Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| deoarece ne apropiem cu pasi tot mai repezi de sfarsitul anului , va invit la o recapitulare a evenimentelor 2007 de pe forumul 7 pitici. Si va propun asa: de azi, 21 noiembrie si pana pe 2 decembrie sa stabilim categoriile la care se vor face nominalizari. de ex. Cel mai activ utilizator (ghici ciuperca cine-i) sau "cel mai interesant topic" sau fiecare ce doreste si considera demn de a intra in atentia noastra. Din 3 decembrie se vor afisa categoriile propuse si va incepe nominalizarea candidatilor.Fiecare poate nominaliza un singur candidat la o categorie!Dar poate nominaliza acelasi candidat la 2-3 sau mai multe categorii.S-a inteles? Nominalizarile se incheie pe 30 decembrie iar in 31 , printre sarmale si cozonaci, anuntam castigatorii! Premiile vor fi simbolice, constand in recunoasterea si aprecierea noastra! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Super tare, Codruta! Faina idee! |
|

|
mersi, kiki
p.s. ai ghicit cam la cine ma gandeam cand cu " cel mai activ user"? |
|

| codruta wrote:
mersi, kiki
p.s. ai ghicit cam la cine ma gandeam cand cu " cel mai activ user"?
Nu
Eu ma gandesc la nominalizari mai de substanta, nu cel mai activ, ca asta e frectie la picior de lemn...Cand stai acasa si ai copil cuminte, logic ca ai timp sa butonezi... Aaaa, si daca iti mai face si placere, atunci e clar.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| codruta wrote:
p.s. ai ghicit cam la cine ma gandeam cand cu " cel mai activ user"?
Eu am ghicit
Suuuuper idee ai avut Codruta !!!
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Foarte interesant. Bravo, codruta! Sa inceapa si aici "febra" sarbatorilor! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Cool ideea,imi place! |
|

| Kiki wrote:Nu Eu ma gandesc la nominalizari mai de substanta, nu cel mai activ, ca asta e frectie la picior de lemn...Cand stai acasa si ai copil cuminte, logic ca ai timp sa butonezi...  Aaaa, si daca iti mai face si placere, atunci e clar.
da mai kiki, ai dreptate! am dat doar un exemplu ca sa clarific putin lucrurile.Evident cu cat categoria e mai speciala si castigatorul mai greu intuibil, cu atat surpriza si suspansul vor fi mai mari. Ca la "cel mai activ user" castigator indubitabil ar fi KIKI, nici nu si-ar mai avea rost nominalizarile ca luam datele din statistici. Ideea e sa stabilim categoriile in stransa legatura cu viata forumului, nu "cea mai frumoasa", "cea mai desteapta", "cea mai devreme acasa" etc.Deci, tot ceva de substanta, cum spuneai si tu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| codruta super idee,imi place si iti dau dreptate cu "cel mai activ user" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oscar Made in Romania , 7 pitici ..... |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Super idee, dar pe mine ma depaseste... sunt in pana de idei dar va urmaresc cu maxima curiozitate si interes |
|

| ca sa nu se blocheze forumul de la atatea propuneri de categorii, hai s-o luam usor, pe rand....deci, nu va-nghesuiti Sparg eu gheata si poate va mai dau idei
prima categorie PITICUL CALATOR Anul acesta, multi pitici au batut tara si lumea-n lung si-n lat, impartasind apoi pe forum impresii, emotii si imagini minunate.In partea a doua a concursului, vom nominaliza protagonistii calatoriilor la care ne-a ramas gandul. Pana atunci, v-astept cu noi propuneri de categorii! |
|

| Vin si eu cu cateva idei
Piticul impaciuitor (aplaneaza micile conflicte ce mai izbucnesc uneori pe forum) Piticul saritor (in ajutor) Piticul informativ (informeaza ceilalti pitici) Piticul distractiv (cel mai haios pitic de pe forum - si aici nu ma refer la bebelusi) |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu as propune PITICUL-OPTIMIST... Cu siguranta sunt mai multi, dar daca unul anume va pare mereu bine-dispus, mesajele lui va fac sa zambiti si -cel putin pentru moment- va schimba starea de spirit, cu siguranta acela e THE ONE
Asaaaa, si PITICUL- MAMA DOLORES, mereu preocupat de starea de bine a celorlalti, oricand dispus sa dea un sfat sau sa sara cu o vorba buna in situatii de criza... iti ofera oricand un umar drept sprijin...
|
|

| Kali, super idei!
Codruta, |
|
|