|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| ANDREEA&BIANCA wrote:Cred ca ma inscriu si eu la categoria pitici ametiti,azi am uitat carnea pe foc,era la fiert si cand am intrat in bucatarie carnea mea deja se prajea,era un fuuuum!
M-am facut cu concurentza? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| bine ai venit,Sorana!!! se mai intampla,eu am patit cu cartofii
adynanemona attached the following image(s):
![header6[1].gif](/i.ashx?a=11034)
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| g_nicoleta2000 wrote:M-am facut cu concurentza? si io,si io |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Prima etapa a oscarului se incheie aici. (aplauze, va rog) Analizand propunerile voastre am numarat in jur de 20 de categorii, interesante si demne de luat in seama.Am retinut insa si ideea de a ne rezuma la doar 7 categorii, motiv pt care va si intrebasem numele reale ale piticilor.Din pacate, nu prea s-au potrivit cu intentia concursului, asa ca am incercat sa grupez cele 20 de propuneri in doar 7 categorii.Imi cer scuze aici fata de cei ale caror propuneri au ramas pe dinafara
Deci cele 7 categorii sunt: 1.HELP-PITIC (saritor in ajutor,mama dolores,cel cu vorba buna,impaciuitor) 2.DEX-PITIC (cel care ii informeaza pe ceilalti) 3.FUNNY-PITIC (distractiv,optimist,haios,nazdravan) 4.SUPER-PITIC (cel mai popular...) 5.PITICUL CARCOTAS (galcevila) 6.PITICUL GOSPODAR (bucatareasa,gospodina,cu maini magice) 7.PITIC-MUTULIC (la cererea publicului "ametit" )
sa speram ca n-am suparat pe nimeni va astept cu nominalizarile |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| codruta wrote:Prima etapa a oscarului se incheie aici. (aplauze, va rog) Analizand propunerile voastre am numarat in jur de 20 de categorii, interesante si demne de luat in seama.Am retinut insa si ideea de a ne rezuma la doar 7 categorii, motiv pt care va si intrebasem numele reale ale piticilor.Din pacate, nu prea s-au potrivit cu intentia concursului, asa ca am incercat sa grupez cele 20 de propuneri in doar 7 categorii.Imi cer scuze aici fata de cei ale caror propuneri au ramas pe dinafara Deci cele 7 categorii sunt: 1.HELP-PITIC (saritor in ajutor,mama dolores,cel cu vorba buna,impaciuitor) 2.DEX-PITIC (cel care ii informeaza pe ceilalti) 3.FUNNY-PITIC (distractiv,optimist,haios,nazdravan) 4.SUPER-PITIC (cel mai popular...) 5.PITICUL CARCOTAS (galcevila) 6.PITICUL GOSPODAR (bucatareasa,gospodina,cu maini magice) 7.PITIC-MUTULIC (la cererea publicului "ametit"  ) sa speram ca n-am suparat pe nimeni va astept cu nominalizarile Codruta, eu zic sa spui si in fiecare topic ce se cauta pt a nominaliza pe cineva la categoria respectiva ca asa trebuie sa ne uitam de fiecare data aici.
A! Si regulile pt nominalizari si pana cand sa se faca nominalizariele cred ca ar mai trebui specificat in fiecare topic. |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Mniko, prima propunere am executat-o!
abia cand m-am intors aici am vazut ti-ai editat mesajul....Fara suparare, doar maine voi executa si comanda a doua , din lipsa de timp.Sau rog un moderator sa dea un copy/paste cu precizarile cerute de tine. multumesc pt intelegere |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| codruta wrote:Mniko, prima propunere am executat-o! abia cand m-am intors aici am vazut ti-ai editat mesajul....Fara suparare, doar maine voi executa si comanda a doua , din lipsa de timp.Sau rog un moderator sa dea un copy/paste cu precizarile cerute de tine. multumesc pt intelegere
Comanda?! N-am vrut sa sune asa ci doar ca o propunere. Am crezut ca e util sa apara in fiecare topic pt ca eu a trebuit sa ma intorc aici ca sa fiu sigura ca fac propunerile unde trebuie. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Codruta , vad ca deja te-ai descurcat de minune. Am lipsit doua zile si voi ..... super ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| ei uite un cocurs frumos care nu s-a mai termitan sau nu imi dau eu seama ..... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| andreeahana wrote:ei uite un cocurs frumos care nu s-a mai termitan sau nu imi dau eu seama .....
Uite aici sunt castigatorii |
|
|