Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Kali, kiki stiam eu ca sunteti fete cu idei
intrebare: piticul mama dolores al lui kali nu seamana un pic cu piticul saritor al lui kiki? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Il concediem pe piticul saritor si il lasam pe piticul Mama dolores ca suna mai bine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| codruta wrote: intrebare: piticul mama dolores al lui kali nu seamana un pic cu piticul saritor al lui kiki?
Ba, da... De fapt nici nu vazusem mesajul Kikitzei pentru ca a postat in timp ce scriam eu. Lasa prima varianta, e aia originala. |
|

| Na, din nou s-a intamplat. Codruta tu hotarasti- tu esti maestrul de ceremonii |
|

| Nu, kiki, ii lasam pe amandoi! Cred ca ar fi mai util sa facem un fel de brainstorming, retinem toate ideile, nu cenzuram pe nimeni iar la sfarsit facem o selectie in sensul ca unim ideile asemanatoare sub aceeasi denumire.E ok asa?
|
|

| kali wrote:Na, din nou s-a intamplat. Codruta tu hotarasti- tu esti maestrul de ceremonii
dupa cum spuneam, ii lasam pe amandoi |
|

| NICK-PITIC- cel mai inspirat nume... cel mai amuzant... sau piticul caruia i se potriveste cel mai bine nick-ul (in felul asta au sanse si incepatorii).
SUPER-PITIC- cel mai cel ditre pitici sau cel mai popular pitic! Cu siguranta fiecare are un pitic preferat la care apreciaza ceva in mod deosebit chiar daca nu-l cunoaste personal... un pitic care-ti "sare" in ochi de la inceput. Sigur ca toti suntem in top, dar 1-2-3 sigur sunt mai cu "lipici". Cin' sa fie, oare?
PITI-X- cel mai discret pitic: se multumeste sa-i incurajeze pe ceilalti dar el foarte rar se plange... da cu greu detalii despre viatza lui (sau, dupa caz, vi se pare ca are un stil de viatza foarte interesant- nu stiu daca e cel mai potrivit cuvant, dar am un lapsus-)... in jurul lui planeaza misterul ... iti schimbi des parerea despre el?! Huh? Ala e!
|
|

| kali, super |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| kali wrote:Super idee, dar pe mine ma depaseste... sunt in pana de idei dar va urmaresc cu maxima curiozitate si interes
Cine era in pana de idei |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| super idee !!!! Ma gandeam acum la Piticul-fantezist dar deja am idee cine va ocupa locul de varf Piticul-desperado, adica cel care intra cel mai repede in panica si isi pune 1000 de probleme negre in fata inainte de a face ceva Piticul-copilaros, adica mamica cea mai copilaroasa (a nu se intelege ca varsta, ci ca fel de-a fi) Piticul-gospodina....uf, cred ca ne vom bate pe acest premiu pentru ca multe mamici au fost extrem de active in bucatarie si in casa la curatenie... Bineinteles, daca sunteti si voi de acord cu aceste idei. |
|

|
Asta era ieri
fdianamaria wrote:Piticul-desperado, adica cel care intra cel mai repede in panica si isi pune 1000 de probleme negre in fata inainte de a face ceva
Si la categoria asta am o banuiala pt. cine va fi no.1
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| codruta wrote: intrebare: piticul mama dolores al lui kali nu seamana un pic cu piticul saritor al lui kiki?
O singura idee imi venise si mie si seamana tare mult cu astea de sus, doar ca eu ma gandisem la "bunul samaritean" |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Super |
|

| adaug: Piticul-carcotas (cel care are mereu de comentat ceva) Piticul-haios/nazdravan (cel care prin stilul lui, prin ceea ce spune sau face ne face sa zambim)
p.s. mai stie cineva cum ii cheama de-adevarat pe cei 7 pitici din poveste? eu doar de Mutulica imi amintesc |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| codruta wrote: p.s. mai stie cineva cum ii cheama de-adevarat pe cei 7 pitici din poveste? eu doar de Mutulica imi amintesc
Morocanosul, Somnorosul, Balbaila, Rusinosul, Inteleptul(parca e DOC), ....si nu mai stiu ... |
|
|