Orice copil are nevoie de un jurnal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
PrincessLilou
Scris: Monday, June 13, 2011 2:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Dragele mele, am observat cu amar ca jurnalul Sarei s-a inchis. Cred ca suntem mai multe dintre noi care pur si simplu nu am mai trecut pe la jurnalul Sarei, asa ca mamica ei la inchis. Sper sa nu te superi, dar vrem sa te rugam sa il redeschizi. Eu cel putin il vreau inapoi. De fiecare data cand intru aici sau cand vad pozele Sarei pe la bulinutza ma gandesc cu amar cum am lasat noi jurnalul ala singurel intr-un colt al forumului.

Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal! Sara vrea jurnal!

majoreta majoreta copilas bis copilas bis rufe spala spalvase steag majoreta majoreta
mirela74chris
Scris: Monday, June 13, 2011 2:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Alexandra te asteptam sa postezi din nou la jurnalul Sarei.Sti ca v-am urmarit cu interes mereu.Stiu ca timpul e limitat pentru toate fetele,dar e mare pacat de munca ta.majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
ingerash
Scris: Monday, June 13, 2011 2:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Hai Alexandra indura-te de noi!computerlove Sara se va bucura sa il vada peste cativa anisori,sa stie si ea cum era cand era micuta si de-a lungul anilor si sa cunoasca trairile,bucuriile parintilor ei la fiecare experiment,zambet,dintisor crescut/cazut....hai indura-te de noigrup coeur
shirel
Scris: Monday, June 13, 2011 3:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Foarte frumos gestul tau Brigitte dar eu totusi sunt de parere ca fiecare dintre noi deschidem un jurnal in primul rand pentru noi ca sa avem noi o amintire intr-o anumita ordine despre copii si activitatiile noastre si nu pentru a intra cat mai multe forumiste sa ne vada ,binenteles cine vrea este invitat sa o faca dar nu este o rugaminte.cine nu scrie pe la toate jurnale ori nu are timp ,ori urmareste din umbra cum eu una o fac de multe ori si cum am si urmarit-o pe Sara.Sa vin acum si sa ma rog de o mamica ,deci de Alexandra sa -i redeschida din nou jurnalul fetitei ei imi pare absurd fiindca sunt sigur ca ea stia motivul pentru care nu mai vrea sa continuie si nu cred ca eu voi fi tocmai aceea care s-o conving sa si-l redeschida eu care numai il urmaream ,fiecare este liber sa faca ce vrea si cum vrea .Dar totusi daca vei vrea sa-l redeschizi sunt sigura ca ne vom bucura cu toate ,mai multe nu am ce adauga.
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 13, 2011 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
brigitte iti multumesc foarte mult pt gandurile bune, pt mesaj ..... dar nu stiu daca voi reveni. trec printr-o perioada destul de grea acum ..... poate candva ......

va multumesc fetelor!!!!iloveyou

ingerash
Scris: Monday, June 13, 2011 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Alexandra,iti doresc numai bine.Pupici tie si printeseipupici pupici pupici superba fotografia si printesalove
Irinuca
Scris: Tuesday, June 14, 2011 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
noi suntem alaturi de tine!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, June 14, 2011 6:38 PM
Nivel

mihaela, irinuca multumesciloveyou
PrincessLilou
Scris: Wednesday, June 15, 2011 4:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2009
shirel wrote:
Foarte frumos gestul tau Brigitte dar eu totusi sunt de parere ca fiecare dintre noi deschidem un jurnal in primul rand pentru noi ca sa avem noi o amintire intr-o anumita ordine despre copii si activitatiile noastre si nu pentru a intra cat mai multe forumiste sa ne vada ,binenteles cine vrea este invitat sa o faca dar nu este o rugaminte.cine nu scrie pe la toate jurnale ori nu are timp ,ori urmareste din umbra cum eu una o fac de multe ori si cum am si urmarit-o pe Sara.Sa vin acum si sa ma rog de o mamica ,deci de Alexandra sa -i redeschida din nou jurnalul fetitei ei imi pare absurd fiindca sunt sigur ca ea stia motivul pentru care nu mai vrea sa continuie si nu cred ca eu voi fi tocmai aceea care s-o conving sa si-l redeschida eu care numai il urmaream ,fiecare este liber sa faca ce vrea si cum vrea .Dar totusi daca vei vrea sa-l redeschizi sunt sigura ca ne vom bucura cu toate ,mai multe nu am ce adauga.

sunt de acord cu tine si nu prea. e adevarat ca ne deshidem jurnalul pentru noi, dar pana la urma deschizi un jurnal pe forum, ca sa impartasesti impresii, experiente, sa ceri sfaturi despre diferite chestii cu alte mamici si de ce nu si etapele cresterii puilor nostri. daca ar fi sa fim toti numai pentru noi, pai nu s-ar mai numi forum, sau comunitate virtuala. ca asa ne putem deschide un jurnal mic pe dektop. nu e lumea obligatorie sa intre la aceste jurnale. eu v-am cerut sa sustineti pledoaria mea, pentru ca mi-a parut rau ca Alexandra a trebuit sa inchida jurnalul. pana la urma e decizia ei cand vrea sa il redeschida. am vrut doar sa ajut, sa nu se simta singura. si e decizia voastra daca vreti sa intrati la jurnalul ei.
raly
Scris: Wednesday, June 15, 2011 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Ne alaturam si noi galeriei pentru un nou jurnalmajoreta majoreta majoreta majoreta
alexandrabogdan
Scris: Saturday, June 18, 2011 11:15 AM
Nivel

brigitte multumesc de intentie. putem inchite topicul. multumesc inca o data
Anelise
Scris: Saturday, June 18, 2011 11:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alexandra, chiar daca nu am postat inca aici, stii ca mi-e tare dor de printesa frumoasa si mami a ei! computerlove Asteptam cuminti poate va razganditi! coeur Pupici cu drag! pupici pupici pupici
mommy
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Alexandra, cu jurnal sau fara, Sara are niste ochi albastri absolut minunati! Pupam! love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.