialcool

fdianamaria wrote:
Piticul-desperado, adica cel care intra cel mai repede in panica si isi pune 1000 de probleme negre in fata inainte de a face ceva

Si la categoria asta am o banuiala pt. cine va fi no.1sic

MNiko
Scris: Thursday, November 22, 2007 6:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
codruta wrote:

O singura idee imi venise si mie si seamana tare mult cu astea de sus, doar ca eu ma gandisem la "bunul samaritean"ras
Roxanel
Scris: Friday, November 23, 2007 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Super hohot dance
codruta
Scris: Friday, November 23, 2007 11:50 AM
Nivel

adaug:
Piticul-carcotas (cel care are mereu de comentat ceva)
Piticul-haios/nazdravan (cel care prin stilul lui, prin ceea ce spune sau face ne face sa zambim)

p.s. mai stie cineva cum ii cheama de-adevarat pe cei 7 pitici din poveste? eu doar de Mutulica imi amintesc
georgy_adinutza
Scris: Friday, November 23, 2007 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
codruta wrote:

p.s. mai stie cineva cum ii cheama de-adevarat pe cei 7 pitici din poveste? eu doar de Mutulica imi amintesc

Morocanosul, Somnorosul, Balbaila, Rusinosul, Inteleptul(parca e DOC), ....si nu mai stiu ...oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.